Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    08. Srpanj 2015. 11:23

Dobar je u dusi, prijatelji ga iskoristavaju sta god im treba leti im pomoci a oni nama nikad u kucu nisu dosli pa cak ni kad smo se vjencavali. A ja kad kazem nesto puno mu je lakse mene odbrusit samo da njima ne iskvari. Ja ga cak ne zelim ni maltretirat kad se umori na poslu svaki put vecera ga topla doceka jer on ne voli hladno jesti. Svaki put pokusam mu reci sta mi smeta on me poklopi rijecima ja usutim.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pupa2
    08. Srpanj 2015. 11:26

Maja, zao mi je sto je M dosla, nadam se da joj je ovo zadnji puta u sljedecih godinu dana :)
    Malakoza, i ja sam par puta tako razmisljala, kolko sam se puta bojala da sam trudna, a mozda bi stvari bile lakse da sam ostala tako neplanski... To me bas zivciralo dok smo pokusavali... Ali, eto, uspjela sam ostati i ovako planski pa opet nekako mislim da sve ima svoje razloge.... 
    Frufri, lijepo ocekujes prestanak M i bacanje u akciju! Neka bude sretno i plodonosno :)
    Maja58, ne znam, mozda da sjednes s muzem i popricate o tome.. Ja sam par puta se osjecala kao da navaljujem jer su plodni dani.... I onda smo sjeli, popricali, on je rekao da jako zeli bebu pa sam mu ja rekla da onda trebamo imati redovne odnose barem u tom periodu... Znam da ne zvuci onak spontano, ali tako je. Nakon toga je on bio taj koji je navaljivao stalno, svaki dan (tko zna mozda je bas taj dan dobitan), ukljucio se u moje mjerenje temp, stalno me ispitivao, pio cajeve sa mnom :) tako da, iz razgovora nece izaci nista lose.... Sretno!

Maja58
    08. Srpanj 2015. 11:36

Rado bih ja popricala s njim u vezi toga, ali odmah on kaze da ja nisam u pravu itd. . Ali jednostavno tesko mi je jer on slabo ima vremena i za sta sa mnom. Ja mogu 5 dana bit gola on ce gledat prije nogomet. Jednom mi je cak rekao kao necu ja kad ti hoces vec kad ja budem htio nije cak tad bilo rijec o plodnim danima i ja mu kazem sta to znaci kad se tebi sexa onda hocemo a kad meni onda neces. Moram sad bit jaka uvijek popustim ja ali sada moram malo zategnuti i promijenit to sto me tezi vec par mjeseci.

Pepita2109
    08. Srpanj 2015. 12:02

Maja58 stvarno mi je neopisivo žao,najgore je kad nas rastuže naši voljeni i kad smo neshvaćene, oni sve olako shvaćaju. A to njegovo da ćete kad se njemu hoće, a ne tebi, ooo kod mene bi moj itekako najebao, jer u vezi i braku kako god treba postajati kompromis.. mislim ima dana kad se meni ne da (iako je to jaaako rijetko) i on to poštuje isto tako ima dana kada se njemu ne da pa ja to poštujem, ali da mi sada dođe sa takvom pričom mislim da bih mu jasno dala do znanja šta mislim o tome.. pa nismo mi njima igračke, otpušni ventili ili šta ja znam.. ne znam kako će nam biti za par godina,ali si neću dopustiti to, budi jaka, sigurna u sebe i fino mu daj do znanja šta misliš o tome..
    viky96 moj je u početku bio takav, ali ne bi primio mob nego bi sjeo za komp na igrice i zapalio cigaru, hahaha, sada se ipak promijenio 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    08. Srpanj 2015. 12:26

Meni moj kad je na pislu pa posalje poruku jedna osoba kad dodje kuci ko da me ni ne vidi. I evo poslao poruku znam da si ljuta ali ja te svejedno vise volim. A ja sam njemu rekla da sam sita tog da mi napise da me voli i da meni ne trebaju rijeci vec djela. Svaki put padnem na to volim te ali ovaj put cu ja to promjenit sta me muci. Necu da mi citav zivot prodje takav a da sutim dok on ne odvaja vremena za mene. Gleda utakmicu kad mu ja nesto kazwm on kaze nadji sebi zanimaciju radi nesto po kuci. Pa nisam se ja udala samo da radim po kuci vec i da se drutim s njim.

Pupa2
    08. Srpanj 2015. 13:04

Maja58, ja sam govorila iz svog iskustva, a ocito da je svaka veza drukcija i funkcionira drkucije. Moj muz i ja imamo sasvim drukciji odnos i kod nas razgovor rjesava sve, cak je on taj koji ga vise potice i ponekad izvlaci iz mene. Da je drukcije, ne bih znala jel on stvarno zeli dijete ili to radi zbog mene stvarno. Kao sto je pepita rekla, ja neke stvari ne bih tolerirala, ali opet svi smo drukciji i nemoj misliti da te osudjujem. Ako ti smeta takvo ponasanje, nesto poduzmi u vezi toga, i sama si rekla da neces vise padati na njegovo volim te.... Osobno sam stajalista da sto vise se zauzimas za sebe i postujes sebe, i drugi ce te vise postivati i uzimati za ozbiljno! Ne daj se, zauzmi svoj stav, pokazi da si jaka.... Sretno sa svime!

dillb
    08. Srpanj 2015. 13:17

Maja58, zauzmi se za sebe i pokaži što želiš i misliš. samo hrabro draga, okreni vodu na svoj mlin. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.