Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 09:35

Onda držimo fige za jedan veliki rigoleto

Paula gdje si, jesi utvrdila krivca za povraćanje?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Veja
    15. Rujan 2015. 10:07

Marie, čestitam, nek ti je sa srećom, da sve prođe kako treba
    Baš sam sretna da su plusići napokon krenuli, budući da je u 8. mj. bila pauza
    Iva i Paula, vaši simptomčići se čine obećavajući, držim fige da budu plusići

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 10:21

Vecka što je s tobom?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    15. Rujan 2015. 11:08

cure, ma divne ste, prepune optimizma 

temp mi je pala na 36.4 što je dosta nisko i prošli ciklus kad je pala na tu vrijednost na taj dan sam dobila...obično mi dođe vještica tek navečer tako da vjerujem da će stići, osjetim da jajnici rade... i moram priznat da mi ovaj ciklus to posebno teško pada...

iva i paula, kada se rade testići? jedva čekam nove plusiće 

iva1989lea
    15. Rujan 2015. 11:38

zasto mene svi uvjeravaju da je rano za simptome?da je to psiha?pa kako moze bit psiha da me grudi bole i peku?a inace ne...zadnja m je bila 22.8. O je bila 5.8....

Tynchy
    15. Rujan 2015. 11:55

ja sam tako živčana i nervozna kao da me 100 PMSova muči.
    Lice mi se oprištavilo, užas..

ali svejedno sam sretna zbog prvog + na temi :)

miska
    15. Rujan 2015. 11:56

Drage moje dobila ja danas nalaz od ova tri hormona, cetvrti jos cekam... 
    Dva u redu, TSH katastrofa, cak 10.15 a normalno do 4.20, a kao oko 2 je preporuceno za ostvarivanje trudnoce..necu ja tako skoro taj plus ugledat, i tko zna koliko ce mi trebat da to izreguliram. Danas su mi doslovno sve lade potonule. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.