Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malano2
    03. Rujan 2015. 11:22

Hej cure, samo da vas brzinski pozd. i pozelim lijep dan. Vidim da ima dosta novih trudilica, dobrodosle i sto prije otisle na dr pdf. Nisam stigla procitati sve vase postove,ali mi se cini da je bilo ovih dana bas optimisticno tu, drago mi je da ste sve tako dobro raspolozene, ostajte mi i dalje takve.Da ne zaboravim i ove cure koje su malo duze tu, i vama drzim fige da sto prije postanete trudnice,, kiss

Zeli drugom sto i sebi :*

Minions
    03. Rujan 2015. 12:18

Nenad dobro došla, nemam ti niti ja iskustua  vezano kako nakon kontracepcije jer nisam htjela to piti! 
    Sanjarka nema nikakvih simptoma, ama baš nikakvih! Već me je drugi dan glavobolja rasturala jučer cijeli dan skoro i danas od jutra,nakon lupoceta je dobro sad! a sad dal je do te promjene vremena  moguće je, jer nepodnašam promjene vremena!

mimica24
    03. Rujan 2015. 13:03

Odem do obližnjeg grada,vratim se,otvorim temu kad ono postova brdo Ovdje vrvi pozitivnim riječima i podrškom. Sva sreća pa sam dio svega.
    Dobro došla Nenad i još koja trudilica ako sam propustila. Također ni ja nikad nisam pila pilule pa ti ne znam puno,ali prijateljice jesu i neke su mogle slijedeći ciklus raditi na bebi,a nekima su dr.savjetovali 3 mjeseca pauze tako da je najbolje pitat dr.
    Evo moja m je pri kraju skroz i možda već večeras bude što god. Jučer mi je muž rekao da jedva čeka da mi prođe da se igramo mame i tate

Sanjarka88
    03. Rujan 2015. 13:42

Meni je dosadan ovaj prvi dio ciklusa,drugi mi je zanimljiviji 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Minions
    03. Rujan 2015. 13:45

Hehehe.. 😊 ne želim si davat nadu jer neželim opet biti jako razočarana! Sad dok sam čitala tvoj komentar  palačinka je malo zagorila! Curke dođite na palačinke!😊 ups.. i ova je malo zagorila! 😄 s čokoladom bude dobra! 😝

Minions
    03. Rujan 2015. 13:49

Haha.. o da.. a treći je 😬😈    a dobro ga je potratit akcijom, ne škodi! 😉

• Marie4
    03. Rujan 2015. 14:08

Btw. Meni je danas puno bolje. Ko da nisam imala virozu. Nastojim odmarati u jos malo preostalih dana go a onda opet posao. Ima koja od vas da ceka M. tj. ne ceka sredinom idućeg tjedna. 
    Neznam koja od cas je pisala u vezi pilula, ja sam pila diane35 i po preporuci dr. 3 mj  čišćenja ali mi je rekao da mogu odmah ostati trudna te da su moguće blizanačke trudnoće.

Sanjarka88
    03. Rujan 2015. 14:35

Minions daj pazi izgorit će ti sve  eto mene posli posla 

Marie4 super da si bolje  Minions,MajaSocka i Miska očekuje kroz par dana, tj očekivali ili ne neće je ni jedna dobit 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.