Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    08. Srpanj 2015. 23:22

Queen sretno sutra na pregledu, ah kad cujes svoje malo srce kako kuca postat ces svjeana svega.. Samo nek bude sve u redu.
    Pupa kako si nam ti, jesu se prvi dojmovi slegli? Uspjela si draga!! Vidis kako ti se disciplina isplatila.. Kad ces na pregled? 
    Mimica sta ima kod tebe?
    Miska navijamo za plusic... 
    I cure simptomi pms-a su jako slicni simptomima T, tako da.... cekamo! 
    Viky pa uzas! Stvarno mi te zao, mogu misliti kako to boli. A jesi ti sigurna da su hemeroidi? Pricekaj jos dan-dva, ako ne prolazi odi doktoru. Znam da si rekla da tamo jos nemas, ali nije se za igrati. Nadam se da ce biti bolje..

Sad sam primijetila sluzavi iscjedak, ali muza nema tako da nista ovaj ciklus... Ma voljela bih i da uhvatim taj pik pa da skuzim kad je tocno O. I da prenatal sam kupila bez ikakvih problema, nudila mi sve i svasta, naravno bez ikakvog recepta. Uh skupe su 138 kuna. Ali naravno za to mi nije zao dati novce.. Eto cure ja se naoruzala svime, upisujem svaki simptom i nadam se da je 8. mj moj!! A i bit cu tri tjedna na godisnjem... Jupiiii...
    A dotad se tipkamo, pratimo, bodrimo i neiscekujemo M! Super ste mi sve i sretna sam sto vas imam..
    Zelim vam svima lijepe snove i sto manje stresova, na svim poljima...
    Laku noc drage moje! 

Arria
    09. Srpanj 2015. 09:02

Curke moje, evo me nakon duuugo vremena. Samo da vam se pohvalim da sam prije 2 tjedna rodila svog anđela. 
    Porod je bio stvarno težak, ja se još uvijek oporavljam i na strogom mirovanju sam, greškom doktora! Ali bitno je da je moja mišica dobro.
    Vama želim punooo sreče da i vi doživite ovo malo čudo. 

Queen06
    09. Srpanj 2015. 09:11

Dobro jutro cure moje
    Dosao je i taj dan, u 17.00 sati idem na kontrolu, jako sam nervozna i plasim se ali se nadam samo dobrome i da vam sutra ujutro tipkam samo naljepse

Inace se osjecam dobro, jedino mi je muka malo u zeludcu i nemogu bas nesto puno da jedem (pogotovo u podne, to je mislim isto radi vrucine). Tu i tamo me opet zaboli dole kod jajnika i stomak, mislim i nadam se da je to maternica koje se sprema

Svima zelim srecu i da vam ne dodje M a ja se sutra jos javim

Lijep pozdrav i cestitke Arria za dobitak bebice i brz oporavak ti zelim!

Pepita2109
    09. Srpanj 2015. 09:32

Arria da stvarno te dugo nije bilo, čestitam ti na bebici i želim ti što brži oporavak 
    Queen06 tako sam i ja bila sva nervozna hehe, jedva čekam da nam se javiš sa vjestima i sreeetnooo 
    Viky96 nadam se da ćeš se rješiti brzo te beštije od hemeroida  
    Paula svaka čast 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    09. Srpanj 2015. 12:07

Evo i mene tu :) ovako 3 dana test pokazivao ovulaciju mene  boli stomak pri dnu i i pri dnu ledja vec oko 4 ili 5 dana. Inace me znale samo malo bradavice boliti za vrijeme ovulacije. A sada samo stomak i ti danas osjecam malo temperaturu i kada se malo napnem ili naglo pomjerim boli boli lijevi jajnik a bol na desnoj strani ledja pri dnu je stalno prisutan. A grudi ne bole ali po prsima se vidi danas da su malo  vise vidljive vene.  Arria  cestitam ti ☺

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Maja58
    09. Srpanj 2015. 12:11

Pogotovo sinoc dok sam spavala osjetila sam lijevi jajnik, i danas vec jaci iscjedak dok prije toga jedva da ga je i bilo malo

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Nessah
    09. Srpanj 2015. 12:51

Trudilice i trudnice pozdrav! Čestitam novim plusekima, i veselim im se kao da je moj!!!!  Neka trudnoća bude skolska i bez tegoba!

Samo da se osvrnem, netko je pitao za Femisan A kapi i da li one imaju učinka. Ja sam ih počela piti na početku ovog ciklusa tako da ih pijem kratko da bi ti rekla rekla jesu li dobre. Svi ih dosta hvale i zato sam prije svega i odlučila ih uzimati. Također pijem Vrkutu od početka ovog ciklusa i sve to zaokružila uzimanjem Prenatal vitamina i folne od Natural Wealth. Treba još vidjeti da li ima sve to skupa rezultata. Istina jest da mi je ovo 42. dan ciklusa a prosjek mi je 37 dana. Sto znači da mi već kasni 4 dana no ja sam strpljiva čekalica tako da prije 10 dana kašnjenja ne pomišljam na ikakve testove jer mi je to bacanje novaca. Radije bih išla i na vađenje krvi (Beta HcG) nego kupovanje testova ali eto, što se mora nije teško. 
    Simptoma imam na izvoz ali se ne obazirem na nijedan idalje. Ne želim si davati lažne nade. 

Eto drago moje čekalice i trudilice i novopečene trudnice. Nadam se da je moj plusek sljedeći  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.