Paula moja draga, a ti si se bas tila izmucit i onda prerano piskila test. Znam da ti je dozlogrdilo godinu dana pokusaja i da si htjela to isplakat i sve, ali draga, isto tako si onda mogla piskit test i na pocetku ciklusa. Dobro je da si se iscmizdrila i krasno iznervirala jer ce danas bit bolje. Zaista ti zelim da se smiris! Nemoj piskit testove bezveze, sad si na godisnjem i imas vremena razmisljat (a svi znamo kako je to ponekad neprijatelj). Bit ce! Bilo je i prvi put, bit ce i drugi put! Puno pusa i zagrljaja saljem!
Paula, draga, taj negativan rezultat na testu je pokazatelj nicega, jer je relevantan kao da si ga radila po sredini ciklusa I ama bas nista ne govori. Jednostavno je jos prerano bilo. Odmakni misli od toga, bitno je da M jos nije dosla. Kada prode najduzi ciklus od 29 dana ako sam dobro upamtila I ni traga M onda piski test. Samo hrabro draga, ti testici koje si piskila ti nikako u tom trenutku nisu mogli pokazati na cemu si. Nadam se da ti je danas malo lakse. Svima nam dodu krizni dani, jednostavno se skupi svega, I one stvari koje nas I nisu toliko bockale I mucile, kada dode los dan postanu hrana depresivnom raspolozenju. Sutra je novi dan, tu smo da si pruzimo podrsku, divno je citati koliko medusobne podrske ovdje ima. Zapamti draga, nakon kise dolazi sunce. Zasjat ce. Drzi se. Veliki ti zagrljaj saljem
Pupa, sretno na pregledu, javi nam kako je prosao
babygirl, napokon nam se vracas medu aktivne trudilice, zelim ti sto prije jos jednu bebicu
14.06.2014. L ♥
Dobro jutro trudilice i trudnice drage
Ja radno, malo mi šteka net pa mi posao otežan, stvara mi nervozu....
malalana držim fige da su to sve simptomi T
babygirl ja sam među novima, nadam se da ćemo se tipkat skupa, i vrlo brzo otići na drugi pdf
Pupa javi obvezno za pregled
Mimica24 akcija akcija
ohso moram ti reć da si me baš baš rastužila jutros Šta da ti kažem, sve razumim tješimo se da smo obe tek na početku truda i da će biti kad tad , mora!
Paula kako si danas?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Draga Paula, znam koliko ti je teško, bolje ti je da si se isplakala i riješila sama sa sobom... i sama sam se loše osjećala kad sam dobila M zadnji put, ali kod tebe ima još nade, možda baš vidiš plusić, želim ti ga od sveg srca Meni je ovo 14 ciklus, tako da se više bojim svega, odužilo se
Btw. možda sam luda, ali sam nabavila malog psića da skrenem misli i moram priznat da mi je uspješno zasad čitala sam vas, ali nisam stigla pisat...
Cure drage, želim vam što prije dvi crtice ili plusić, ma svejedno
OhSoBoho, zao mi je zbog testa... Sretno dalje! Bit cee!
Ja bila na pregledu i sve je u redu. Beba je skoro 4cm vec i prava je beba... Mrda nogicama, vidjela sma ruke i prstice i kraljeznicu i sve! Sve je ok s bebom, jedino ja imam hematom koji je daleko od bebe tako da ne predstavlja neku opasnost, ali sam dobila jos jednu turu duphastona tako da cu ih ocito gutati i u 4.mj... Jako sam sretna i skroz sam u kao nekom pijanom stanju :D bas bas sam se zaljubila u to malo cudo. I zacudila se kako je drukcija beba od prosli puta... Mala tockica postala prava beba. Svima vam zelim isto!!!!!
Pupa prekrasnoooooooooo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pupa, ma baš mi je drago da je bebica super i da lijepo napreduje, neka tako sve ostane super do kraja trudnoće :)
nadam se da će ti taj hematom sam od sebe nestati, moraš li ga kako tretirati posebno, ili? ne kužim se u to pa zato pitam
cure, moram vam svima zahvaliti na podršci, divna ste ekipa, hvala vam što ste tu a posebno našim trudnicama koje su se zadržale u ovom pdf-u kako bi bodrile nas trudilice ;)
sve je puno lakše prolazit kada imaš ovakvo mjesto gdje znaš da uvijek ima nekoga tko će te poslušati, savjetovati i bodriti. puse svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji