Dobro jutro cure, sve koje ovih dana ne očekuju M zelim da ni ne dode. Budite samo hrabre i jake,jer vi to i jeste .
Tena javi nam novosti, čekamo plisic .
Jučer sam bila na kontroli i mi smo čuli svoje srceko , sreća najveća. Bebica je super i napreduje lijepo, veliki smo već 1cm
.
Ja to mogu, ja to hoću....
malalana, stres inove situacije dosta utjecu na ciklus, hormoni se pocnu poigravati. Sasvim normalno, ne brini.
mimica24, cure su sve tako lijepo rekle I slazem se s njima. Normalno je da se cesto uhvatimo u razmisljanju I promisljanju o zivotu, kakav nam je sad, kakav ce biti. Budemo li se kocili svakodnevnim ritualima I mislili da ce nas vjecno ispunjavati zapast cemo u kolotecinu. Da, dijete mijenja zivot, mijenja navike, ali stvara I nove. Ono sto se sad trenutno cini kao jako dobar ritual, tipa opusteni vikend bez obaveza, kada dode dijete zamijeniti ce ritual zajednickih setnji. Prvi osmjeh, prvo okretanje...Uvijek si nalazim nesto pozitivno u situaciji u kojoj se nalazim, nalazim nesto sto me veseli, obicno je to neka sitnica koja ispunjava...Svaka cast tvojoj kumi I sve to, ali niti ona , niti ja, niti itko drugi ne moze, niti ce ti ikad moci reci na sto si spremna ili nisi, cesto ni sami nismo svjesni svojih mogucnosti...Mi smo dvije godine radili na bebici, u te dvije godine niti jednom nisam radila test, posto mi je menzis znao dolaziti jednom godisnje I trajat po 2 mjeseca krvarenje, a i rekli su da je nemoguce, uglavnom. Nemamo svoj stan I da ne nabrajam, roman bi napisala, ali za dijete uvijek imamo sve. On nam je najvazniji. On je motivacija za svaki novi dan. Koliko god brige I neprospavanih noci bilo, kada pogledaju ta dva oka nevina, nema nista ljepse. Brzo ce odrasti, za x godina bit ce samostalan, neovisan, a pitanje je bi li ja za toliko godina, da sam cekala, mogla zatrudniti,ili bi me uhvatila menopauza...Hocu ti reci, nasla sam razloge zbog kojih nisam dala sebi da uopce pomislim na strah, na to da se propitkujem jesam li spremna ili nisam na dijete, a kamoli da netko drugi misli o tome u moje ime. Sam tvoj dolazak ovdje pokazuje da zelis bebu, a zelja s vremenom moze samo rasti. Slusaj sebe I svoje srce jer tko ce znati bolje sto zelis I kako se osjecas? Nitko! Sretno i hrabro
14.06.2014. L ♥
I da, mimica24, ne znam ako ce sto pomoci jedan primjer... Na ginekoloskom pregledu koji sam morala obaviti prije lijecnickog za vojsku, otkriven mi je prvi tumor na jajniku I cista na drugom. Ginekolog mi je rekao da ne cu moci proci obuku s tim I da bolje da I ne idem. Nisam ga poslusala, otisla sam, I odradila sam obuku do kraja S najvisim ocjenama...Na kraju me nisu uzeli radi zdravstvenog stanja, i sto sve lijepo funkcionira na principu veza i vezica, ali je to sad nebitno...Da sam ga poslusala cijeli zivot bi zalila sto nisam otisla, ovako, imam lijepu uspomenu s obuke...
14.06.2014. L ♥
Jutreko!
NMareN lijepo je pročitati takvo nešto čim se probudiš! Čestitam ti, želim da ti trudnoća prođe u najboljem redu! 😘
Vidim sam se zahuhtalo oko toga da se zapitamo dal smo spremne biti majke. I ja sam se pitala oko toga al jako malo! al kad smo se odlučili da ćemo poraditi na bebi prvo što mi je palo na pamet je bilo što ako odgodimo i tek poradimo na bebi za godinu,dvije kad sredim ja svoj posao, il kad sredimo si tavanski stan, šta ako tad bu prekasno i nećemo moći imat bebicu koju oba tolko želimo. Složili smo se MM i ja da prvo beba,a poslje ostalo! A oko toga dal ću biti dobra mama ne brinem tolko uopće, potrudit ću se,a i po struki sam odgajatelj pa se ne zamaram tim pitanjem za sad! 😊 Zato drage moje samo opušteno,doći će dan kad ćete ugledat svoj plusić! Od sveg srca svima vam to želim. A čiji muževi u 9 mj imaju ročkase želim da im podarite plusiće za poklon, a čiji nemaju nema veze,može taj poklon i da nije ročkas 😊😘
Mimica i malalana onda je 9mj nas mjesec
Malalana dok ne procuris ima nade
NmareN bravo za malo srceko ❤
Luki 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Drage sve koje ne ocekujete, zelim da ni ne dode M i da vas razveseli plusic ili dvije crtice :) sanjarka, malalana, paula, mimica i sve druge koje sam nenamjerno zaboravila spomenuti....
Luki, lijepo si to sve rekla Mimici, kao i Minions... Svidja mi se ovo prvo beba pa sve ostalo... Ja smatram da za jednu bebu uvijek ima mjesta i novaca, ako ima za nas dvoje, nac ce se za bebicu... Stvar je prioriteta i to odgovorno tvrdim...
Nego, Luki, ovih dana je sve bilo ok do prekjucer kad sam imala toliko jaku zgaravicu da sam mislila da povracam vatru i krv istovremeno koliko je to peklo! Ali jucer predvecer se smirilo, pazila sam sto jedem i danas je ok! Znaci, u sirokom luku izbjegavam filovanu papriku i grozdje :D jucer jela juhu od povrca i kuhani krumpir i sve je bilo ok... Iako sam do prethodne veceri i jutra imala neku tezinu u zelucu i hranu koja stoji izmedju zeluca i grla. Koma... Danas je hvala Bogu bolje :)
Paula, draga, cekamo tvoje vijesti... Uz tebe smo kakve god one bile :*
Sanjarka Ima nade neke u tragovima :-). Sve mi je to fascinantno, dok nisam nista planirala i htjela sve točno i jasno kao dan, a sad sve se poremetilo... Mislim da ce morati probati metodu jedna od vas, sad nisam sigurna tko je to napisao, ali svaki drugi dan i ne moze fulati :-)))))
Ako bude super, ako ne... Hm, ma bit će 💝
fT4 15.65 pmol/L
TSH 4.26 mIU/L
Prolaktin 401.7 mU/L
Folitropin (FSH) 5.1 mU/ml
Lutropin (LH) 5.3 mU/ml
Estradiol 302.4 pmol/L
AMH (anti Milerov hormon) 8.77 pmol/L
Eh da je to tako organizirat em posao, em umor, em je mala na praznicima pa nocari
Uglavnom nekad je svaki dan a nekad par dana nista
Ugl o mi je bila 14 ili 18dc, pokrili smo 13,16 i 18 pa sta bude
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji