Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    15. Rujan 2015. 06:12

Marie,  cestitam! Zelim ti ugodnu I laku trudnocu I da uzivas u svojoj bebici!

Rekla sam ja da statisticki netko mora prijavit plusic u ovom ciklusu 

A ja prijavljujem veliki pad bazalne...vjestica je na putu.

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 07:38

Lista za NE dobit:

OhSoBoho 15.09.
    PeppePula 15.09.
    Paula5 17.09.
    Iva1989lea 19.09.
    Tynchy 25.09
    Sanjarka88 26.09.
    Dunyasha 27.09.
    Orhideja 27.09.
    MajaSocka 08.10
    Zabica25 11.10.
    Miska 11.10.
    MalaKoza 18.10.

Jutro cure, ajme južine danas mogla bi biti luda danas sto na sat!

OhSo žao mi je koliko je pala? Možda još nije sve izgubljeno

Nessah želim ti svu sreću ovog svijeta, i da prije od nas svih ugledaš plusić, i za 9mj držiš mali smotuljak u rukama

Moja bazanla je traljava skroz ovaj mjesec, drži se malo iznad granice cca 36,6.... neznam o čemu to ovisi, zadnji ciklus mi je uglavnom bila 36,9

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

iva1989lea
    15. Rujan 2015. 07:53

Dobro jutro drage moje...kako ste?ajte na kavu 😊 ja iskreno za bazalnu nisam cula dok nisam dosla tu na forum...sad je valjda kasno da krenem...ako ne uspije sad od iduceg puta cemo

Tynchy
    15. Rujan 2015. 08:13

Marie!!! čestitam!! napokon +, ajme baš sam sretna!

OhSoBoho, PeppePula, ste piškile??

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 08:42

Peppe javi seeeeeeeeeeee

Cure ima li kod vas južine? ajme sad bi legla i nebi se digla do kraja dana
    Lea kakvo je stanje kod tebe?

PeppePula
    15. Rujan 2015. 08:53

Dobro jutro  

nisam radila test, nisam ga niti kupila... iskreno, gade mi se vise, ne mogu ih vidjeti... svaki put mi dodje m kada ga napravim tako da sam ovaj put odlucila sacekati...

OhSoBoho.... ja se jos nadam za tebe, nema veze sta je pala bazalna, dok god ne dodje m... ja svoju jos nisam pocela mjeriti....

Nessah draga moja, cesto sam mislila na tebe i dali ces nam se javljati... drago mi je da si opet u trudilicama i zelim ti naravno sto prije zdravu i urednu trudnocu 

Sanjarka, juzina je grozna... jucer i danas.. plus vlaga ogromna...

Peppe

Sanjarka88
    15. Rujan 2015. 09:23

Peppe koliko ćeš čekat dok ne piškiš? Ja sam isto zamrzila testove, već imam još jednog doma i znam da ću ga piškit nestrpljivo ubuduće ne kupujem ni jedan dok mi m ne zakasni ohoho

iva1989lea
    15. Rujan 2015. 09:24

ej evo pari mi koda imam laganu temp...grudi i dalje bolne...jucer mi je bila muka oko 11 ... Vidit cemo danas...da povratim ne bi mi triba test...hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.