Jaooo cureeee mojee!!
Nisam vas citala od petka i evo sad usla i ostala u shoku, sta se sve pise, bas je vriska
Da vas ne spominjem jednu po jednu, zelim svima koje cekaju plusice da ih ovo sunce obasja i sto prije nam napisete da ste ih ugledale! Imajte strpljenja, volje, vjere i doci ce!! COME ON GIRLS
Drage moje trudnice Sara i Pupa, iskreno cestitam i radujem se, jer cemo moci zajedno (ako Bog da brzo nam se pridruze i ostale) pratiti nase trudnoce.
Ja sam gin odma bila nazvala ali mi je rekla da do 7.tj se nista nevidi i tek sad cu ici na pregled
Ja sam u braku 3god skoro i na pitanja "kad ce beba" mame, svekrve, susjeda, prijatelja i (ne) poznanika sam uvijek relativno grubo odgovarala jer ja mislim da je to toliko privatna i intimna stvar - da se upoce nesmije pitati. OK u sali sa prijateljicama i to sve, ali negdje moraju postojati granice. I ja sam svima dala do znanja da po tom pitanju ne zelim vise nista ni cuti ni znati, da ce biti kada mi budemo to htijeli a ne netko drugi i da se to nikoga ne tice osim mene i mog dragog! I sto svabo kaze "Punkt, aus".
Ja sam cure moje (nemojte me molim vas zaboravljati, iako ne pisem cesto) u 6+6 tijednu trudnoce i u cetvrtak idem na prvu kontrolu. Jaaako se puno bojim, nemam nikakve simptome (kao Sara sto je navela da ima crtu i Pupa mucnine) kod mene toga upoce nema.. Nista, osim grudi sto su postale stvarno veeeelike i sto tu i tamo me dole kod jajnika zaboli i zasjece.. Ja sam inace negativac i stvarno se bojim u cetvrtak cuti lose vijesti ali pokusavam i trudim se to drugacije gledati jer znam da psiha dosta utice..
Sto se mojih osjecaja tice: rekla sam i na pocetku, ja ne osjecam onu veeeeliku srecu za tim svime i da sam ja to bas "jedva cekal"a.. Mi smo radili bez cuvanja, ali nikad nisam gledala O, niti sa dragim najmerno pod deku kad su toji dan, nisam trakice koristila niti mjerila temperaturu.. Nismo se cuvali od pocetka godine i sad se desilo.. Sretna sam ali bojim se, jer nemam nekako tih majcinski osjecaja ili kako da objasnim, toju veliku zelju za bebom. I kad vas citam osjecam se prokleto kriva i pitam se dali je samnom sve ok, kako je moguce da druge cure to zele i toliko se raduju, a ja nista.. Slatko se nasmijem kada vidim male bebice i odrastle, kada vidim kolica ili sobice za djecu.. Ali da je u meni toooolika sreca ko sto bi mozda trebala biti, nije.. Vjerovatno nisam normalna, neznam.. Izvinite na dugom postu, veselim se za svoju mrvicu ali nekako to jos nemogu 100% prihvatiti i osjecati da je to stvarno realno.. Neznam
Saljem veliki zagrljaj svima!
Queen06 nisi nenormalna. Tvoji osjecaji su potpuno normalni samo ce kasnije isploviti onaj "pravi"majcinski osjecaj. Kao sto kazes, nisi bila sva u tome kao mnoge cure ovdje. Nisi mjerila temp, nisi bas pratila O, niti si imala bas ciljane odnose...vi se jednostavno niste cuvali i dogodilo se. I to je predivno. Ja sam uvjerena da te nitko nije prisilio da se ukkjucis u ovu temu i da si to ucinila sama. I po tome vidis da ti je podsvijest spremna na ovo sto se desilo i da je sretna... I ti si samo nisi jos toga svjesna
U cetvrtak ces vjerojatno vidjeti na uzv malo srce koje kuca i rastopit ces se.
Ne brini se. Skroz si normalna i bit ces predivna mama.
Joj mama★ sad si me rasplakala. Mora da je tako nekako, ta podsvjest. I to sto si rekla da je "predivno", moram sebi vise puta ponavljati. Hvala ti na lijepim rijecima!!
Javljam vam u cetvrtak kako je proslo, nestrpljivo cekam taj dan
pupa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Čestitam od
Predivno! Obradovala sam se kao da je moj +
Neka sad sve bude zdravo i blagoslovljeno. Ma život je čudo. Odma je današnji dan ljepši!
url=https://lilypie.com]
Gueen06 draga to ti je sve normalno, a sto se tice simptoma nemaju sve zene iste simptome, isto kao sto prsti na jrdnoj ruci nidu svi isti a tvoji su tako i zene sve smo iste izgledom ali nemamo sve iste simptome. ☺😘
Pepita a ja ti glrdam ovako na zivot prvo stalno sa svojima mislila sam da se nikada necu udati kad ono ja se udam, i gledam kako mi se sve ucinilo sporo a u stvari to vrijeme prodjr u sekundi odjednom ja udata. Moji su svi se pozenili i blizu mame ja sam se jedina udala daleko. Dva brata su sa mamom ja sam najmladja.i sada vec gledam kad je to tako brzo proletilo zelim djecu jer zelim da muz i ja sto vise provedemo vremena s njima jer nikad covjek ne zna sta ga ceka, a zivot prolazi ko sekunda i gledam na zivot tako da sto vise zelim sa svim svojima se druziti jer ce doci vrijeme kada necemo to vise moci. A i s muzem zelim uzivati i osjetit ga zagrljajem jer jednog dana ostarit cemo umrijeti biti u grobu a nece nam se tijela moci dodirnuti. Tako isto i sto se tice djece. Znam da ovo nije tema za tu ali sam morala iznijeti svoje misljenje. :) :* :* :*
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Hvala ti Maja58! Svaka rijec podrzke mi je sad potrebna, jer nekad kada na to mislim stvarno se osjecam vanzemaljac! I ja sam udala i deleko od svojih, mozda je to isto jedan mali razlog u meni koji mi neda da se veselim 100% jer oni nece moci pratiti svaki dan razdvoj moje bebe.. Ah ti hormoni, ta psiha, tko ce ostati ziv
Svim trudnicama i puno zdravlja šaljem!
I ja se nadam da su ovi plusici zarazni.
Ja se osjecam kao da cu procurit svaki tren. Povremeno mlo zicaju jajnici, neka bljutavost u zelucu, al mislim da je to do vrucine. Sise ne bole samo su cvrsce i kad sam se brisala malo smedkasto al minimalno sam vidila. Jucer bila zivcana ko pas, a danas pusti me stat. Danas mi 31dc!
maja58 imamo slicno razmisljanje. Menije 25god dragom 30 za 3 mj svadba, a skupa 5,5 god. Svjesna sam da zivot brzo prolazi i da zelim stvorit obitelj i u njoj uzivat. Neznam sta mi buducnost nosi ali zelim moc pogledat iza sebe s ponosom sta sam stvorila, a ne sa griznjom sto sam mogla stvorit dok sam cekala.
Queen mozda ti se tesko opustit jer si dleko od svojih, al sjest ce osjecaji na svoje mjesto! zelimti to svim srcem!
Queen06 ma draga, samo se ti opusti polako ce to sve doci na svoje. Jos si nesvjesna jer kao i svaka zena nikad se nista novo ne desava u tebi i sada ima jedna malena mrvica draga, samo treba mozak da prihvati da se nesto novo desava u tebi. 😊
Maja a vjerovatno ni neces dobiti :D tako je to simptomi kao pred mengu a nje nema, i neka je nema neka dodje za 9 mjeseci😄 joj drage moje sve pludici pocela sam uz vas mislit da sam i ja trudna 😂
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sortiraj odgovore
Najstariji