Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Kolovoz 2015. 09:07

Jutroooooooooooo 

evo meni pritisak u trbuhu kao da trebam dobit, već hahhahaha kreće ludilo  temp mi je super povišena, evo danas 36.9 znači def je o bila, samo neznam po temp 14dc ili 18dc hheheheh baš mi super šta ništa neznam 

ohso super što nisi previše tužna, idemo dalje! 
    a plodne dane pokrijete koliko možete pa ne idu te stvari po planu i programu lipo spontano 
    i meni je zadnji put kasnila dosta prvi put u životu dobila 36dc, sad me živcira šta je to najduži ciklus 

mimica mislim da je to normalno bojiš se neuspjeha pa se mozak štiti na taj način 

Nona samo hrabro naprijed, bitno da se ne gubi nada 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mimica24
    20. Kolovoz 2015. 09:09

Nona1 potpuno smo čudne i ni same ponekad ne znamo što želimo.Želim bebu,ali ponekad se uhvatim sa suprotnim mislima.Npr.kad vidim svoju sestru kako se muči sa svojih dvoje djece,kako joj nekad toliko živce popiju...pomislim u sebi da što to meni treba.A onda pogledam neku trudnicu,sva mi blista,i srušim ružno razmišljanje.

OhSoBoho
    20. Kolovoz 2015. 10:10

cure,
    imam jedno pitanje...htjela bi malo pročitati nešto stručne literature o začeću i samoj plodnosti i slično pa me zanima jeste li čitali išta na tu temu i ako jeste možete li mi što preporučiti? 
    unaprijed zahvaljujem 

Bambola
    20. Kolovoz 2015. 10:11

Mimica skroz mi je bezvezna ta dijagnoza. Pa tko je ikad spreman na dite? Okej, mozes bit vise ili manje financijski sredjen, al ni to nije garancija. I kad izgledas najspremniji svako dite je drugacije i izazov, stvar je odluke. A to sta na momente ne bi bebu to je tvoj obrambeni mehanizam od neuspjeha, pa svi smo to prosli u nekom momentu. Kad zaista ne zelis bebu, kao ja npr tijekom i iza faksa, bila sam vrlo nacisto i prekidali smo odnos i pazili se kondomima. A taj tvoj/nas trenutni 'pisit cu kakit cu' trenutak je strah od neuspjeha. Pobogu kad nisam tila bebu nisam visila na ovakvim forumima 😳

OhSoBoho
    20. Kolovoz 2015. 10:39

malalana, hvala ti! primijetila sam taj naslov na netu dok sam malo istraživala i baš sam se zapitala jel šta valja ;P - definitivno ju posuđujem! 

Sanjarka, da, teško možeš prvi mjesec mjerenja temperature zaključit kada ti je točno bila O, posebno ako nisi mjerila od samog početka ciklusa...već drugi mjesec je lakše no nadam se da drugi mjesec nećeš ni morati mjeriti 

Sanjarka88
    20. Kolovoz 2015. 10:45

ohso da da znam da je nemoguće to odma skužiti, pogotovo jer sam veći dio prvog ciklusa preskočila.
    nadam se i da, no nisam puno opterećena , nadam se da će me ova mirnoća držati i slijedeći tjedan 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.