Eto meni M ovaj mrgud inače za kud baš po ovim vrućinama.
Čini se da ni ja nisam te sreće da baš od prve bude, s tim da smo hop-cup dan prije O (za koju ja mislim da je bila tada).
Krenuo smečkasti iscjedak i kad se brišem rozo, tako mi gotovo uvjek bude sam početak.
Ništa novi ciklus, nova nada, samo optimistično i pozitivno!
Bacam se i ja na metodu svako drugi dan.....i čekam s ebaya lh trakice.
Idem dalje s mišlju bit će kada mora bit!

url=https://lilypie.com]
Uf uf, raspisale se vi, tteba sve uloviti :P Neka neka :)
Prvo da cestitam buducim mamama na trudnoci, samo neka se nastavi niz plusica. Svimavam zelim da ne dode M, nek ju otjera T.
almS, draga, bas me razveseli tvoj post. Tako mi je drago da se malo srce cuje, ma samo neka mrva mala raste. Saljem I tebi I bebici pusu Ja sam dobro, malo me lito udrilo u glavu, pa nasla neke izazove, vjezbice neke, skacem po sobi I nasmijavam muza, ali I malog princa, poceo je skakat skupa samnom
StellaMaris
Sto se tice hemoroida, meni su se nakon poroda pojavili, unutarnji hemoroidi I pila sam neke tablete za njih, za vanjske ne znam sto I kako, mislim da bi pukla na zivce da su mi se I vanjsi na rani pojavili. Bas smetaju.
Maja žao mi je što si i ti dočekala Mrguda, možda nam je ovaj ciklus sretniji! Samo hrabro
MalaKoza i ja se tu i tamo bavim takvim mislima, što se nije ranije dogodilo. Pazili smo se da ne bude neplanski, a možda bi bilo lakše da se dogodilo... Živimo zajedno 12 godina, od toga smo dvije u braku, sad smo se odlučili na bebača, i držimo se toga da je tako moralo biti, jednostavno je bilo svega u našem životu i tek je sada došlo naše vrijeme. A da ne govorim o pritiscima sa strane, obitelj, rodbina, prijatelji... uhh.
Bit će kad bude i to je to

14.06.2014. L ♥
Drage moje evo da se i ja javim, 2 dana pokacivala trakica da je plodno s tim da me jucer bas razvaljivao sromak kao pred menstruaciju. A inace za vrijeme O mene samo bradavice znale boliti poslije spontanog. danas predpostavljam da je kasno za raditi na bebi. S tim da sam imala odnose prije 3 dana. Jucer pokusavala dok me stomak bolio i to bas puno i ajde reko necu popiti tabletu vec cu se baciti na posao, medjutim muz na bazen pa u kucu pa na bazen pa u kucu pa onda se naheo pa nemoj prenapuhnut pa utakmica ja mu pridjem ali nista on kao da se trudio da nece. Tako da sam jucer bila sjebanog raspolozenja i otisla oko 9 h od prilike i zaspala. Meni se polako sve vise smanjuje zelja za tim pokusavanjem. Jucer sve ga navodim govorim plodni dani bol ali nista on. Cak sam se i naljutila sve se ne cuvamo i kad dodju plodni dani jucer i prekucer on nista. Jako sam sad tuzna
Drage moje evo da se i ja javim, 2 dana pokacivala trakica da je plodno s tim da me jucer bas razvaljivao sromak kao pred menstruaciju. A inace za vrijeme O mene samo bradavice znale boliti poslije spontanog. danas predpostavljam da je kasno za raditi na bebi. S tim da sam imala odnose prije 3 dana. Jucer pokusavala dok me stomak bolio i to bas puno i ajde reko necu popiti tabletu vec cu se baciti na posao, medjutim muz na bazen pa u kucu pa na bazen pa u kucu pa onda se naheo pa nemoj prenapuhnut pa utakmica ja mu pridjem ali nista on kao da se trudio da nece. Tako da sam jucer bila sjebanog raspolozenja i otisla oko 9 h od prilike i zaspala. Meni se polako sve vise smanjuje zelja za tim pokusavanjem. Jucer sve ga navodim govorim plodni dani bol ali nista on. Cak sam se i naljutila sve se ne cuvamo i kad dodju plodni dani jucer i prekucer on nista. Jako sam sad tuzna
Gledaj to ovako, ako ste radili prije 3 dana a trakica je dva dana pokazivala plodno mozda se ulovilo nesto.. spermici i do pet dana mogu prezivjet a optimalno je tri. S druge strane kad trakica pokaze pozitivno obicno ovulacija tek nastupa u roku jednoga dana a kad nastupi jajasce jos neko vrijeme zivi pa cak i do 24 sata tako da se danas sto prije bacite na posao, ako nece zaprijeti mu
Nemoj biti zalosna, nista jos nije izgubljeno

