Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    08. Srpanj 2015. 18:14

Maja draga oprosti nisam skuzila da je dosla...
    Idemo pozitivno u nove pobjede..
    Origigy kakvo je kod tebe stanje? 
    Nessah nista ne prijavljujes? 
    Viky jel tebi bolje?
    MalaNo nema te... Jel pocinju simptomi O? 
    Miska kad ti ne ocekujes, za vikend? 
    Trudnice drage velike pusa!! 

Paula5
    08. Srpanj 2015. 18:16

Pa sta je meni!!
    Nisam mislila velike trudnice, vec velika pusa!! 

• viky96
    08. Srpanj 2015. 18:59

Majo ne daj se..a sto se tice tepanja,oooh ne bi vise pricao..

Paula vjeruj da mi je jos gore nego sto je bilo..boli me ko sam vrag..jedva ustanem s kreveta..dok hodam ok je,al cim sjednem i trebam ustat oci mi ispadaju..btw skuzila sam nekakav roskast iscjedak(iz mica-mace) nezz otkud sat to kad mi je menga prosla

Sta ima kod tebe?

miska
    08. Srpanj 2015. 19:11

Paula tako je, ne ocekujem ju u ned ali sve mi se cini da prasica stize.. jucer me vec pocelo probadat i tako cijeli dan, danas se umirilo..cike natekle bolne na dodir, uglavnom moj tipicni pms. 
    Dobro je sto smo uspjeli privatno nac za kontrolu sperme pa cemo to ipak uspjet rijesit krajem mjeseca samo je zeznuto sto su onda meni ovulacije a kao trebali bi izbjec odnos par dana, al opet bolje to pa da znam na cemu smo nego cekat tko zna do kad.

Mallla
    08. Srpanj 2015. 20:41

Paula nema frke :) Neka doktorcica, vazno da nema dole problemcica :)

Ajmo cure plusic...bar jos jedan u ovom ciklusu!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    08. Srpanj 2015. 23:22

Queen sretno sutra na pregledu, ah kad cujes svoje malo srce kako kuca postat ces svjeana svega.. Samo nek bude sve u redu.
    Pupa kako si nam ti, jesu se prvi dojmovi slegli? Uspjela si draga!! Vidis kako ti se disciplina isplatila.. Kad ces na pregled? 
    Mimica sta ima kod tebe?
    Miska navijamo za plusic... 
    I cure simptomi pms-a su jako slicni simptomima T, tako da.... cekamo! 
    Viky pa uzas! Stvarno mi te zao, mogu misliti kako to boli. A jesi ti sigurna da su hemeroidi? Pricekaj jos dan-dva, ako ne prolazi odi doktoru. Znam da si rekla da tamo jos nemas, ali nije se za igrati. Nadam se da ce biti bolje..

Sad sam primijetila sluzavi iscjedak, ali muza nema tako da nista ovaj ciklus... Ma voljela bih i da uhvatim taj pik pa da skuzim kad je tocno O. I da prenatal sam kupila bez ikakvih problema, nudila mi sve i svasta, naravno bez ikakvog recepta. Uh skupe su 138 kuna. Ali naravno za to mi nije zao dati novce.. Eto cure ja se naoruzala svime, upisujem svaki simptom i nadam se da je 8. mj moj!! A i bit cu tri tjedna na godisnjem... Jupiiii...
    A dotad se tipkamo, pratimo, bodrimo i neiscekujemo M! Super ste mi sve i sretna sam sto vas imam..
    Zelim vam svima lijepe snove i sto manje stresova, na svim poljima...
    Laku noc drage moje! 

viky96
    08. Srpanj 2015. 23:42

undefined

Viky pa uzas! Stvarno mi te zao, mogu misliti kako to boli. A jesi ti sigurna da su hemeroidi? Pricekaj jos dan-dva, ako ne prolazi odi doktoru. Znam da si rekla da tamo jos nemas, ali nije se za igrati. Nadam se da ce biti bolje..

Sad sam primijetila sluzavi iscjedak, ali muza nema tako da nista ovaj ciklus… Ma voljela bih i da uhvatim taj pik pa da skuzim kad je tocno O. I da prenatal sam kupila bez ikakvih problema, nudila mi sve i svasta, naravno bez ikakvog recepta. Uh skupe su 138 kuna. Ali naravno za to mi nije zao dati novce.. Eto cure ja se naoruzala svime, upisujem svaki simptom i nadam se da je 8. mj moj!! A i bit cu tri tjedna na godisnjem… Jupiiii…
    A dotad se tipkamo, pratimo, bodrimo i neiscekujemo M! Super ste mi sve i sretna sam sto vas imam..
    Zelim vam svima lijepe snove i sto manje stresova, na svim poljima…
    Laku noc drage moje! 

Ma uzas mi je..ja mislim da je hemeroid,bar sam tako vidjela na netu..decko mi nije vjerovao da me toliko boli..danas mu ja pokazem,on ostao u soku..kaze ako ne prodje za dan dva da ce me vozit doktoru..nadam se da ce proci jer mi je vec pun kofer toga sr... Hehe

Zao mi je sto ti nema muza..al mozda ipak stigne na vrijeme hehe

Pusa i laku noc

Arria
    09. Srpanj 2015. 09:02

Curke moje, evo me nakon duuugo vremena. Samo da vam se pohvalim da sam prije 2 tjedna rodila svog anđela. 
    Porod je bio stvarno težak, ja se još uvijek oporavljam i na strogom mirovanju sam, greškom doktora! Ali bitno je da je moja mišica dobro.
    Vama želim punooo sreče da i vi doživite ovo malo čudo. 

LuKi5
    09. Srpanj 2015. 11:50

Arria

Curke moje, evo me nakon duuugo vremena. Samo da vam se pohvalim da sam prije 2 tjedna rodila svog anđela. 
    Porod je bio stvarno težak, ja se još uvijek oporavljam i na strogom mirovanju sam, greškom doktora! Ali bitno je da je moja mišica dobro.
    Vama želim punooo sreče da i vi doživite ovo malo čudo. 

Velike cestitke I tebi I bebici. Zelim ti sto brzi oporavak I data lijecnicka greska ne ostavi posljedice.

14.06.2014. L ♥

Queen06
    09. Srpanj 2015. 09:11

Dobro jutro cure moje
    Dosao je i taj dan, u 17.00 sati idem na kontrolu, jako sam nervozna i plasim se ali se nadam samo dobrome i da vam sutra ujutro tipkam samo naljepse

Inace se osjecam dobro, jedino mi je muka malo u zeludcu i nemogu bas nesto puno da jedem (pogotovo u podne, to je mislim isto radi vrucine). Tu i tamo me opet zaboli dole kod jajnika i stomak, mislim i nadam se da je to maternica koje se sprema

Svima zelim srecu i da vam ne dodje M a ja se sutra jos javim

Lijep pozdrav i cestitke Arria za dobitak bebice i brz oporavak ti zelim!

Pepita2109
    09. Srpanj 2015. 09:32

Arria da stvarno te dugo nije bilo, čestitam ti na bebici i želim ti što brži oporavak 
    Queen06 tako sam i ja bila sva nervozna hehe, jedva čekam da nam se javiš sa vjestima i sreeetnooo 
    Viky96 nadam se da ćeš se rješiti brzo te beštije od hemeroida  
    Paula svaka čast 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI