Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nenad
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Pozdrav djevojke, prvi put vam pišem mada vas već neko vrijeme pratim 
    Za početak želim svakoj dugo (ili kratko :D) priželjkivani plusić, da ga ugledate što prije i da vam 
    vaše trudnoće prođu što i mirnije i ljepše. S obzirom da ubrzo planiram trudnoću  zanimala bi me jedna stvar iz vaših iskustava, ukoliko ih neka od vas ima. (pisala sam ovo na drugu temu ali tu je najveselije i najviše vas je aktivnih)
    Naime, pijem pilule već 6 godina, (5 i sitno godina Dianne,i sad pola godine Logest) i zanima me koliko je vremena potrebno da bi se organizam očistio od tableta i da li je uopće potrebno čekati neko vrijeme da bi se išlo na bebu. Toliko sam toga pročitala da više ni sama ne znam, negdje piše bolje odmah u stilu i medicina je uznapredovala pa tablete nisu više što su nekad bile, negdje piše da su potrebna 2-3 mjeseca za čišćenje i “stabiliziranje” hormona.
    Pa eto, ako je neka od vas bila u sličnoj situaciji molim Vas sve za savjet, da znam šta mi je činiti.
    Hvala svima unaprijed i do tipkanja, veselim se što sam vam se pridružila 

Sanjarka88
    03. Rujan 2015. 09:10

Nenad dobro nam došla i dugo se tipkale 
    ja iskustva nemam nisam nikad tablete uzimala, no javit će se cure s iskustvom sigurna sam 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:12

Nenad

Pozdrav djevojke, prvi put vam pišem mada vas već neko vrijeme pratim 

Za početak želim svakoj dugo (ili kratko :D) priželjkivani plusić, da ga ugledate što prije i da vam 
    vaše trudnoće prođu što i mirnije i ljepše. S obzirom da ubrzo planiram trudnoću  zanimala bi me jedna stvar iz vaših iskustava, ukoliko ih neka od vas ima. (pisala sam ovo na drugu temu ali tu je najveselije i najviše vas je aktivnih)
    Naime, pijem pilule već 6 godina, (5 i sitno godina Dianne,i sad pola godine Logest) i zanima me koliko je vremena potrebno da bi se organizam očistio od tableta i da li je uopće potrebno čekati neko vrijeme da bi se išlo na bebu. Toliko sam toga pročitala da više ni sama ne znam, negdje piše bolje odmah u stilu i medicina je uznapredovala pa tablete nisu više što su nekad bile, negdje piše da su potrebna 2-3 mjeseca za čišćenje i “stabiliziranje” hormona.
    Pa eto, ako je neka od vas bila u sličnoj situaciji molim Vas sve za savjet, da znam šta mi je činiti.
    Hvala svima unaprijed i do tipkanja, veselim se što sam vam se pridružila 

Ja sam pila pilule skoro 7 godina. 2 mjeseca nakon prestanka sam bila na uzv i dr. mi je rekla da su mi jajnici kao kod djevojčice. E sad, mislim da je to vrlo individualno, ali rekla bih da ako su ti se ciklusi stabilizirali (ukoliko to nije bio slučaj prije pilula) da si okej i da je ovulacija i cijeli ciklus stabilan, pa možeš krenuti. :)

mikica

Lelly
    03. Rujan 2015. 09:32

Jutro drage moje 
    Ja vam se pridruzujem uz kavu i dorucak 
    Meni eto danas vjestica lagano idlazi sto znaciiiii da od vikenda krece akcijaaaaa 
    Jao sto mi je jucer srce bilo golemo... Kuham rucak a dolazi dragi s posla i pita Kada je to tebi gotovo i gleda prema mome trbuhu, a ja se nasmijem i kazem za koji dan, a on se okrene i u odlasku jos natukne ajde to pa da mozemo radit djecu  bas se rastopim kada vidim da i on razmislja o tome 
    Nego, curke koje ste mi tu blizu sa ciklusom, kada krece akcija? 
    Ja mjerim bazalnu od prvog dana i varira od 36,7-36,9. Inace nakon O mi je uvijek oko 37,2.

Nenad zelim ti dobrodoslicu samo, pomoc ti ne mogu jer takodjer nikad nisam pila pilule

MajaSocka i Minions ja navijam za vase plusice 

Tynchy
    03. Rujan 2015. 09:53

Lelly

Jutro drage moje 
    Ja vam se pridruzujem uz kavu i dorucak 
    Meni eto danas vjestica lagano idlazi sto znaciiiii da od vikenda krece akcijaaaaa 
    Jao sto mi je jucer srce bilo golemo… Kuham rucak a dolazi dragi s posla i pita Kada je to tebi gotovo i gleda prema mome trbuhu, a ja se nasmijem i kazem za koji dan, a on se okrene i u odlasku jos natukne ajde to pa da mozemo radit djecu  bas se rastopim kada vidim da i on razmislja o tome 
    Nego, curke koje ste mi tu blizu sa ciklusom, kada krece akcija? 
    Ja mjerim bazalnu od prvog dana i varira od 36,7-36,9. Inace nakon O mi je uvijek oko 37,2.

Nenad zelim ti dobrodoslicu samo, pomoc ti ne mogu jer takodjer nikad nisam pila pilule

MajaSocka i Minions ja navijam za vase plusice 

Divan ti je muž! Super mi je što M naziva TO :) ...

Moj je jučer rekao: a valjda ćeš do Božića ostati trudna... ja ono paf! :)

Sanjarka88
    03. Rujan 2015. 09:58

Lelly divan ti je dragi 
    moja akcija kreće od danas, moš mislit dragi je u Dubrovniku hahahaha  ima vremena do o, uglavnom moja m gotova bila već jučer inače mi se ono mrvu što je bilo jučer protegne inače i kroz 6. dan, ovaj put je stvarno bila poštena niti obilna i trajala samo 4 dana, ma prava je ajde poslušat će ona mene i otići daleko daleko

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    03. Rujan 2015. 10:10

Cure,

imam jedno pitanje za vas. Je li čiji muž od vas išao na spermiogram? Mislim, malo počinjem paničariti budući da sad kreće sedmi ciklus pokušavanja, a prva se trudnoća ulovila iz drugog puta, pa me zanima je li prerano za spermiogram?

miska
    03. Rujan 2015. 11:07

Mi smo napravili tek nakon 13 neuspjelog ciklusa, s tim da sam ja par mjeseci prije pocela tupit da treba ici. Mislim da nije prerano, zao mi je sto prije nismo krenuli s tim pretragama. Napravite sada pa ste na miru, pa barem to skinete s liste i ne opterecujete se oko toga. Sretno 

Marie4
    03. Rujan 2015. 13:53

Dunyasha

Cure,

imam jedno pitanje za vas. Je li čiji muž od vas išao na spermiogram? Mislim, malo počinjem paničariti budući da sad kreće sedmi ciklus pokušavanja, a prva se trudnoća ulovila iz drugog puta, pa me zanima je li prerano za spermiogram?

Moj je išao nakon 6 mjeseci išao u petrovu na spermiogram. Bolje da se ide ranije.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI