ma znam ..trudimo se vec 5mj .,bila sam kod ginica i sve uredu ..mozda bas zato sto toliko zelimo nece ..
Iris dobro došla!
Koliko se već trudite?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka hvala ti draga...
Bas se dobro osjecam i cekam jos par dana da ti glupi testovi konacno pokazu +
Iris znam da je svaki dolazak M razocaranje, koji god on bio.. mozda da probas poceti s cajevima, oni ti nikako ne mogu odmoci... ja sam pocela prije tri mjeseca s vrkutom i stolisnikom. Takoder koristim i lh trakice da mi tocno detektiraju O. Pijem i prenetal vitamine za trudnice i one koje to zele postati.. Stpljenja, pokrivanje plodnih dana i doci ce i tvoja bebica.. a dotad se mozes s nama druziti, vjeruj mi da puuuuuno pomaze. Ovdje sam cula puno dobrih savjeta, iskustva, a u najtezim trnutcima su me cure digle iz pepela.. tj. jucer..
Drage moje evo i mene, vidim ima stvašta novog. Drago mi je zbog plusića i onih koje čekaju da ne dođe M.
Ja sam M imala 4 dana, 5 dan nesto malo smeđe jutro tako da mislim da je to završilo. Zadovoljna sam sa čajem od vrkute ublažio mi je PMS definitivno, prvi dan M me uvijek bolilo a sad ništa. Idući tjedan idem na GO, pa će mi taman pasti plodni dani. Nadam se da cu se moći opustiti. Htjela sam vas pitati kako prakticirate akciju oko plodnih dana? Mi smo do sad svaki dan pred večer pa nam
nije upalilo.
Nona i Iris dobro došle! Želim da se što kraće zadržite, i što prije ugledate svoje plusiće!
Ostale trudilice i trudnice lijepo pozdravljam i šaljem puse podrške! 😘😘
Paula5 nisam znala da tako nesto moze biti simptom trudnoce :-) stvarno nemam iskustva, iako mislim da je opet preuranjeni pms i da cu uskoro dobiti, iako sada stvarno prerano. Doktoru idem tek 2.9. a do tad cu poludjeti. Danas sam imala bijeli, bas bijeli iscjedak koji nisam osjetila, nego vidjela, nije mi se prije događalo u ovo vrijeme ciklusa pa sam sva zbunjena :-O
Svima novima dobrodošlica :-)
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Kako ostat trudan? Bemu da mi je neko tijekom faksa reka da je to tesko, nasmijala bi mi se u brk! Evo par meni bliskih iskustava:
Prijateljica 1: sve uredu sa njih dvoje i svim pretragama, godinu dana nista! Nakon otprilike godinu dana njoj kasni M i ona cila hepi odjuri po test- negativan. Ode kod doktora i ova joj kaze da je valjda od stresa, nema nigdi T. Ova u depri, skucana, isplakala to par dana i naljutila se na sebe sta sve analizira i sve mentalno odjebala. Nakon dva miseca trudna!
Prijateljica 2: muz pomorac, sve okej kod oboje- nikako. Njima pressing kad je on doma da moraju- uz Klomifen odma ostala trudna.
Prijatelj: zena imala dva spontana, da maternica se dobro ne prokrvi i blabla. Pomirli se oni da nece imat bebu bas sad, on otisa na brod, mi slavili nakon 9 miseci njihovog sina (napravili bebu taman prije njegova odlaska)
Ja: Neces tako lako ostat trudna. Ja sve analiziram, upoznajem se sa cajevima i svim mjerenjima. Treci ciklus mi se nije dalo. Skuzila sam da nam je dobro i ovako, bemu, ako nece beba, mi cemo i dalje putovat i sebicno gustat u nama dvoma i opet dobro. Nekako sam bila skroz u miru da mi nije lose jos malo divljat kada smo se koliko toliko financijski skrasili. I eto Bambino.
Nacelno, vise ljudi znam da zatrudne kad to nekako prihvate u stilu: super ako bude, dobro i ako ne bude. I da ne mjere O i tempicu, iskreno ljudi tipa Pupa koja je sve pratila i ostala T su mi nekako vise iznimka nego pravilo.
Bambola, apsolutno se slazem s tobom! Ja sma u svojim pokusavanjima imala koji mjesec kad sam mislila da to ide jako lagano i da ce to biti odmah. Kad sam skuzila da ne ide odmah, bila sam preopterecena s tim i nije islo i nije... Mjesec kad sam ostala trudna nisam piskila trakice, tj jesam ali kad sam znala da nema sigurno O, temp sam mjerila da znam jel imam O ili ne, da mogu reci kod ginekologa, ali nisam se vise opterecivala s tim. Cak stovise, u vrijeme plodnih dana i O mi sestra rodi, odemo u zg kod njih, trakice mi nisu ni na pameti... I ja upravo tamo ostanem trudna :) kako sam pila cajeve, cak sam te dane i preskakala jer nisam htjela da moji znaju da pijem cajeve pa ih nisam tad ni kuhala.... Nekako sma te plodne dane bila najmanje opterecena! Kad se priblizilo vrijeme M, meni temp pocela padati, ali nisam se nicemu ni nadala, frendica imala svatove, bili stalno kod nje i dva dana poslije svatova napravim test i plus!
Eto... Recept je da ne analizirate previse i ne mudrujete... Da budete sto vise smireni i ako je medicinski sve ok, do trudnoce ce kad tad doci.... Kad sam psihicki bila napeta oko bebe sam uvijek dobivala -
Znam da je to najgore cuti, kako biti opusten oko necega sto toliko zelis a ne ostvaruje se... Ali, Jednostavno je tako.... I ja bih voljela da postoji neki recept :)
pozdrav svim trudilicama
Paula drago mi je da si bolje danas i vidim da si me spomenula u par postova baš lijepo od tebe draga
Bambola slažem se sa tobom i sa Pupom, nije da vam mudrujemo jer smo i same bile u fazi/ama u kojima ste vi i ludila i svega i zapravo sve što mi trudnice želimo vama je da prođete što manje stresa, ludila, suza i svega jer vidite i same da je sva nervoza uzalud i da beba voli doći kad je sve fino i opušteno
BabyGirl baš lijepo da si ovdje opeeet
Cure držim vam fige da ugledate svoje plusiće jer nove stižu i teško je sve pohvatati treba osloboditi mjesta
Marie4 dragi i ja zapravo nismo pratili plodne dane jer su mi ciklusi bili extremno dugi (do 63 dana) i zapravo sam već u 3 ciklusu ostala trudna (to je 5mj pokušavanja kod mene) i imali smo odnose svaki dan ili svaki drugi,ali ne zato jer smo morali, nego smo željeli ( ludi jedno za drugim ) i imali bi odnose najčešće prije spavanja i poslije odnosa bih samo podigla noge da stavim ručnik pod sebe da ne iscuri baš po krevetu i tako bih ležala pola sata, i to je to.. ma nema ti to veze jer spermići prežive 3-5 dana
pusa svima
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji