Ajme.. nema me dan-dva, a ono novosti na sve strane.
Pupa čestitam ti i želim što ljepšu i najuredniju trudnoću!!
Ja trebam dobit M u četvrtak, imam klasični pms, bolne grudi i sva sam živčana tako da ne povezujem nikakve moguće simptome s trudnoćom. Šta bude bude
Jutro cure moje, veliki pozdrav iz Beca Ima nas stvarno sa svih strana!
Pupa i Pepita, hvala vam neizmjerno na lijepim rijecima, hvala svim curama. Razmisljam o svemu tome sto mi pisete, zlatne ste cure, hvala vam!! Fali jos samo 2 dana do mog pregleda, pa se nadam u cetvrtak, ustvari u petak ujutro podijeliti naljepse emocije sa vama
Cure koje (ne)cekate M, imate li u zeludcu neku smetnju? Meni je to bio prvi znak, jer inace moj stomak sve zivo podnosi, ali kad me je tu nesto stiskalo, znala sam da je to to.. Prijateljice koje vec imaju djecu bas su mi rekle da su imale taj isti osjecaj.. Nadam se da ce biti ubrzo +++!
Lijep i ugodan dan svima!
Hvala vam cure svima!
Paula, kod nas je koma vruce, ne idem nikud ako bas ne moram! ;)
Queen6, svakako nam javljaj novosti s pregleda! Jedva cekam da se javis..
Mimica, ne mora znaciti da ces dobiti! Simptomi su slicni :) ne znam tko je rekao, ali meni je isto bio uzasan taj osjecaj u zelucu!!!! Stvarno koma! Tako da je to meni bio izrazen simptom trudnoce! Ali naravno, sve smo razlicite :)
Drage moje mene trbuh boli pri dnu i ledja pri dnu, a trakice sinoc i danas pokazale dvije crtice tamne :) dragi to zna, kaze e danas se bacamo na posao, ali eto on ispred kuce u bazenu izvalio se na dusek, tako da vjerovatno nece nista biti ni ovaj mjesec, inace i kad idemo negdje uvijek se njega ceka uvijek kasni, tako da cemo i sad zakasniti inopet uzalud nada
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58 pregrizi ponos, upotrijebi zenske cari i u napad.. Preksutra ces se duriti.. Iz iskustva govorim.. Ne kuze oni zasto to mora biti bas danas..
Sortiraj odgovore
Najstariji