Evo i mene tu :) ovako 3 dana test pokazivao ovulaciju mene boli stomak pri dnu i i pri dnu ledja vec oko 4 ili 5 dana. Inace me znale samo malo bradavice boliti za vrijeme ovulacije. A sada samo stomak i ti danas osjecam malo temperaturu i kada se malo napnem ili naglo pomjerim boli boli lijevi jajnik a bol na desnoj strani ledja pri dnu je stalno prisutan. A grudi ne bole ali po prsima se vidi danas da su malo vise vidljive vene. Arria cestitam ti ☺
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Pogotovo sinoc dok sam spavala osjetila sam lijevi jajnik, i danas vec jaci iscjedak dok prije toga jedva da ga je i bilo malo
Trudilice i trudnice pozdrav! Čestitam novim plusekima, i veselim im se kao da je moj!!!! Neka trudnoća bude skolska i bez tegoba!
Samo da se osvrnem, netko je pitao za Femisan A kapi i da li one imaju učinka. Ja sam ih počela piti na početku ovog ciklusa tako da ih pijem kratko da bi ti rekla rekla jesu li dobre. Svi ih dosta hvale i zato sam prije svega i odlučila ih uzimati. Također pijem Vrkutu od početka ovog ciklusa i sve to zaokružila uzimanjem Prenatal vitamina i folne od Natural Wealth. Treba još vidjeti da li ima sve to skupa rezultata. Istina jest da mi je ovo 42. dan ciklusa a prosjek mi je 37 dana. Sto znači da mi već kasni 4 dana no ja sam strpljiva čekalica tako da prije 10 dana kašnjenja ne pomišljam na ikakve testove jer mi je to bacanje novaca. Radije bih išla i na vađenje krvi (Beta HcG) nego kupovanje testova ali eto, što se mora nije teško.
Simptoma imam na izvoz ali se ne obazirem na nijedan idalje. Ne želim si davati lažne nade.
Eto drago moje čekalice i trudilice i novopečene trudnice. Nadam se da je moj plusek sljedeći

Maja58 nemam ti neki pametni odgovor.
Mene već dva tjedna probadaju jajnici, jučer sam bila na pregledu i gin kaže, a da to su policistični jajnici... A i leđa me bole od jučer.. Leđa pripisujem ovulaciji.. A za jajnike nemam pojma... Nadam se da je probadanje jajnika znak da mi čaj od vrkute djeluje.. Jučer lh trakica negativna, danas 11dc.
Nisam ti ništa pomogla; ali eto moje trenutno iskustvo..
Arria čestitke!!
LuKi kako si ti? Kad ćeš nam se ti pridružiti u aktivnim trudilicama? Čitala sam i starije postove, ali sorry nisam skužila u čemu je problem.
Pepita, Pupa
Pusa svima!
Paula, malo su se dojmovi slegli ali joooos mi je sve jako jako nestvarno! Isla sam danas po gradu obavljati neke sitnice pa sam si kupila neko ulje za trudnice i tako, sise su mi narasle :) pa da mazem gdje treba....
Kod doktora idem iza Londona, da ti budem iskrena nisam se jos narucila (imala sam problema oko zdravstvenog jer je u sustavu zakazala prijava s posla), danas sam to rjjesila, a isto tako ginekologinja mi trenutno nije tu, ima zamjena, ali odlucila sam pricekati do iza londona. Idem u ponedjeljak i vracam se 20og! Tako da cu taman nekako biti u 7.tjednu pa cu se naruciti. Ne zuri mi se, samo neka sve bude ok! Ionako sam sada premalo trudna da bi ista vidio... Ali moram priznati da uzivam u paznji muza i svih ostalih!! Ali muz mi je najsladji, vec mi stalno ljubi stomak, zove me s posla da vidi kako je beba, kupuje nam voca i tako ;)
Nadam se da se i ti brzo prikljucujes trudnicama :) neka cajevi ucine svoje... Ja ne mogu reci jesu meni bas bas pomogli, ali cinjenica je da mi je ovulacija bila ranije i da sam ostala trudna u tom ciklusu pijenja cajeva... E sad... :)
Queen06, sretno na pregledu, samo hrabro i javljaj nam sve!
Arria, cestitke na bebici! Zelim ti brz oporavak i uzivanje s bebom :)
Nessah, sretno, nadam se da je ovaj ciklus dobitan :)

Drage moje kako sam napisala 3 dana test pokazivao bas ovulaciju sada evo puno puno tamnija i danas pokaziva bas plodno i nikad mi nije ovoliko potamnula. Joj cure moje izgleda su meni bas pomogli oni antibiotici, sinoc smo muz i ja se bacili na posao danas sam mislila da prestaju plodni dani kad ono danas jos vise plodan. Jako sam sretna i imam dobar osjecaj da ce ovaj mjesrc biti dobitni.stalno bradavice malo kad hoce plodni al ovako poslije spontanog nikako nisam osjecala plodne ko ovih zadnjih par dana. :D
Ohoo.. ima li to ovdje još plusića? Čestitam novim trudnicama
Prijavljujem M, došla točna u sat, 28. dan. I nisam toliko tužna koliko sam šokirana, sestra mi oba puta ostala trudna iz prve, mama nas 4 začela bez problema, mene čak dan prije M. Svi u familiji "plodni", samo ja zapela, ili moj suprug, rano je za dijagnoze. Mislila sam i ja ću lako, ali vidim da ne ide. Nadajmo se boljem, iduću ovulaciju smo na godišnjem na moru pa se možda i zalijepi štogod.
Pozdrav svima!!

Mimica24, zao mi je zbog M, ali ne mora znaciti da ces bas ti imati problema... Kod nas u obitelji ima dosta problema s nepolodnoscu, meni su sa 20ak god ginekolozi rekli da imam policisticne jajnike i da cu mozda imati problema sa zatrudnjivanem, mama i svekrva digle paniku (a tad jos nisam razmisljala o braku a kamoli o bebi), ali eto, uspjeli smo iz 3.pokusaja! Ovdje sam naucila puno od cura i vidjela da cure imaju svakakve dijagnoze i da su unatoc svemu uspjele zaceti prirodno. Daj si vremena, to samo na filmovima valjda ide tako brzo, cim se odlucis ili vjencas, evo bebe.... Opustite se na moru i stize nam morsko dijete :)
Kolko si rekla da se trudite?
Sretno, draga...
Maja58, sretno i tebi, nadam se da ste pogodili trenutak! Jel ti pijes cajeve? Svi su mi se izmijesali, vise ne znam tko sta koristi...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji