Bokic drage moje!!
O curke al ste se rasirile po bijelom svijetu.. Kod nas u Slavoniji je vruceeeee, jel Pupice??
Ma ja sam cijeli dan sretna zbog tebe! Mozda nekome tko cita to zvici glupo, ali svaki vas plus je korak do mog, iskustva, savjeti, dokaz da se sve moze kad se hoce!! Nazalost nekima treba dugo, ali cure ne odustajte nikad!! Pa to je smisao zivota, za ta mala bica zivimo i nista ne moze zamijeniti zagrljaj svog djeteta...
Ne mislim da pritom trebamo zanemariti sebe i neke stvari u kojima uzivamo
.
Queen draga sve ce doci na svoje, samo se brini o vasem zdravlju, doci ce sve s vremenom.. Ja sam u prvom tromjesecju bila skroz luda. Umirem od smijeha, suze mi idu, pa pocnem plakati jecati...! Muz se stvarno zabrinuo za moje mentalno zdravlje..
Hormoni cure, sve je to normalno..
Miska zao mi je sto nije to obavio, stvarno su ti muski ponekad... I mene moj ljuti. Zeli jakooo bebu, a kad ja pocnem zabrinuto pricati pa trebali bi ovo, ono njemu podne.. Sta lupetas pa bit ce i sl. Sad kad sam procurila bassam bila u komi, sta sad pravim dramu pa nemamo 50! Tako da nisi jedina koja se skoro sama bori.. Zato ja ove cure volim odreda, jer da njih nema pukla bi, mozda uskoro i odustala... Ne daj se draga, tu smo.. I polako cemo redati plusice.. Ako ne ovaj ciklus sljedeci... Ja sam u 10 ciklusu i skroz sam ok. Te dane pred m ludim al prode..
Maja, Nessah, Origigy cure zelim da nam i vi uljepsate iduce dane i svoj zivot..
Paula tocno to s godinama i meni moj kaze..zadavila bi ga najrade koji put. Vec se 4 mjeseca sprema na pregled i sad cemo dobit rezultate u najboljem slucaju u 9.mjesecu a njemu akcija s poslom i putovanjima pocinje sredinom desetog pa se do proljeca lovimo po svijetu, sto naravno znaci da on nema vremena tada ni za jednu pretragu. Srecom da ga nema doma a preko mob mu ne mogu nista
Ja jos cekam 6 dana da ne dode, ali mislim da hoce jer su mi svi pms simptomi tu tako da se bas ne nadam nicemu.. i jos me ljuti bas kad ne treba!
Paula, Miska i kod mene je slicno.... zeljela sam jos i ranije postati majka, ali nije se poslozilo... dragi zeli dijete ali ne voli o tome toliko pricati kao ja... vidim da ga to zamara, on je mislio da ce iz prve uspjeti i kao sta treba toliko o tome... sada kad nije, malo se spustio na zemlju... kada sam mu rekla da sam narucila trakice koje pokazuju ovulaciju, nije imao pojma da to i postoji... ali nema veze... glavno je da to oboje zelimo, a mi zene kao i uvijek moramo jace potegnuti

Peppe

Miska draga i mi smo cesto odvojeni pa ja planiram te dane da budemo skupa, al cesto me koji dan zezne. Vidis nisi sama, lakse je kad podijelis s nekim.. Jedino ti ne mogu pomoci kad su plodni dani, kao ni ti meni..
Ne mora biti da ces dobiti... Ja sam u dobitnom ciklusu bila toliko zivcana, prava zmija!! Sike su me dosta boljele. Osim toga nista drugo.. Mislila sam koji opaki pms, nismo tada planirali. Kad ono nema M... 29 dan napravila test, plus ko kuca! Ostali simptomi tek kasnije...
Tako da pms i simptomi T mogu biti skoro isti... Zelim ti ovo drugo!!!
Zelim cestitati svim novim trudnicama, ostalim trudilicama da prijedju u trudnice vidim da ih ima puno novih, ja sam stara, citam vas ali ne pisem,jer ni nemam nekih vijesti. Cure koje piju femisan kapi, da mi kazu kako piju, ima li rezultata? Meni su ciklusi jako dugo,nisam jos dobila a htjela bi ih sad pocet pit
Ajme.. nema me dan-dva, a ono novosti na sve strane.
Pupa čestitam ti i želim što ljepšu i najuredniju trudnoću!!
Ja trebam dobit M u četvrtak, imam klasični pms, bolne grudi i sva sam živčana tako da ne povezujem nikakve moguće simptome s trudnoćom. Šta bude bude

Jutro cure moje, veliki pozdrav iz Beca Ima nas stvarno sa svih strana!
Pupa i Pepita, hvala vam neizmjerno na lijepim rijecima, hvala svim curama. Razmisljam o svemu tome sto mi pisete, zlatne ste cure, hvala vam!! Fali jos samo 2 dana do mog pregleda, pa se nadam u cetvrtak, ustvari u petak ujutro podijeliti naljepse emocije sa vama
Cure koje (ne)cekate M, imate li u zeludcu neku smetnju? Meni je to bio prvi znak, jer inace moj stomak sve zivo podnosi, ali kad me je tu nesto stiskalo, znala sam da je to to.. Prijateljice koje vec imaju djecu bas su mi rekle da su imale taj isti osjecaj.. Nadam se da ce biti ubrzo +++!
Lijep i ugodan dan svima!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji