Dobar dan drage dame! Evo meni je prošao čak 7.mjesec od operacije i eto ponovni pokušaj za trudnoćom traje već 4 mjeseca...jako se sve to odužilo i pomalo postajem tužna..
Vidim da ima jaako puno novih cura i drago mi je zbog toga i želim vam svima da se ne zadržavate ovdje predugo ;)
Meni je prošla m došla nakon 5 dana kašnjenja i trajala je samo 4 dana što mi je jako čudno jer inače traje min 7 dana...čak nije ni jako išlo kao i uvijek...test sam onda radila nakon kašnjenja i bio je neg.ali me ta "kao menga" jako zbunila pa sad zapravo jedva čekam vrijeme za ovomjesećnu vješticu...
Ispričavam se na poduljem postu..dulje me nije bilo :)
Veliki pozdrav svima a pogotovo mojim starijim trudilicama <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
bok curice,
kak ste mi?
Paula5, kod mene niš posebno još uvijek...ni simptoma M koja bi kakti trebala sutra, a bome ni simptoma T...očekujem da će vještica doći dok je dragi muž pun optimizma i samo mi gleda u stomak kao da očekuje da svakog trena neš iz njega iskoči :P
netko je pokrenuo pitanje godina, meni je 30 i radimo na prvoj bebi. ako se ovaj ciklus nije ulovilo to znači da ulazimo u 6. ciklus truđenja!
s obzirom da me nije bilo na forumu prek vikenda idem sad čitati kaj se događalo ovih dana ;)
puse svima
bok curice,
kak ste mi?
Paula5, kod mene niš posebno još uvijek…ni simptoma M koja bi kakti trebala sutra, a bome ni simptoma T…očekujem da će vještica doći dok je dragi muž pun optimizma i samo mi gleda u stomak kao da očekuje da svakog trena neš iz njega iskoči :P
netko je pokrenuo pitanje godina, meni je 30 i radimo na prvoj bebi. ako se ovaj ciklus nije ulovilo to znači da ulazimo u 6. ciklus truđenja!
s obzirom da me nije bilo na forumu prek vikenda idem sad čitati kaj se događalo ovih dana ;)
puse svima
OhSoBoho pa kod mene je isto... Sutra je neocekujem, a ovo mi je 5. Ciklus... Ukoliko ne bude T idemo u 6....samo sta sam ja napunila 31 :) također 1. Dijete...
Stvarno je vrijeme za plusice...Paula, Marie, ohsoboho, ivalea... Mi bi mogle prve :)

Peppe
cure moje meni muka...ajme skoro sam zavrsila u wc-u...al nekako se suzdrzavam...tako mi je pocela i prosla trudnoca...
cure moje meni muka…ajme skoro sam zavrsila u wc-u…al nekako se suzdrzavam…tako mi je pocela i prosla trudnoca…
ivaaaaaaa daj konačno jedan + da ugledamo!

Drage moje trudilice, dobar dan vam zelim
Moja M stigla danas. Znaci 28 dana mi je bio ciklus. A prosli 36. A to znaci da smo se poceli druziti taman poslije O. Ja jos ne mjerim bazalnu, a obzirom da sam pocela raditi, a radim i nocne, to ce biti neizvedivo. Idemo sljedeci ciklus u nove pobjede. Samo pozitivno
Paula, Miska, Sanjarka, Tena, Iva drzim fige i vibraaaam da je ovaj ciklus vas
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji