Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    06. Srpanj 2015. 08:56

Dobro jutro cure :)
    Pupa cestitam na plusu, zelim ti ugodnu trudnocu :) :) :)
    Imam jedno pitanje. Danas mi je 36 DC, na O smo imali odnos, međutim nije bilo snošaja (sorry na detaljima, mala se probudila pa smo prekinuli akciju :D ) 
    Uglavnom na 32 DC krenuo tamno smeđi iscjedak, pa 33 DC neki bež iscjedak, a sad nemam više taj iscjedak. I nije ga bilo puno, zbilja malo nešto. Menge i dalje nema. Nikad mi se ovo nije dogodilo. Ne znam što da radim i mislim. Ima neka takvo iskustvo? 😞😞😞

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

frufi
    06. Srpanj 2015. 08:56

Maja58, ne razumijem kakva je to ljekarna. ja sam upravo ovaj petak kupila Prenatal od natural Wealtha (folna sa vitaminima), što ne ide na recept, a namijenjeno je trudnicama i ženama koje planiraju trudnoću. Zašto ti nije preporučila nešto? Baš svašta.

Pupa2
    06. Srpanj 2015. 09:17

Drage moje, hvala vam puno!
    Maja58, ja ne pijem folnu, ali planiram ju evo sada ici kupiti. Znam da su ju i sestra i sogorica pile bez ikakvog recepta. Takodjer, znam da ju pije i jedna cura zbog nekog drugog zdravstvenog problema, tako da, hajde ti u neku drugu ljekarnu i uzmi ono sto zelis. Obozavam takve prodavace -.-
    Baby girl, jeste imali odnose prije navedenog?? Paula me pitala da ispricam malo o ovom dobitnom ciklusu, zato te pitam jer mi nismo imali odnose na dan ovulacije...Moguce da se bebica gnijezdi :) 
    Od srca ti zelim da je tako!
    Paula, muzic otisao raditi pa sam sat vremena sama i jos uvijek nisam svjesna, ali euforija je pomalo popustila (dok ne kazemo nasima). Uglavnom, vec sam rekla da ovaj mjesec tj ciklus uopce nismo imali odnose na dan ovulacije... Imali smo odnose 11.,12.,13.,14.,16.,18.,20. Dan ciklusa i jos par dana kasnije, a ovulacija je bila 17.dc, dakle nismo pokrili bas taj dan. I eto ispalo je dobitno :) sto se razvoja daljnje situacije tice, 8.i9.dan poslije ovulacije temperatura padne niskooo, kao za vrijeme prije ovulacije (a treba biti veca)... Ja mislila procurit cu. 10.dpo skoci bas visoko... I tako ostane. 14.dpo se malkoc opet spusti (ali ostane i dalje visoka) i onda danas opet mali skok! Postalo mi je sumnjivo kad mi je pala temp i onda skocila... Gledala malo grafove trudnoce po aplikaciji i dosta njih je imalo taj pad izmedju 7.i 10.dpo! Tako da me tu malo uhvatila euforija... I onda su mi krenule bolne grudi, ali ne toliko jako kako neke cure kazu da je njima bilo. Jedan dan zna bit jace jedan dan slabije... U subotu sam imala haljinu bez grudnjaka i bez beda plesala iako sam par dana prije moralaa pridrzavat sise dok se spustam niz stepenice (a imala normalno grudnjak)... Medjutim, pocele su se svakim danom sve izrazenije pojavljivati vene po grudima... Nisam primijetila da su mi bradavice tamnije ili vece, ali mozda malo ispupcenije. Glava me vecinu vremena onak boljela, ne kao kad imas migrenu vec vise neki pritisak.... Imala sam osjecaj da mi je glava ko bubanj.... Tj. Jos uvijek imam. ono sto mi je isto drukcije nego kao pred M je drukcija bol u ledjima. Malo me vislje bole ledja, dok pred M dosta nisko i puuno jacim intezitetom. Sad me onak malo bole kad se usredotocim na to.... Nista strasno. A ono sto je isto kao pred M je probadanje u jajnicima i sredini, ali lakse i ne dugo... Povremeno. Plus nadutost... Dosta izrazena. I stalno mi dolje u stomaku ko neki baloncici :) mucnine nisu pocele klasicno, ali mi bude onak ruzno u zelucu i to mi je pocelo prije mozda 5-6 dana. I to najcesce navecer... Eto iscrpnog opisa! :)
    Uglavnom, par puta sam pomislila kako je sve nesto drukcije ovaj ciklus, mozda sam trudna, a onda se ukorim sto se tak nadam.... 
    Za dalje cemo vidjeti :)
    Nego, kad bih se trebala javiti ginekologu?

• mama@
    06. Srpanj 2015. 09:28

Pupa cestitam
    Bio je red da netko pokrene ovu lavinu pluseva koja nas ceka. Predivno.
    Zelim ti laganu i urednu trudnocu

Pepita2109
    06. Srpanj 2015. 09:51

Pupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa čestitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam od srcaaaaaaa i želim ti školsku trudnoću sretna sam zbog tebe kao da je moj plusić u pitanju weeeeee  ma znalaaa sam da je to to  mislim da tjedan nije mogao ljepše početi  

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    06. Srpanj 2015. 10:17

pupa, čestitam!!!!!!!!!!!!!! napokon i tvoj plus!!!!!!!!!!!!!! predivne vijesti za početak tjedna. 

ostalim trudilicama puno pozitivnih vibri šaljem!!!!! navijam i za vas!!!!! 

p.s. ja sam ostala trudna, ni sama ne razumijem kako - imali smo odnose u srijedu, ovulacija je bila u subotu, sljedeći odnos u ponedjeljak navečer. eto, kad ti je suđeno..... Bog ima svoje načine.

Pupa2
    06. Srpanj 2015. 10:34

Hvalaaaaaa vam svima puno!!!! Ja sam se veselila svakom plusu kao da je moj i napokon sam docekala svoj :) 
    Ponedjeljak je super zapoceo i kao sto je netko napisao da se nada da je to zarazno-i ja se nadam da plusici lagano krecu :) 
    Trudnice, sta kazete, kad bih se trebala javiti ginekologu? Znam da cu cekati na pregled, al cisto da znam buduci da me od sljedecg ponedjeljka nema tjedan dana!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.