Cure, vidim da želite muževima plusić za ročkas u 9 mj. sretno vam od bilo da ih obradujete, al evo budući da je i meni u 9 mj. ročkas, i ja sebi želim taj poklon!!!
Kao što sam vidila da ste pisale o prioritetima i mi smo također čekali da se stvari poslože, i nakon 5 god i 8 mj se vjenčali, u braku evo godinu i dva mjeseca i još čekamo bebicu, ali vjerujem da Onaj gore sve vidi i da će biti kad tad !
Cure koje čekaju izostanak M, sretno vam bilo od srca da ne dođe slijedećih 9 mj
A naše trudnice, držite se, proći će te slatke mučnine, doći će i vaše vrijeme uživanja u trudnoći
Dan cure...radila sam test danas i neg je ali i dalje ne dobivam m pa ću ga ponovit za par dana...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena žao mi je što je negativan! 😔 al još postoji nada dok ne dobiš m! Koji ti je danas dan ciklusa,i kolki ti je inače ciklus?
Hej drage moje!
Dosao moj 28dc, a s njim i moja M. Nisam u komi kao onaj dan, ali sam razocarana. Nisam imala zadnjih dana osjecaj po nicemu da stize. Sad su poceli klasicni bolovi.. Tako smo lijepo i opusteno pokrili sve dane ovaj ciklus, ali opet nista. Sad se moram skulirati i naci neku formulu kako se to opustiti jer zaista ne znam.. Vrijeme ide, ja sve vise pokusavam, ali eto..
Hvala vam sto mislite na mene.. naravno da mi ne pada na pamet nikud od vas..ne znam sta bih bez vas.
Ajmo cure neki plusic, navijam od srca..
Ljubim vas sve!!
I ja dobila danas...26dc kao po spagi...takodjer, kao i Paula nisam imala nikakve bolove ni naznake...to je vrkuta izregulirala ali sam razocarana...idemo dalje u 5.ciklus...
Puse svima :*
Peppe
Vecka, držim fige da se ti pojavi željeni plusić :)
Ja sam ovdje nova, ali sam bila na ovom forumu i čitala vaše postove..svaka čast koliko je lijepo kad pomognete nekim savjetom drugima :)
MM i ja radimo na bebici, friško oženjeni, ali dao Bog da je sad to to :)
U nedjelju mi treba doći vještica, ali držite fige da ne dođe jer bi jako voljeli malu bebicu. Svima želim da se i vama to dogodi pa da u isto vrijeme guramo kolica :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Vecka i mi ti zelimo + za rockas
Tena zao mi je zbog minusa koji ti je dc i dpo?
Paula i peppa 😞 hrabro dalje sigurno je vec slijedeci mjesec vas ❤ tu smo za utjehu
Zabica dobrodošla od srca ti želim pozitivan testic vec u nedilju 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88, hvala ti :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ooooo što je ovo,kakve su to M?? Kud su na nas navalile,neka idu mladim djevojkama i časnim sestrama koje ih željno iščekuju
Paula i PeppePula bit će i kod vas + uskoro
Zabica dobrodošla u ovu predobru ekipu
Joj, ja se ne kužim u dc i dpo... trebala je stići 18.08. a od operacije su mi ciklusi skoro školski, 24-26d...
Jedino što primjećujem je nekakav gušći prozirni iscjedak...
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Sortiraj odgovore
Najstariji