Vidiš da kod tebe to ide rano dosta, daj Bože da je t u pitanju i bez straha, bit će to u redu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
orhideja, nadam se da u pitanju T...samo još malo moraš izdržati do testa
Hvala vam jos jednom...ma vec kad smo se odlucili za bebu, volila bi i da dodje uskoro :)
Sad bas razmisljam..7.7. se udala, 25.7 imala menstruaciju...24.8. uradila test, bio pozitivan...a eto, skoro 2 sedmice prije sam pocela povracati i imati simptome. To mi nekako kao sad.
Lista za NE dobit:
OhSoBoho 15.09.
Iva1989lea 19.09.
Tynchy 25.09
Sanjarka88 26.09.
Dunyasha 27.09.
Orhideja 27.09.
upravo sam proždrla king double od čokolade. bez pauza za uzimanje zraka. ako to nije znak nadolazeće M ne znam što je
eto, tek toliko da znate
Ohso o cem ti pricas to beba voli king
O drage moje, al ste aktivne danas! Pola toga sam zaboravila dok sam sve procitala...
Malac bolje, viroza.
Jutos sam opet imala rigoleto, jedva stigla do skoljke.. Ali ipak cu to pripisati antibiotiku. U 7 popila u pola 8 krenulo. I cikeli dan mi lagana muka. Sad u 7 pijem pa cemo vidjeti.
Malano trebala bi ti svakako doktoru. Samo da je sve ok.
Ne znam tko je pitao, ja imam35. Sa 31 rodila malca.
Sanjarka pisi me 17.09. Svaka cast na trudu...
Cure cekamo i pratimo...
Drage moje dobar dan!
Nije me bilo nekih 3-4 dana I kontam sad kad dođem ono hrpa plusića, kad ono roda još uvijek zaobilazI ovu temu!
Mislim da je krajnje vrijeme da krene!
Zabica mi smo blizu sa slijedecom M. Meni bi trebala 8.10!
Imala sam malo rasprava sama sa sobom, da se malo ostavim lh trakica, al sam onda skontala da ipak zelim znati kad je O, pa kako god!
Paula duboko se nadam da je to to...aa I za tebe orhideja!
Ajmo cure, kad vi krenete mi ćemo za vama!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji