zasto mene svi uvjeravaju da je rano za simptome?da je to psiha?pa kako moze bit psiha da me grudi bole i peku?a inace ne...zadnja m je bila 22.8. O je bila 5.8....
zasto mene svi uvjeravaju da je rano za simptome?da je to psiha?pa kako moze bit psiha da me grudi bole i peku?a inace ne…zadnja m je bila 22.8. O je bila 5.8….
Draga, ako je tebi rano za simptime, ja ne bi smjela ni zucnuti. Ja ih imam vec sedmicu a menstr. Mi bila 27.8. Evo od jutros mucim muku sa zeljeznim okusom u ustima.Pravila neki kolac sa ljesnjacima i skinem jutros kalup, pribam komadic fila i bljaäk.ko da sam zahrdjalo zeljezo okusila a nije kalup zahrdjao 😂 trebam sad da pravim jos dva kolaca po narudzbi i ne znam kako se podici. Umorna sam, vrtoglava mi se i muka mi.

ja sam tako živčana i nervozna kao da me 100 PMSova muči.
Lice mi se oprištavilo, užas..
ali svejedno sam sretna zbog prvog + na temi :)
ja sam tako živčana i nervozna kao da me 100 PMSova muči.
Lice mi se oprištavilo, užas..
ali svejedno sam sretna zbog prvog + na temi :)
nemoj se samo svađat s dragim
Lea ne umišljaš ti da te boli, nego mozak uvjeri cice da budu bolne hehhehehe ma psiha je čudo, al naravno da nemora bit rano za simptome, navijamo za plusić

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage moje dobila ja danas nalaz od ova tri hormona, cetvrti jos cekam...
Dva u redu, TSH katastrofa, cak 10.15 a normalno do 4.20, a kao oko 2 je preporuceno za ostvarivanje trudnoce..necu ja tako skoro taj plus ugledat, i tko zna koliko ce mi trebat da to izreguliram. Danas su mi doslovno sve lade potonule.
Drage moje dobila ja danas nalaz od ova tri hormona, cetvrti jos cekam…
Dva u redu, TSH katastrofa, cak 10.15 a normalno do 4.20, a kao oko 2 je preporuceno za ostvarivanje trudnoce..necu ja tako skoro taj plus ugledat, i tko zna koliko ce mi trebat da to izreguliram. Danas su mi doslovno sve lade potonule.
Miska, žao mi je što je TSH tako visok.. Dobit ćeš tablete, a neka te tješi da se to tabletama doista to brzo dovede u normalu (obično kroz mjesec-dva). Znam da je svako vrijeme dragocjeno, ali loši hormoni štitnjače doista mogu biti pogubni za trudnoću, pa je bitno da to središ.
miška, ako o ičem znam sve i svašta to je onda TSH.
malo ću te utješiti, ja sam za mjesec dana TSH spustila sa 17 na 4. Tako da odmah trči dobrom endiću, i redovno disciplinirano pij Letrox ili Eutyrox, kako ti dok kaže.
Disciplinirano znači, ujutro na gladan želudac popij svoju dozu i pola sata ništa nemoj jesti ni piti.
Meni je nalaz stigao u petak. 1,95 je TSH.. Uz Hashimota!
Tako da, sve se može srediti, ako je to jedini problem, onda neka bude jer je najlakši!
Draga nemoj tako gubit nadu, tsh je štitnjača zar ne? Pa najvažnije da si otkrila uzrok svojih problema, sve se to da riješit, nisam doktor al vjerujem da nije taj proces toliko dug, što prije kreneš s popravkom to če prije plusić zasjat, budi jaka mi smo tu za utjehu

Eto vidiš, nisam ni vidila što cure s iskustvom kažu, brzo glavu gore

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji