Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • orhideja
    14. Rujan 2015. 13:59

Drage moje, sjecate li me se jos? :) Bile ste pravo aktivne, toliko da i ne mogu iscitati komentare sve. Vidim samo da ima dosta novih clanica i zelim im dobro doslicu. Ostalim zelim plusice :)
    Ja prosli mjesec dobi 27.8. i 4.i 5.9 smo imali prve planske nezasticene odnose. Ne znam kad su mi plodni dani jer su mi menstr. neredovne...broj dana varira. Uglavnom, neopterecena sam zaista sledecom trudnocom...koliko je zelim toliko me je i strah.
    Znaci, petak i subotu imali odnose...i u utorak me krenle blage mucnine, glavobolja, pospanost...i sto je najupecatljivije, menstrualni grcevi. Ja znam da je to preeeerano za bilo kakve simptome, al eto, pisem vam sta mi je :) Uglavnom...sad u petak ponovo imali odnos i pocelo me i probadati oko jajnika i grudi mi otezale malo. U nedjelju mi zasmrdila cigara kada je muz zapalio vani. Odemo sa sinom u McDonald`s i pojedem sladoled, uzmem malo pomfrita jer mi muka bilo. I pije sin sok od jabuke i ja da gutljaj popijem, samo mi muka dodje, uzmem vode...i pravac u wc i povratim. Do sinoc do ponoci mi je muka bilo al danas sam bolje. Sta vi mislite??? Nekako mi to sve lici na proslu trudnocu, al opet mi za ne povjerovati, prerano ...menstr. ocekujem tek ponovo oko 27.9.
    A pojedoh zalogaj banane, uzsan ukus evo imam u ustima, nikako ga saprati.

Sanjarka88
    14. Rujan 2015. 14:02

Lista za NE dobit:

OhSoBoho 15.09.
    Tynchy 25.09
    Sanjarka88 26.09.
    Dunyasha 27.09.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    14. Rujan 2015. 14:08

Orhideja izgleda rano za simptome, al ako ti je ovulacija rano onda je sve moguće.
    Strpi se još koji dan, ja ti od srca želim ogromni plus!

Sanjarka88
    14. Rujan 2015. 14:10

Lista za NE dobit:

OhSoBoho 15.09.
    Tynchy 25.09
    Sanjarka88 26.09.
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.