OhsoBoho, Moji ciklusi su totalno blesavi, zbog disbalansa tireoidnih hormona,ali u zadnje vrijeme nije mi ciklus bio dulji od 35-37 dana,i jos sam pri tome znala po simptomima pmsa da ce doci kroz par dana, ali sad nista ne znam.Sanjarka88, ne znam draga,jako je tesko predvidjeti O,znaju to cure sa nepravilnim ciklusima, i jel je uopce bilo. Kad mi je zakasnila toliko,mislila sam bas ovaj put smo mozda uspjeli,cak sam osjetila par puta mucninu,ali eto nista od toga,a test nisam radila rano da bih se jos nadala.
Zeli drugom sto i sebi :*
Ohso ne koristim, mislila sam iza nove godine krenit s tim ako ne uspijemo do tada. Pokušavam šta više biti ne opterećena, samo temp mjerim da malo upoznam ciklus.
Ja sam baš neki dan tražila po dokumentima na zadnjem pregledu sam bila u 3mj, znači ništa još pola godine, al dobro strpljen spašen
Nadam se da će ti na pregledu potvrdit trudnoću
Ohso ne koristim, mislila sam iza nove godine krenit s tim ako ne uspijemo do tada. Pokušavam šta više biti ne opterećena, samo temp mjerim da malo upoznam ciklus.
Ja sam baš neki dan tražila po dokumentima na zadnjem pregledu sam bila u 3mj, znači ništa još pola godine, al dobro strpljen spašen
Nadam se da će ti na pregledu potvrdit trudnoću
hvala ti draga! iz tvojih usta...

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
cure, strogo statistički gledano, nekome se moralo potrefit ovaj ciklus! sad kad krenu obavijesti o plusićima priredit ćemo feštu tu na grupi
cure, strogo statistički gledano, nekome se moralo potrefit ovaj ciklus! sad kad krenu obavijesti o plusićima priredit ćemo feštu tu na grupi
OhSo, ne ne.. Iz TVOJIH usta u Božje uši!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji