Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    15. Rujan 2015. 08:13

Marie!!! čestitam!! napokon +, ajme baš sam sretna!

OhSoBoho, PeppePula, ste piškile??

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 08:42

Peppe javi seeeeeeeeeeee

Cure ima li kod vas južine? ajme sad bi legla i nebi se digla do kraja dana
    Lea kakvo je stanje kod tebe?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

PeppePula
    15. Rujan 2015. 08:53

Dobro jutro  

nisam radila test, nisam ga niti kupila... iskreno, gade mi se vise, ne mogu ih vidjeti... svaki put mi dodje m kada ga napravim tako da sam ovaj put odlucila sacekati...

OhSoBoho.... ja se jos nadam za tebe, nema veze sta je pala bazalna, dok god ne dodje m... ja svoju jos nisam pocela mjeriti....

Nessah draga moja, cesto sam mislila na tebe i dali ces nam se javljati... drago mi je da si opet u trudilicama i zelim ti naravno sto prije zdravu i urednu trudnocu 

Sanjarka, juzina je grozna... jucer i danas.. plus vlaga ogromna...

Peppe

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 09:23

Peppe koliko ćeš čekat dok ne piškiš? Ja sam isto zamrzila testove, već imam još jednog doma i znam da ću ga piškit nestrpljivo ubuduće ne kupujem ni jedan dok mi m ne zakasni ohoho

PeppePula
    15. Rujan 2015. 12:02

Sanjarka88

Peppe koliko ćeš čekat dok ne piškiš? Ja sam isto zamrzila testove, već imam još jednog doma i znam da ću ga piškit nestrpljivo ubuduće ne kupujem ni jedan dok mi m ne zakasni ohoho

neznam iskreno... probati cu izdrzati sto duze... najduzi ciklus mi je bio 28 dana ( od kada su mi se skratili na 26 pred 2-3 god, prije su bili oko 30 ali to ne racunam )... a znam sebe, moze mi doci i da odem u apoteku iz cista mira...

Peppe

iva1989lea
    15. Rujan 2015. 09:24

ej evo pari mi koda imam laganu temp...grudi i dalje bolne...jucer mi je bila muka oko 11 ... Vidit cemo danas...da povratim ne bi mi triba test...hahaha

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 09:35

Onda držimo fige za jedan veliki rigoleto

Paula gdje si, jesi utvrdila krivca za povraćanje?

Veja
    15. Rujan 2015. 10:07

Marie, čestitam, nek ti je sa srećom, da sve prođe kako treba
    Baš sam sretna da su plusići napokon krenuli, budući da je u 8. mj. bila pauza
    Iva i Paula, vaši simptomčići se čine obećavajući, držim fige da budu plusići

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 10:21

Vecka što je s tobom?

Veja
    15. Rujan 2015. 12:57

Sanjarka88

Vecka što je s tobom?

A moja Sanjarka, samnom ništa, danas trebala vještica stić, međutim nema je ni na vidiku, simptomima ni traga, ni glasa

OhSoBoho
    15. Rujan 2015. 11:08

cure, ma divne ste, prepune optimizma 

temp mi je pala na 36.4 što je dosta nisko i prošli ciklus kad je pala na tu vrijednost na taj dan sam dobila...obično mi dođe vještica tek navečer tako da vjerujem da će stići, osjetim da jajnici rade... i moram priznat da mi ovaj ciklus to posebno teško pada...

iva i paula, kada se rade testići? jedva čekam nove plusiće 

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 11:33

OhSoBoho

cure, ma divne ste, prepune optimizma 

temp mi je pala na 36.4 što je dosta nisko i prošli ciklus kad je pala na tu vrijednost na taj dan sam dobila…obično mi dođe vještica tek navečer tako da vjerujem da će stići, osjetim da jajnici rade… i moram priznat da mi ovaj ciklus to posebno teško pada…

iva i paula, kada se rade testići? jedva čekam nove plusiće 

psmt  nemaš pojma kako mi je žao   kako ste pokrili o ovaj mjesec?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI