Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Rujan 2015. 12:58

ohso draga neznam jel bila o, ovaj mjesec sam zbunjena   mislim da je al eto sumnja nekakva ostaje, temp mi nešto slabo gore stoji pa stvarno nisam sigurna
    u sutra je dan D, to je dobro što nema simpotoma za m vibramoooooooo na najače!!! 

Također,
    Marie, Iva, Peppe, Paula.... ajme već mi promaklo tko ono sve još?? cure ja bi napravila listu tko kad očukeje m, i kopirala je svako jutro u post, teško mi se ovako snać, ako se koja cura ne javi koji dan ne vidim potpis i zaboravim sve, ha?
    Gdje je nam je MajaSocka, Minions, lelly lei..... cure javite se

babygirl žao mi je zbog m, al vidim da si ti jako pozitivna, svaka čast , samo tako dalje

Tena draga, znam da nije lako kad se još zakomplicira i ne ide poslije lako, al nema predaje tu smo ako trebaš podršku

Ja imam 27 god

Lista za NE dobit:

Sanjarka88 26.09.

ja krenula

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    14. Rujan 2015. 13:00

malano2, koliko ti inače ciklusi traju?

marie, a da ponoviš sutra ujutro test? možda je u subotu bilo prerano :D

Tynchy, kaj smo najstarije?? Bože, a ja se osjećam kao da sam jučer iz srednje izišla 

OhSoBoho
    14. Rujan 2015. 13:06

Sanjarka, jel koristiš lh testove?
    ja si razmišljam bi li ih nabavljala jer kao ja osjetim kad imam O i to mi se poklapa sa temp no ak se pokaže da smo ovaj ciklus profulali mislim da ću ih naručit preko ebaya...
    iskreno, jedva čekam 24.09. jer sam naručena kod ginića pa da vidim kak stojimo 

• Malano2
    14. Rujan 2015. 13:13

OhsoBoho, Moji ciklusi su totalno blesavi, zbog disbalansa tireoidnih hormona,ali u zadnje vrijeme nije mi ciklus bio dulji od 35-37 dana,i jos sam pri tome znala po simptomima pmsa da ce doci kroz par dana, ali sad nista ne znam.Sanjarka88, ne znam draga,jako je tesko predvidjeti O,znaju to cure sa nepravilnim ciklusima, i jel je uopce bilo. Kad mi je zakasnila toliko,mislila sam bas ovaj put smo mozda uspjeli,cak sam osjetila par puta mucninu,ali eto nista od toga,a test nisam radila rano da bih se jos nadala.

Zeli drugom sto i sebi :*

Sanjarka88
    14. Rujan 2015. 13:14

Ohso ne koristim, mislila sam iza nove godine krenit s tim ako ne uspijemo do tada. Pokušavam šta više biti ne opterećena, samo temp mjerim da malo upoznam ciklus.
    Ja sam baš neki dan tražila po dokumentima na zadnjem pregledu sam bila u 3mj, znači ništa još pola godine, al dobro strpljen spašen
    Nadam se da će ti na pregledu potvrdit trudnoću

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    14. Rujan 2015. 13:18

cure, strogo statistički gledano, nekome se moralo potrefit ovaj ciklus! sad kad krenu obavijesti o plusićima priredit ćemo feštu tu na grupi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.