Jutro drage moje
Ja vam se pridruzujem uz kavu i dorucak
Meni eto danas vjestica lagano idlazi sto znaciiiii da od vikenda krece akcijaaaaa
Jao sto mi je jucer srce bilo golemo... Kuham rucak a dolazi dragi s posla i pita Kada je to tebi gotovo i gleda prema mome trbuhu, a ja se nasmijem i kazem za koji dan, a on se okrene i u odlasku jos natukne ajde to pa da mozemo radit djecu bas se rastopim kada vidim da i on razmislja o tome
Nego, curke koje ste mi tu blizu sa ciklusom, kada krece akcija?
Ja mjerim bazalnu od prvog dana i varira od 36,7-36,9. Inace nakon O mi je uvijek oko 37,2.
Nenad zelim ti dobrodoslicu samo, pomoc ti ne mogu jer takodjer nikad nisam pila pilule
MajaSocka i Minions ja navijam za vase plusice
Lelly divan ti je dragi
moja akcija kreće od danas, moš mislit dragi je u Dubrovniku hahahaha ima vremena do o, uglavnom moja m gotova bila već jučer inače mi se ono mrvu što je bilo jučer protegne inače i kroz 6. dan, ovaj put je stvarno bila poštena niti obilna i trajala samo 4 dana, ma prava je ajde poslušat će ona mene i otići daleko daleko
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure,
imam jedno pitanje za vas. Je li čiji muž od vas išao na spermiogram? Mislim, malo počinjem paničariti budući da sad kreće sedmi ciklus pokušavanja, a prva se trudnoća ulovila iz drugog puta, pa me zanima je li prerano za spermiogram?
Pupa bas lijepo od tebe što mislis na nas puse tebi i bebacu i da uzivas sto vise u T, bez mucnina... drago mi je da ti je kava opet fina... ja znam sta znaci biti obozavatelj kave i kako je kad je ne mozes piti...
koliko se smije uopce piti u trudnoci?
MajaSocka i Minions navijam za vas i vase + :) vrijeme je da se opet pojave plusići na ovom pdf...
Tynchy... sve ce biti u redu..
Sanjarka uzivajte u torti, tebi muz ima rodjendan ako sam zapamtila.. znaci djevica kao i ja
Nenad ja sam pila daaaavno kontracepcijske, prije vise od 10god, ali mislim da zbilja nema nekih problema sto se tice trudnoce kasnije... najbolje bi bilo pitati ginekologa....
Dunyasha dobrodošla
Paula....
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji