Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelly
    03. Rujan 2015. 15:25

A poslije palacinki sve kod mene na nesto slano, iako ne znam na sto tocno. Neka lijenost me ulovila pa sam odlucila odlediti nesto sto je vec gotovo. Tako da sam ko prava domacica zavirila u skrinju i ulovila prvu posudu sto sam vidjela  a sada gledam u nju dok se odledjuje i razmisljam sto bi moglo unutra biti ... Leca, bolognese umak, gulas... Saznam kroz pola sata  Tako vam je to kad ne pisete na posude prije no sto hranu zaledite, onda imate ruckove iznenadjenja

malalana
    03. Rujan 2015. 15:51

Hej drage...
    evo mene nakon nekog vremena. Jučer sam bila na redovnom pregledu pa ju pitala da mi detaljno objasno to s mjerenjem temperature. Rekla je kako je se mjeri svaki dan odmah ujutro, onaj dan kad poraste je vrijeme ovulacije. Ukoliko planiram aktivno dobiti dijete, ne bismo smijeli nista raditi dok god temperatura ne poraste i tek onda...dok je tako povišena.
    Danas sam mjerila prvi puta i bila mi 35,8... ili mi je toplomijer pokvaren ili sam pothlađena... vidim da su vase sve oko 36 i nesto :-)

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

zabica25
    03. Rujan 2015. 16:34

Minions, jel ostala koja palačinka? 
    Nenad, dobrodošla! Kako super da nas ima sve više :)
    I meni bi u subotu trebala krenuti sezona dizanja nogu, kako se to tu kaže...Jučer je MM počeo oko mene, reko, stani jer nije još M otišla...ali će skoro :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

malalana
    03. Rujan 2015. 17:03

I meni je bilo malo čudno kad sam čula takav savjet...

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

Paula5
    03. Rujan 2015. 18:34

Miska slazem se. Koje savjete daju ti koji kao najbolje znaju... ne mjerim temp, ali znam kad poraste da je prosla..
    Drage moje minions, maja  i ...hm.. cure pobrkala sam sve.. navijamo za plusice!! 
    Nove cure dobro nam dosle!

Pupa   navrati ti nama cesce..
    Peppepula  

Cure ja jucer ujutro uhvatila pik, bio je i popodne. Navecer vise ne, kao i vecer prije. Znaci kod plodnih dana treba piskiti par puta dnevno, jer da sam samo navecer piskila ne bih ga uhvatila..
    Jucer i prekjucer pokriveno, jos danas pa cekamo...
    Pik je bio jucer, ali nisam sigurna da li je O jucer ili danas, iscjetka ima danima, bolova bas nista.
    Cure ljubim vas sve!! 

mimica24
    03. Rujan 2015. 19:08

malalana ne brini za temp,moja bude jako niska,kretala se od 35.8 do 36.5.Kod mene nema prevelikih razlika kao kod nekih žena,pred ovulaciju bude 35.8-35.9, i onda se digne na 36.4-36.5 i tak bude do drugog dana menge. I meni je čudan savjet tvoje dr.,pa valjda temp raste NAKON ovulacije.

Vidim bit će veselo u našim sobama za vikend (ili gdje već volite). Ako nas ne bude ovdje aktivnih zna se što radimo

MalaKoza
    03. Rujan 2015. 21:00

´vecer curke!
    Eto i mene s posla. Padam s nogu. Srecom dragi napravio veceru pa mi jos jedina aktivnost veceras bude to pojesti .
    Nego, sad kad sam sjela za stol, kaze MM daj mobitel da te slikam, ja pitam zasto, a on mi kaze - pa izgledas ko trudnica, vidi kako ti se trbuh napuhao. 
    I stvarno na slici izgleda tako, a prekjucer je bio ravan....
    Nadam se da jeu pravu, iako se ovaj mjesec ne osjecam niti malo trudno

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• blessings
    03. Rujan 2015. 22:36

Drage moje evo mene opet!!!  Svim novima, dobrodosle!!!! Nadam se da cemo ubrzo sve biti ponosne mamice... 

Samo kratko da vas pozdravim i jos jednom vam kazem kako ste super, bez vas bi stvarno poludjela   ... Ja sam se nakon jucer napokon sabrala i jedva cekam da vjestica ode, pa onda u nove pobjede. Rekla sam MM da me se od drugog tjedna cuva, a on meni cuvaj se ti mene... hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.