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Dobar je u dusi, prijatelji ga iskoristavaju sta god im treba leti im pomoci a oni nama nikad u kucu nisu dosli pa cak ni kad smo se vjencavali. A ja kad kazem nesto puno mu je lakse mene odbrusit samo da njima ne iskvari. Ja ga cak ne zelim ni maltretirat kad se umori na poslu svaki put vecera ga topla doceka jer on ne voli hladno jesti. Svaki put pokusam mu reci sta mi smeta on me poklopi rijecima ja usutim.
Maja, zao mi je sto je M dosla, nadam se da joj je ovo zadnji puta u sljedecih godinu dana :)
Malakoza, i ja sam par puta tako razmisljala, kolko sam se puta bojala da sam trudna, a mozda bi stvari bile lakse da sam ostala tako neplanski... To me bas zivciralo dok smo pokusavali... Ali, eto, uspjela sam ostati i ovako planski pa opet nekako mislim da sve ima svoje razloge....
Frufri, lijepo ocekujes prestanak M i bacanje u akciju! Neka bude sretno i plodonosno :)
Maja58, ne znam, mozda da sjednes s muzem i popricate o tome.. Ja sam par puta se osjecala kao da navaljujem jer su plodni dani.... I onda smo sjeli, popricali, on je rekao da jako zeli bebu pa sam mu ja rekla da onda trebamo imati redovne odnose barem u tom periodu... Znam da ne zvuci onak spontano, ali tako je. Nakon toga je on bio taj koji je navaljivao stalno, svaki dan (tko zna mozda je bas taj dan dobitan), ukljucio se u moje mjerenje temp, stalno me ispitivao, pio cajeve sa mnom :) tako da, iz razgovora nece izaci nista lose.... Sretno!

Rado bih ja popricala s njim u vezi toga, ali odmah on kaze da ja nisam u pravu itd. . Ali jednostavno tesko mi je jer on slabo ima vremena i za sta sa mnom. Ja mogu 5 dana bit gola on ce gledat prije nogomet. Jednom mi je cak rekao kao necu ja kad ti hoces vec kad ja budem htio nije cak tad bilo rijec o plodnim danima i ja mu kazem sta to znaci kad se tebi sexa onda hocemo a kad meni onda neces. Moram sad bit jaka uvijek popustim ja ali sada moram malo zategnuti i promijenit to sto me tezi vec par mjeseci.
Rado bih ja popricala s njim u vezi toga, ali odmah on kaze da ja nisam u pravu itd. . Ali jednostavno tesko mi je jer on slabo ima vremena i za sta sa mnom. Ja mogu 5 dana bit gola on ce gledat prije nogomet. Jednom mi je cak rekao kao necu ja kad ti hoces vec kad ja budem htio nije cak tad bilo rijec o plodnim danima i ja mu kazem sta to znaci kad se tebi sexa onda hocemo a kad meni onda neces. Moram sad bit jaka uvijek popustim ja ali sada moram malo zategnuti i promijenit to sto me tezi vec par mjeseci.
Maja suosjecam..i tu stvarno razgovor ne pomaze jer oni ce uvijek okriviti nas..mene najvise ljuti kad poslije sexa uzme mob i cacka po njemu,a ja kao mula lezim kraj njega..ja mu kazem:dobro sta ima to toliko zanimljivo da stalno vjesis na tome,a on kaze:a sta da radim????? Pa dodje mi da ga objesim..sad sam se vec navikla ignorirat ili ako me jako naljuti ja sutra namjerno prva zaspem
Muškarci
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji