Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Kolovoz 2015. 19:52

Paula, drago mi je da si ok! Valjda ti je trebalo da svu tu tjeskobu nakupljenu godinu dana izbacis iz sebe I zapravo je dobro da si izbacila, sad je podsvjest laksa, na neki nacin je I to sto se nakupilo kocnica!

Pupa, bas lijepo sto si vidilaa svoju bebicu, ti I druge trudnice nam uvijek donesete radost na nas pdf!

Nessah, pozdrav veliki!  Samo polako, za odtugovat treba vremena,  a mi ovdje te cekamo da nam se vratis!

Osho, zao mi je za -, al do M nada zivi!

Tena I druge cekalice zelim vam veliki plus!

Nona dobrodosla! Druge cure takodjer dobrodosle!

Vecka, mislim da je to pravi potez, mali psic! Super, super, sad mu mozes dat svu njeznost I ljubav, a on ce tebi dat opustanje, mozda je to bas ono sto ti treba. A onda ubrzo ce taj psic cuvat tebe I bebicu!

Bambola,  sve je jasno, opustenost je kljucna!

Veliki pozdrav svima koje nisam spomenila!

Meni je jos 3 dana do plodnih dana, ali oni nece bit pokriveni jer bas u plodne dane dragi nije tu. Tako da jooos sam tu....oostajem! Al lijepo mi je tu s vama, pune ste ljubavi I podrske! Rijetko se na forumima nadje ovakva ekipa!

url=https://lilypie.com]

Bambola
    19. Kolovoz 2015. 20:44

I zaboravila sam posebno pozdravit Nessah! Drzi se! 😘😘

• orhideja
    19. Kolovoz 2015. 21:09

Drage moje, na godisnjem sam i ne stizem bas citati al miram ovo napisati jer sam u soku i samo bih plakala. Danas mi je od kolege umro sin, ni mjesec od mog stariji. Dusa me moja boli i zelim vam samo reci. Vi koje imate vec jedno il vise djece...samo se zahvaljujte Bogu na njima i njihovom zdravlju a onim koje zele prvo il drugo...trece dijete, ne bitno, da vam Bog da zdravo potomstvo onda kada je to najbolje za vas. Nekad i ne shvatamo vrijednost onog sto imamo. Ja sam imala jedan spontani al sam zahvalna Bogu jer me nije stavio u iskusenje, da rodim bolesno dijete, jer ocistiti nikad ne bih mogla. Izvinite na dugom postu al su me bas emocije ponijele.

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2015. 21:53

U svakom slucaju opusteno 
    Eh da je..... 
    Danas me muzic pita da li je sta napravio ovaj mjesec ja mu kazem da neznam a on da mogu li provjerit ikako  super mi je kako pojma nema kako to izgleda a nadam se da nece bit potrebe ni da sazna 

Idem spavati. Radila sam do 19 oci mi padaju.

Orhideja pretuzno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2015. 21:55

Pepita jel to svadba za 3 dana? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

OhSoBoho
    20. Kolovoz 2015. 06:15

Jutro svima 
    Prijavljujem vjesticu! Stigla sinoc kasno...ocito od sada moram I na visednevni izostanak M gledati kao normalan, ufff 
    No dobro je, nije teska depra, glavu gore I idemo dalje! 
    Od vikenda smo na godisnjem,  no s obzirom da necemo bas bit solo sumnjam da cemo imat priliku pokrit sve plodne dane ali nema veze.  Odlucila sam ne zamarati se svime 

Curice moje, nek vam ovaj ciklus svima bude dobitan! Drzim palceve I molim se za puno bebica 

mimica24
    20. Kolovoz 2015. 08:08

Jutro cure!! Da se i ja malo javim Ovo je 4. ciklus pokušavanja,pojačala sam vrkutu na 3 šalice dnevno pa možda upali.U početku pokušavanja bila sam presretna što radimo na bebici,ali kako vrijeme prolazi mene je sve više strah i postala sam skroz hladna. Je li to normalno? Kao da se ne radujem trudnoći (ako dođe do nje),vrti mi se 100 pitanja u glavi i skroz sam si nejasna. Razgovarala sam s kumom i ona misli da nisam spremna biti mama,a zapravo me ne razumije.Dakako da želim bebu,ali imam čudne osjećaje. Ima li koja od vas takvo iskustvo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.