Drage moje trudilice, dobar dan vam zelim
Moja M stigla danas. Znaci 28 dana mi je bio ciklus. A prosli 36. A to znaci da smo se poceli druziti taman poslije O. Ja jos ne mjerim bazalnu, a obzirom da sam pocela raditi, a radim i nocne, to ce biti neizvedivo. Idemo sljedeci ciklus u nove pobjede. Samo pozitivno
Paula, Miska, Sanjarka, Tena, Iva drzim fige i vibraaaam da je ovaj ciklus vas
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Evo i mene ni danas ništa od M. Kasni 4 dan. Danas me pere poseban umor, samo bi spavala.
Dobar dan drage moje :)
Meni evo 3 dan M , uzasni bolovi , toliki da sam i plakala jucer ...
Od kiretaze mi je proslo 9 mjeseci, i prije 2 mj sam pitala ginica dali je to u redu da imam uzasne bolove, na sta je rekao da su me vjerovatno grubo cistili...
Valjda se ce smirit ...
I M mi traje po 6 7 dana, a prije kiretaze 4 dana..
Pitala je jedna za godine, koliko vidim , najmlada sam ovdje :)
22 god imam :)
Dobar dan drage trudilice i trudnice. Ne stignem sve pomno iscitati ali vidim da vas ima dosta koje bi trebale prijaviti + uskoro, i od sveg srca zelim da se to i desi. Kod mene veoma interesantna situacija, ni T niti M na vidiku, 43DC. Test negativan,na 40dc,razocarenje do neba, pomirila se s tim,ali ni M ne dolazi. Nista dr ne preostaje nego pustiti jos par dana a onda pravac kod doktora, da nisam luda poludila bih sad
Zeli drugom sto i sebi :*
Sortiraj odgovore
Najstariji