Pupa prekrasnoooooooooo

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupa, mogu zamisliti sreću i radost koju osjećaš, predivnoo
Pozdrav svima! Tek od prije par dana sam na forumu, a već odavno provirim, pročitam neke teme. U braku sam 2god i 9mj...Od početka smo željeli bebicu, al' još uvijek je samo čekanj, nadanje..Bili smo na dosta nekih pretraga..al' ništa se konkretno ne događa. Od idućeg ciklusa bi trebala krenuti s klomifenom..pa vidjet ćemo. Imam problema s hormonima..hipotireoza - Hashimoto, policistični jajnici..i tako nekih popratnih problemčića..
Ipak, vjerujem i nadam se da će doći i naše vrijeme

Pupa, ma baš mi je drago da je bebica super i da lijepo napreduje, neka tako sve ostane super do kraja trudnoće :)
nadam se da će ti taj hematom sam od sebe nestati, moraš li ga kako tretirati posebno, ili? ne kužim se u to pa zato pitam
cure, moram vam svima zahvaliti na podršci, divna ste ekipa, hvala vam što ste tu a posebno našim trudnicama koje su se zadržale u ovom pdf-u kako bi bodrile nas trudilice ;)
sve je puno lakše prolazit kada imaš ovakvo mjesto gdje znaš da uvijek ima nekoga tko će te poslušati, savjetovati i bodriti. puse svima!
Pupa bas mi je drago da je sve u redu... joj ti vec u 10 tjednu... a kad se sjetim kako smo zajedno nas 3 cekale +....evo mi ga jos cekamo ali zato pratimo vas trudnice i veselimo se vasim pregledima i svemu kao da je nase :)
Dobrodosla nona...sto manje ostala na ovoj temi kao trudilica :)

Peppe
OhSo, ne moram nista posebno mirovati, nije prijeteci hematom vec je skroz na uscu maternice. Ima hematoma koji su iznad bebe pa se onda mora mirovati i piti tablete i nadati se da ce se hematom povuci. Meni je rekla da ne moram posebno mirovati, da se ponasam kao normalna trudna zena i da nista nije rizicno kod mene. Samo mi moze to iscuriti u obliku sukrvice pa da se ne uplasim da je nesto s bebom. A i ne mora, moze se jednostavno povuci. Dobila sma duphastone zbog toga, jos jednu turu, pila sam ih cijelo vrijeme zbog smedjeg iscjetka na pocetku trudnoce, a sad mi je produzila do sljedece kontrole cisto preventivno, da se nista ne sekiram! Eto tako je ona meni objasnila.... A odbijam citati na internetu jer ima hematoma koji su prijeteci plodu i onda ne zelim to citati.
Nona, dobrodosla, nadam se da ces uskoro ostati trudna i otici s ove teme na neku od trudnoca :)
Hvala na dobrodošlici! Vama koje želite postati majke, želim da se ta želja što prije ostvari! Također, i sretnicama koje su dočekale svoj plusić da sve prođe kako treba!

Dan cure, evo da vam se javim...danas mi kasni drugi dan pa si mislim raditi test za jedno 4-5 dana ako, daj boze, ne dode do tad :)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Cure samo da vas pozdravim i ohrabrim.
Ja jos tugujem za mojom bebicom ali valjda to tako treba biti. Saljem vam pozitivne vibrice i da sto prije ugledamo sve skupa opet pluseke
Pitanje, da li ovdje ima pdf gdje cure i zene dijele svoja iskustva spontanih pobacaja? Bas bi mi dobro doslo malo utjehe od nekoga tko je prozivio isto. Nisam uspjela naci temu.
Hvala unaprijed i saljem vam kisne pozdrave sa Jadrana!!!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji