![]()
![]()
Pozdrav djevojke, prvi put vam pišem mada vas već neko vrijeme pratim
Za početak želim svakoj dugo (ili kratko :D) priželjkivani plusić, da ga ugledate što prije i da vam
vaše trudnoće prođu što i mirnije i ljepše. S obzirom da ubrzo planiram trudnoću zanimala bi me jedna stvar iz vaših iskustava, ukoliko ih neka od vas ima. (pisala sam ovo na drugu temu ali tu je najveselije i najviše vas je aktivnih)
Naime, pijem pilule već 6 godina, (5 i sitno godina Dianne,i sad pola godine Logest) i zanima me koliko je vremena potrebno da bi se organizam očistio od tableta i da li je uopće potrebno čekati neko vrijeme da bi se išlo na bebu. Toliko sam toga pročitala da više ni sama ne znam, negdje piše bolje odmah u stilu i medicina je uznapredovala pa tablete nisu više što su nekad bile, negdje piše da su potrebna 2-3 mjeseca za čišćenje i “stabiliziranje” hormona.
Pa eto, ako je neka od vas bila u sličnoj situaciji molim Vas sve za savjet, da znam šta mi je činiti.
Hvala svima unaprijed i do tipkanja, veselim se što sam vam se pridružila
Nenad dobro nam došla i dugo se tipkale
ja iskustva nemam nisam nikad tablete uzimala, no javit će se cure s iskustvom sigurna sam

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav djevojke, prvi put vam pišem mada vas već neko vrijeme pratim
Za početak želim svakoj dugo (ili kratko :D) priželjkivani plusić, da ga ugledate što prije i da vam
vaše trudnoće prođu što i mirnije i ljepše. S obzirom da ubrzo planiram trudnoću zanimala bi me jedna stvar iz vaših iskustava, ukoliko ih neka od vas ima. (pisala sam ovo na drugu temu ali tu je najveselije i najviše vas je aktivnih)
Naime, pijem pilule već 6 godina, (5 i sitno godina Dianne,i sad pola godine Logest) i zanima me koliko je vremena potrebno da bi se organizam očistio od tableta i da li je uopće potrebno čekati neko vrijeme da bi se išlo na bebu. Toliko sam toga pročitala da više ni sama ne znam, negdje piše bolje odmah u stilu i medicina je uznapredovala pa tablete nisu više što su nekad bile, negdje piše da su potrebna 2-3 mjeseca za čišćenje i “stabiliziranje” hormona.
Pa eto, ako je neka od vas bila u sličnoj situaciji molim Vas sve za savjet, da znam šta mi je činiti.
Hvala svima unaprijed i do tipkanja, veselim se što sam vam se pridružila
Ja sam pila pilule skoro 7 godina. 2 mjeseca nakon prestanka sam bila na uzv i dr. mi je rekla da su mi jajnici kao kod djevojčice. E sad, mislim da je to vrlo individualno, ali rekla bih da ako su ti se ciklusi stabilizirali (ukoliko to nije bio slučaj prije pilula) da si okej i da je ovulacija i cijeli ciklus stabilan, pa možeš krenuti. :)
mikica
Jutro drage moje
Ja vam se pridruzujem uz kavu i dorucak
Meni eto danas vjestica lagano idlazi sto znaciiiii da od vikenda krece akcijaaaaa
Jao sto mi je jucer srce bilo golemo... Kuham rucak a dolazi dragi s posla i pita Kada je to tebi gotovo i gleda prema mome trbuhu, a ja se nasmijem i kazem za koji dan, a on se okrene i u odlasku jos natukne ajde to pa da mozemo radit djecu bas se rastopim kada vidim da i on razmislja o tome
Nego, curke koje ste mi tu blizu sa ciklusom, kada krece akcija?
Ja mjerim bazalnu od prvog dana i varira od 36,7-36,9. Inace nakon O mi je uvijek oko 37,2.
Nenad zelim ti dobrodoslicu samo, pomoc ti ne mogu jer takodjer nikad nisam pila pilule
MajaSocka i Minions ja navijam za vase plusice
Jutro drage moje
Ja vam se pridruzujem uz kavu i dorucak
Meni eto danas vjestica lagano idlazi sto znaciiiii da od vikenda krece akcijaaaaa
Jao sto mi je jucer srce bilo golemo… Kuham rucak a dolazi dragi s posla i pita Kada je to tebi gotovo i gleda prema mome trbuhu, a ja se nasmijem i kazem za koji dan, a on se okrene i u odlasku jos natukne ajde to pa da mozemo radit djecubas se rastopim kada vidim da i on razmislja o tome
Nego, curke koje ste mi tu blizu sa ciklusom, kada krece akcija?
Ja mjerim bazalnu od prvog dana i varira od 36,7-36,9. Inace nakon O mi je uvijek oko 37,2.
Nenad zelim ti dobrodoslicu samo, pomoc ti ne mogu jer takodjer nikad nisam pila pilule
MajaSocka i Minions ja navijam za vase plusice
Divan ti je muž! Super mi je što M naziva TO :) ...
Moj je jučer rekao: a valjda ćeš do Božića ostati trudna... ja ono paf! :)

Lelly divan ti je dragi
moja akcija kreće od danas, moš mislit dragi je u Dubrovniku hahahaha ima vremena do o, uglavnom moja m gotova bila već jučer inače mi se ono mrvu što je bilo jučer protegne inače i kroz 6. dan, ovaj put je stvarno bila poštena niti obilna i trajala samo 4 dana, ma prava je ajde poslušat će ona mene i otići daleko daleko

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure,
imam jedno pitanje za vas. Je li čiji muž od vas išao na spermiogram? Mislim, malo počinjem paničariti budući da sad kreće sedmi ciklus pokušavanja, a prva se trudnoća ulovila iz drugog puta, pa me zanima je li prerano za spermiogram?
Mi smo napravili tek nakon 13 neuspjelog ciklusa, s tim da sam ja par mjeseci prije pocela tupit da treba ici. Mislim da nije prerano, zao mi je sto prije nismo krenuli s tim pretragama. Napravite sada pa ste na miru, pa barem to skinete s liste i ne opterecujete se oko toga. Sretno

Cure,
imam jedno pitanje za vas. Je li čiji muž od vas išao na spermiogram? Mislim, malo počinjem paničariti budući da sad kreće sedmi ciklus pokušavanja, a prva se trudnoća ulovila iz drugog puta, pa me zanima je li prerano za spermiogram?
Moj je išao nakon 6 mjeseci išao u petrovu na spermiogram. Bolje da se ide ranije.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji