Maja58 nemam ti neki pametni odgovor.
Mene već dva tjedna probadaju jajnici, jučer sam bila na pregledu i gin kaže, a da to su policistični jajnici... A i leđa me bole od jučer.. Leđa pripisujem ovulaciji.. A za jajnike nemam pojma... Nadam se da je probadanje jajnika znak da mi čaj od vrkute djeluje.. Jučer lh trakica negativna, danas 11dc.
Nisam ti ništa pomogla; ali eto moje trenutno iskustvo..
Arria čestitke!!
LuKi kako si ti? Kad ćeš nam se ti pridružiti u aktivnim trudilicama? Čitala sam i starije postove, ali sorry nisam skužila u čemu je problem.
Pepita, Pupa
Pusa svima!
Paula, malo su se dojmovi slegli ali joooos mi je sve jako jako nestvarno! Isla sam danas po gradu obavljati neke sitnice pa sam si kupila neko ulje za trudnice i tako, sise su mi narasle :) pa da mazem gdje treba....
Kod doktora idem iza Londona, da ti budem iskrena nisam se jos narucila (imala sam problema oko zdravstvenog jer je u sustavu zakazala prijava s posla), danas sam to rjjesila, a isto tako ginekologinja mi trenutno nije tu, ima zamjena, ali odlucila sam pricekati do iza londona. Idem u ponedjeljak i vracam se 20og! Tako da cu taman nekako biti u 7.tjednu pa cu se naruciti. Ne zuri mi se, samo neka sve bude ok! Ionako sam sada premalo trudna da bi ista vidio... Ali moram priznati da uzivam u paznji muza i svih ostalih!! Ali muz mi je najsladji, vec mi stalno ljubi stomak, zove me s posla da vidi kako je beba, kupuje nam voca i tako ;)
Nadam se da se i ti brzo prikljucujes trudnicama :) neka cajevi ucine svoje... Ja ne mogu reci jesu meni bas bas pomogli, ali cinjenica je da mi je ovulacija bila ranije i da sam ostala trudna u tom ciklusu pijenja cajeva... E sad... :)
Queen06, sretno na pregledu, samo hrabro i javljaj nam sve!
Arria, cestitke na bebici! Zelim ti brz oporavak i uzivanje s bebom :)
Nessah, sretno, nadam se da je ovaj ciklus dobitan :)
Drage moje kako sam napisala 3 dana test pokazivao bas ovulaciju sada evo puno puno tamnija i danas pokaziva bas plodno i nikad mi nije ovoliko potamnula. Joj cure moje izgleda su meni bas pomogli oni antibiotici, sinoc smo muz i ja se bacili na posao danas sam mislila da prestaju plodni dani kad ono danas jos vise plodan. Jako sam sretna i imam dobar osjecaj da ce ovaj mjesrc biti dobitni.stalno bradavice malo kad hoce plodni al ovako poslije spontanog nikako nisam osjecala plodne ko ovih zadnjih par dana. :D
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Ohoo.. ima li to ovdje još plusića? Čestitam novim trudnicama
Prijavljujem M, došla točna u sat, 28. dan. I nisam toliko tužna koliko sam šokirana, sestra mi oba puta ostala trudna iz prve, mama nas 4 začela bez problema, mene čak dan prije M. Svi u familiji "plodni", samo ja zapela, ili moj suprug, rano je za dijagnoze. Mislila sam i ja ću lako, ali vidim da ne ide. Nadajmo se boljem, iduću ovulaciju smo na godišnjem na moru pa se možda i zalijepi štogod.
Pozdrav svima!!
Mimica24, zao mi je zbog M, ali ne mora znaciti da ces bas ti imati problema... Kod nas u obitelji ima dosta problema s nepolodnoscu, meni su sa 20ak god ginekolozi rekli da imam policisticne jajnike i da cu mozda imati problema sa zatrudnjivanem, mama i svekrva digle paniku (a tad jos nisam razmisljala o braku a kamoli o bebi), ali eto, uspjeli smo iz 3.pokusaja! Ovdje sam naucila puno od cura i vidjela da cure imaju svakakve dijagnoze i da su unatoc svemu uspjele zaceti prirodno. Daj si vremena, to samo na filmovima valjda ide tako brzo, cim se odlucis ili vjencas, evo bebe.... Opustite se na moru i stize nam morsko dijete :)
Kolko si rekla da se trudite?
Sretno, draga...
Maja58, sretno i tebi, nadam se da ste pogodili trenutak! Jel ti pijes cajeve? Svi su mi se izmijesali, vise ne znam tko sta koristi...
Pupa hvala ti na podršci! Ovo nam je tek 3. ciklus pokušavanja tako da se ne brinem previše. Inače sam zdravstveno ok, nisam nikad imala ciste, m su mi redovne, temp. mi pokazuje da ugl. 13.-14. dc imam ovulaciju. Ma sve se bojim da me mojih 15 kg viška spriječava da zanesem. Nakon svadbe sam dobila na kilaži, i nikako ne mogu skinit te kile.
Arri Čestitam!
Nessah ma kakvih 10 dana kasnjenja, ukasnit ce ona godinu dana ;) Daj Boze!
Maja58 samo vi hopsajte....kad tad ce bit dobitno, a zelim ti da bude ovaj ciklus!
Mimica idemo u nove pobjede. Ma nemora bit da ima neki problem, ja mislim da nase mame ipak nisu toliko analizirale ko mi!
Ja tek 2dc a moj dragi vec pita, a kad ti je ono najplodnije, heheh! Cini se da cemo se ovaj ciklus ozbiljno primit posla! Iako sam se ja nadala da M nece stic ipak nismo tako cesto hopsali.
Nek nam svima ovo bude plodno ljeto!
url=https://lilypie.com]
Paula navijam i ja za taj plusic konacno, jako jako..
Znam da svi ti simptomi mogu biti identicni pmsu, ali ja sve nekako cekam taj neki osjecaj iznutra, to nesto sto kao trudnice osjete pa vec i prije testa znaju da je to to. Ja sam ovaj mjesec skroz flegamticna, cak sam vec spakirala uloske u svoju vikend torbu (skroz zracim optimizmom ha? ) a tko zna, mozda se bas nista spektakularno ne treba ocekivat ni dogodit, mozda cu ja imat taj osjecaj kada vise ne budem vidjela nozne prste od trbuha!!
Uglavnom vidjet cemo, jos par dana pa cu biti pametnija
Pozdrav svima... evo kod mene nema ništa novo, samo sam vas htjela pozdraviti...ja sam na 6dc, vec smo se bacili na posao... bitno da ljubav cvjeta pa će s njom doci i beba :)
po aplikaciji na mobu mi je O 15, a na plivazdravlje i klokanici je 16.7., ne bi nikoga smarala sa svojim datumima, ali opet se zalomilo da dragi mora na put ( prošli ciklus je bio bolestan :/ ) ... u biti vraca se bas 15.7 i nadam se da nece biti kasno...uffff...nikako da se ulovimo za tu O...mozda mi do tada stignu i trakice..bas bi to voljela...
Nessah draga, nadam se da je to to....Pupa je pokrenula nove plusiće, sada ti nastavi...
A za vama i moja Paula, Maje, Mimica itd...
Stella pozdravljam te ako nas pratis zelim da nam se vratis sto prije....
Trudnicama posebna pusa i čuvajte sebe i svoje bebače...da Pupa, sada se ovo i na tebe odnosi
Peppe
Eh da, ovo sto si Maja spomenula za mame...meni je mama rekla da je ona imala jako neredovite cikluse pa je mjerila bazalnu, i to sa onim starim zivinim toplomjerom jer naravno nije bilo digitalnih tada :D pa eto, ja se rodila a nakon 3i po godine i moj brat....
Peppe
Sortiraj odgovore
Najstariji