Draga Queen06, mislim da je sasvim normalno kako se osjecas... Ja se trenutno osjecam jako jako zbunjeno! Mislim presretna sam jer sam to zeljela ali i dalje sam prezbunjena i s jedne strane tuzna i sretna. Mislim, nisma tuzna, valjda vise prestravljena... A ja sam planirala bebu i poduzimala sve da se plus sto prije pojavi.... Tako da, to kako se osjecas je sasvim normalno! Ja sam isto cula ovo sto je Pepita pricala za kucanje srca, da se zene naprosto zaljube u bebu... Evo moja prijateljica je koji mjesec prije mene ostala trudna, nije bas planirala, vise su onako ako se dogodi (slicno kao ti)... I u pocetku je strasno bila zbunjena, u strahu, nije se pretjerano veselila, a danas je bila na pregledu gdje je vidjela kako se beba mice, mase rukama.... I opcinjena je time... Tako da, stvarno se nemoras brinuti.., sve ce to polako na svoje mjesto. Slazem se da ne bi ovdje bila da ti nista ne znaci....
Maja, hvala ti puno, ja se stvarno nadam da ce sve biti uredno i blagoslovljeno.... I da ce vasi plusici krenuti odmah iza moga!
Cure, i ja sam odrasla bez tate, a opet, moj muz je iz jaaaako skladne obitelji i obitelj mu je bas vazna (i to mi je jako bitno).... On je htio bebu cim smo se vjencali, ali zbog mene i mog posla smo odlucili pricekati... Danas, kad sma mu rekla da sam trudna sam vidjela da ce moje dijete imati predivnog tatu i da cu ja uzivati kroz to!
Viky, ja sam imala hemeroide cesto... Jednostavno moras otici kod doktora... Ja sam probala sa svim i svacim i nije nikako prolazilo! Ali sam vidjela po reklamama na tv-u da ima sad dosta tih preparata za hemeroide pa proguglaj, mozda nadjes nesto korisno. Sretnooo
Hvala vam svima na odgovorima. Baš ste zlatne
Pupa, čestitam ti na trudnoći!!!!!!!
Viky96, gdje si točno u Njemačkoj? Ja tražim nekog za kavu i druženje jer ovdje isto nikoga ne poznam
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pupa cestitam ti na plusicu i bas se jako nadam da ce taj tvoj pokrenut i sve nase
Mi smo danas morali odgoditi spermogram jer je dragi bas taj dan ima nekog neodgodivog posla i ne stigne u to vrijeme.. naravno da su nam pomakli za sredinu 8 mjeseca jer su do tad na godisnjem a kako sada stvari stoje opet on nece moc tada, tako da mi se cini da nikad necemo obavit taj pregled..
I tako stalno.. korak naprijed pa 5 natrag!!
Bokic drage moje!!
O curke al ste se rasirile po bijelom svijetu.. Kod nas u Slavoniji je vruceeeee, jel Pupice??
Ma ja sam cijeli dan sretna zbog tebe! Mozda nekome tko cita to zvici glupo, ali svaki vas plus je korak do mog, iskustva, savjeti, dokaz da se sve moze kad se hoce!! Nazalost nekima treba dugo, ali cure ne odustajte nikad!! Pa to je smisao zivota, za ta mala bica zivimo i nista ne moze zamijeniti zagrljaj svog djeteta...
Ne mislim da pritom trebamo zanemariti sebe i neke stvari u kojima uzivamo
.
Queen draga sve ce doci na svoje, samo se brini o vasem zdravlju, doci ce sve s vremenom.. Ja sam u prvom tromjesecju bila skroz luda. Umirem od smijeha, suze mi idu, pa pocnem plakati jecati...! Muz se stvarno zabrinuo za moje mentalno zdravlje..
Hormoni cure, sve je to normalno..
Miska zao mi je sto nije to obavio, stvarno su ti muski ponekad... I mene moj ljuti. Zeli jakooo bebu, a kad ja pocnem zabrinuto pricati pa trebali bi ovo, ono njemu podne.. Sta lupetas pa bit ce i sl. Sad kad sam procurila bassam bila u komi, sta sad pravim dramu pa nemamo 50! Tako da nisi jedina koja se skoro sama bori.. Zato ja ove cure volim odreda, jer da njih nema pukla bi, mozda uskoro i odustala... Ne daj se draga, tu smo.. I polako cemo redati plusice.. Ako ne ovaj ciklus sljedeci... Ja sam u 10 ciklusu i skroz sam ok. Te dane pred m ludim al prode..
Maja, Nessah, Origigy cure zelim da nam i vi uljepsate iduce dane i svoj zivot..
Paula tocno to s godinama i meni moj kaze..zadavila bi ga najrade koji put. Vec se 4 mjeseca sprema na pregled i sad cemo dobit rezultate u najboljem slucaju u 9.mjesecu a njemu akcija s poslom i putovanjima pocinje sredinom desetog pa se do proljeca lovimo po svijetu, sto naravno znaci da on nema vremena tada ni za jednu pretragu. Srecom da ga nema doma a preko mob mu ne mogu nista
Ja jos cekam 6 dana da ne dode, ali mislim da hoce jer su mi svi pms simptomi tu tako da se bas ne nadam nicemu.. i jos me ljuti bas kad ne treba!
Miska draga i mi smo cesto odvojeni pa ja planiram te dane da budemo skupa, al cesto me koji dan zezne. Vidis nisi sama, lakse je kad podijelis s nekim.. Jedino ti ne mogu pomoci kad su plodni dani, kao ni ti meni..
Ne mora biti da ces dobiti... Ja sam u dobitnom ciklusu bila toliko zivcana, prava zmija!! Sike su me dosta boljele. Osim toga nista drugo.. Mislila sam koji opaki pms, nismo tada planirali. Kad ono nema M... 29 dan napravila test, plus ko kuca! Ostali simptomi tek kasnije...
Tako da pms i simptomi T mogu biti skoro isti... Zelim ti ovo drugo!!!
Zelim cestitati svim novim trudnicama, ostalim trudilicama da prijedju u trudnice vidim da ih ima puno novih, ja sam stara, citam vas ali ne pisem,jer ni nemam nekih vijesti. Cure koje piju femisan kapi, da mi kazu kako piju, ima li rezultata? Meni su ciklusi jako dugo,nisam jos dobila a htjela bi ih sad pocet pit
Sortiraj odgovore
Najstariji