Hvala vam cure svima!
Paula, kod nas je koma vruce, ne idem nikud ako bas ne moram! ;)
Queen6, svakako nam javljaj novosti s pregleda! Jedva cekam da se javis..
Mimica, ne mora znaciti da ces dobiti! Simptomi su slicni :) ne znam tko je rekao, ali meni je isto bio uzasan taj osjecaj u zelucu!!!! Stvarno koma! Tako da je to meni bio izrazen simptom trudnoce! Ali naravno, sve smo razlicite :)

Drage moje mene trbuh boli pri dnu i ledja pri dnu, a trakice sinoc i danas pokazale dvije crtice tamne :) dragi to zna, kaze e danas se bacamo na posao, ali eto on ispred kuce u bazenu izvalio se na dusek, tako da vjerovatno nece nista biti ni ovaj mjesec, inace i kad idemo negdje uvijek se njega ceka uvijek kasni, tako da cemo i sad zakasniti inopet uzalud nada
Drage moje mene trbuh boli pri dnu i ledja pri dnu, a trakice sinoc i danas pokazale dvije crtice tamne :) dragi to zna, kaze e danas se bacamo na posao, ali eto on ispred kuce u bazenu izvalio se na dusek, tako da vjerovatno nece nista biti ni ovaj mjesec, inace i kad idemo negdje uvijek se njega ceka uvijek kasni, tako da cemo i sad zakasniti inopet uzalud nada
Možda je mislio danas navečer.. ah ti muški, nisu ni svjesni da kod žena svaka sekunda igra ulogu,lako njim kad kod njih nema plodnih i neplodnih dana.. oni samo obave pa kud puklo.. ne znam šta da ti kažem draga, osim da ga zaskočiš, na to se nijedan ne buni hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58 pregrizi ponos, upotrijebi zenske cari i u napad.. Preksutra ces se duriti.. Iz iskustva govorim.. Ne kuze oni zasto to mora biti bas danas..
Pepita Paula ne znam sta da kazem, toliko me naljutio da sam otisla za njim u bazen i skinula mu kupace a nije se nadao i izasla s kupacim iz bazena.
Pepita Paula ne znam sta da kazem, toliko me naljutio da sam otisla za njim u bazen i skinula mu kupace a nije se nadao i izasla s kupacim iz bazena.
Neka si ti njemu pokazala
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58 dali mu je baren onda bilo jasno sta treba. Onako gol bez gaca?
Samo ti to naskoci draga.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji