Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Minions
    03. Rujan 2015. 13:45

Hehehe.. 😊 ne želim si davat nadu jer neželim opet biti jako razočarana! Sad dok sam čitala tvoj komentar  palačinka je malo zagorila! Curke dođite na palačinke!😊 ups.. i ova je malo zagorila! 😄 s čokoladom bude dobra! 😝

Minions
    03. Rujan 2015. 13:49

Haha.. o da.. a treći je 😬😈    a dobro ga je potratit akcijom, ne škodi! 😉

• Marie4
    03. Rujan 2015. 14:08

Btw. Meni je danas puno bolje. Ko da nisam imala virozu. Nastojim odmarati u jos malo preostalih dana go a onda opet posao. Ima koja od vas da ceka M. tj. ne ceka sredinom idućeg tjedna. 
    Neznam koja od cas je pisala u vezi pilula, ja sam pila diane35 i po preporuci dr. 3 mj  čišćenja ali mi je rekao da mogu odmah ostati trudna te da su moguće blizanačke trudnoće.

Sanjarka88
    03. Rujan 2015. 14:35

Minions daj pazi izgorit će ti sve  eto mene posli posla 

Marie4 super da si bolje  Minions,MajaSocka i Miska očekuje kroz par dana, tj očekivali ili ne neće je ni jedna dobit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lelly
    03. Rujan 2015. 15:25

A poslije palacinki sve kod mene na nesto slano, iako ne znam na sto tocno. Neka lijenost me ulovila pa sam odlucila odlediti nesto sto je vec gotovo. Tako da sam ko prava domacica zavirila u skrinju i ulovila prvu posudu sto sam vidjela  a sada gledam u nju dok se odledjuje i razmisljam sto bi moglo unutra biti ... Leca, bolognese umak, gulas... Saznam kroz pola sata  Tako vam je to kad ne pisete na posude prije no sto hranu zaledite, onda imate ruckove iznenadjenja

malalana
    03. Rujan 2015. 15:51

Hej drage...
    evo mene nakon nekog vremena. Jučer sam bila na redovnom pregledu pa ju pitala da mi detaljno objasno to s mjerenjem temperature. Rekla je kako je se mjeri svaki dan odmah ujutro, onaj dan kad poraste je vrijeme ovulacije. Ukoliko planiram aktivno dobiti dijete, ne bismo smijeli nista raditi dok god temperatura ne poraste i tek onda...dok je tako povišena.
    Danas sam mjerila prvi puta i bila mi 35,8... ili mi je toplomijer pokvaren ili sam pothlađena... vidim da su vase sve oko 36 i nesto :-)

miska
    03. Rujan 2015. 16:34

malalana

Hej drage…
    evo mene nakon nekog vremena. Jučer sam bila na redovnom pregledu pa ju pitala da mi detaljno objasno to s mjerenjem temperature. Rekla je kako je se mjeri svaki dan odmah ujutro, onaj dan kad poraste je vrijeme ovulacije. Ukoliko planiram aktivno dobiti dijete, ne bismo smijeli nista raditi dok god temperatura ne poraste i tek onda…dok je tako povišena.
    Danas sam mjerila prvi puta i bila mi 35,8… ili mi je toplomijer pokvaren ili sam pothlađena… vidim da su vase sve oko 36 i nesto :-)

Svatko od nas ima drugaciju temperaturu, moja se recimo u prvom djelu ciklusa krece oko 36.5, koje jutro padne i na 36.2 pa u drugim djelu ciklusa ide do 37 i opet ovisi o danu, ovisi ti i o tome kako spavas i koliko spavas,  ja sam primjetila da kad se probudim ispod deke temperatura bude visa nego kad spavam nepokrivena.. tako da je tvoja temp sasvim normalna. 
    A sto se tice tog savjeta tvoje ginekologice meni se cini jako blesav, jer po svim mogucim istrazivanjima po netu o bazalnoj a i savjetima i iskustvima drugih, kada dode do skoka tj povisenja ovulacija je vec nastupila sto znaci da imate manje sanse za t ako se tek tada ulovite posla jer ne znas kad je tocno bila a ako uzmemo da jajna stanica prosjecno zivi 12-24 sata lako moguce da vam promakne, a s druge strane sperma moze prezivit i do 5 dana unutra i cekat ovulaciju! 
    Ako sam u krivu nek me netko ispravi al stvarno ti doktori koji put kazu cudne i nelogicne stvari!! 

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

zabica25
    03. Rujan 2015. 16:34

Minions, jel ostala koja palačinka? 
    Nenad, dobrodošla! Kako super da nas ima sve više :)
    I meni bi u subotu trebala krenuti sezona dizanja nogu, kako se to tu kaže...Jučer je MM počeo oko mene, reko, stani jer nije još M otišla...ali će skoro :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

malalana
    03. Rujan 2015. 17:03

I meni je bilo malo čudno kad sam čula takav savjet...

Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
    fT4 15.65 pmol/L
    TSH 4.26 mIU/L
    Prolaktin 401.7 mU/L
    Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
    Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
    Estradiol 302.4 pmol/L
    AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI