Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    19. Kolovoz 2015. 12:12

Pupa bas mi je drago da je sve u redu... joj ti vec u 10 tjednu... a kad se sjetim kako smo zajedno nas 3 cekale +....evo mi ga jos cekamo ali zato pratimo vas trudnice i veselimo se vasim pregledima i svemu kao da je nase :) 

Dobrodosla nona...sto manje ostala na ovoj temi kao trudilica :)

Peppe

Pupa2
    19. Kolovoz 2015. 12:16

OhSo, ne moram nista posebno mirovati, nije prijeteci hematom vec je skroz na uscu maternice. Ima hematoma koji su iznad bebe pa se onda mora mirovati i piti tablete i nadati se da ce se hematom povuci. Meni je rekla da ne moram posebno mirovati, da se ponasam kao normalna trudna zena i da nista nije rizicno kod mene. Samo mi moze to iscuriti u obliku sukrvice pa da se ne uplasim da je nesto s bebom. A i ne mora, moze se jednostavno povuci. Dobila sma duphastone zbog toga, jos jednu turu, pila sam ih cijelo vrijeme zbog smedjeg iscjetka na pocetku trudnoce, a sad mi je produzila do sljedece kontrole cisto preventivno, da se nista ne sekiram! Eto tako je ona meni objasnila.... A odbijam citati na internetu jer ima hematoma koji su prijeteci plodu i onda ne zelim to citati.
    Nona, dobrodosla, nadam se da ces uskoro ostati trudna i otici s ove teme na neku od trudnoca :)

Tena9
    19. Kolovoz 2015. 14:46

Dan cure, evo da vam se javim...danas mi kasni drugi dan pa si mislim raditi test za jedno 4-5 dana ako, daj boze, ne dode do tad :)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Nessah
    19. Kolovoz 2015. 14:59

Cure samo da vas pozdravim i ohrabrim. 
    Ja jos tugujem za mojom bebicom ali valjda to tako treba biti. Saljem vam pozitivne vibrice i da sto prije ugledamo sve skupa opet pluseke 
    Pitanje, da li ovdje ima pdf gdje cure i zene dijele svoja iskustva spontanih pobacaja? Bas bi mi dobro doslo malo utjehe od nekoga tko je prozivio isto. Nisam uspjela naci temu.
    Hvala unaprijed i saljem vam kisne pozdrave sa Jadrana!!!

OhSoBoho
    19. Kolovoz 2015. 15:40

draga Nessah, uvjerena sam da ćeš uskoro opet ugledati plusić i da će ovaj put sve biti u redu...samo se naoružaj pozitivom i hrabro naprijed! mi smo tu i bodrimo te 

Tena, neće doći, neće doći, neće doći  nestrpljivo čekamo tvoje vijesti 

a od moje famozne M još ni traga, kasni tri dana (što je čudno jer mi zadnjih 8 godina nikad nije zakasnila)...jutros sam primjetila par smećkastih točkica na papiru nakon mokrenja i taman sam pomislila evo je napokon no ništa...

Paula5
    19. Kolovoz 2015. 16:30

Hej drage moje!! 
    Pupa prekrasne vijesti... Mogu misliti kako se osjecas, neopisivo sam sretna zbog tebe!! 
    Ohsoboho glupi test!! Bas mi je zao. A mozda jos postoji tracak nade.. 
    Tena supeeeer!! Ajmo plusici!!
    Nona dobro nam dosla! 

E drage moje predivne ste sve redom!!  Ja sam danas super, ma vec jucer sam bila... Moralo je i mene jednom skrsiti, dobro nije bas moralo, al neka je puno mi je lakse.. Gledam svog andela pored sebe i zahvalna sam na svemu sto imam.. nadam se da cu imati jos jednog..
    Ugl. 26 dan prolazi, ne osjecam nista posebno, ali nadam se da ima sanse...29 dan je najduzi ciklus zadnjih godinu i pol. Cekamo...
    Bambola nasmijala si me, kao i uvijek. Hvala ti...
    Vecka draga i ti si u nezavidnoj situaciji, toliko cekas svoju bebicu.. mora doci, nadam se sto prije.. hvala ti na lijepim rijecima..
    Luki draga moja hvala ti.. ma sve znam.. nakupilo se svega.. al evo kao nova sam danas! Nadam se da je malac dobro.. kad vidim sta ti prolazis bas se osjecam glupo.. zelim ti da sto prije budes dobro i krenes u akciju.. 
     Cure, da ne nabrajam svaku, ljubim vas i zelim sto i sebi! 

Sanjarka88
    19. Kolovoz 2015. 16:40

Cureeeeee
    ja još na poslu hoće li ikad završiti ovaj dan.....

Vecka guštaj sa svojim malim psićem, i oni donesu veliku radost 

Nona dobro nam došla, joj skoro 3 godine truda, svaka čast na volji i pozitivi, problemi ne izgladju ne riješivo tako da uz tebe smo na putu do plusa 

tena ajmoooooooo otvori sezonu pluseva u ovom kolovozu 

nessah tu smo za tebe i uz tebe, idemo zajedno do plusa 

ohso izgleda da ništa još nije izgubljenoooooooo 

paula držimo fige na najjače! 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• iris1306
    19. Kolovoz 2015. 16:51

hejj curke ,ima li koja kakva savjet ,muz i ja pokusavamo dobiti bebu ali nista ,pratimo plodne dane i svasta .,ali nikako ..ako ima koja kakav savjet molim vas recite .. :)

Paula5
    19. Kolovoz 2015. 16:58

Iris pozdrav! 
    E da znamo ne bi ova tema bila toliko aktivna...
    Koliko se dugo trudite, jeste radili pretrage? Ponekad je sve medicinski u redu, ali nece pa nece..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.