Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    14. Rujan 2015. 10:46

nama je treći ciklus... tijelo me fino upozorilo na O, pokrili taj dan, sljedeći nismo...

nalaz hormona stigao, zasada je sve ok, ali nevjerovatno kako vrijednosti mogu skakati gore-dolje (valjda ovisno o stresu) .. ovaj mjesec su stvarno osigurani svi uvjeti, ali ako ne uspije, idemo na četvrti ciklus, a onda se zbilja ne budem više opterećivala.. Vidim da je i MM već nekako mrljav oko tog svega.

možda su i moje godine krive... imam 32... 

kako vi cure stojite sa godinama na leđima?

Tena9
    14. Rujan 2015. 11:36

Dobar dan drage dame! Evo meni je prošao čak 7.mjesec od operacije i eto ponovni pokušaj za trudnoćom traje već 4 mjeseca...jako se sve to odužilo i pomalo postajem tužna..

Vidim da ima jaako puno novih cura i drago mi je zbog toga i želim vam svima da se ne zadržavate ovdje predugo ;)

Meni je prošla m došla nakon 5 dana kašnjenja i trajala je samo 4 dana što mi je jako čudno jer inače traje min 7 dana...čak nije ni jako išlo kao i uvijek...test sam onda radila nakon kašnjenja i bio je neg.ali me ta "kao menga" jako zbunila pa sad zapravo jedva čekam vrijeme za ovomjesećnu vješticu...

Ispričavam se na poduljem postu..dulje me nije bilo :)

Veliki pozdrav svima a pogotovo mojim starijim trudilicama <3

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

OhSoBoho
    14. Rujan 2015. 11:52

bok curice,

kak ste mi?

Paula5, kod mene niš posebno još uvijek...ni simptoma M koja bi kakti trebala sutra, a bome ni simptoma T...očekujem da će vještica doći dok je dragi muž pun optimizma i samo mi gleda u stomak kao da očekuje da svakog trena neš iz njega iskoči :P

netko je pokrenuo pitanje godina, meni je 30 i radimo na prvoj bebi. ako se ovaj ciklus nije ulovilo to znači da ulazimo u 6. ciklus truđenja! 

s obzirom da me nije bilo na forumu prek vikenda idem sad čitati kaj se događalo ovih dana ;)

puse svima 

iva1989lea
    14. Rujan 2015. 11:53

cure moje meni muka...ajme skoro sam zavrsila u wc-u...al nekako se suzdrzavam...tako mi je pocela i prosla trudnoca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.