Ciao cure ;)
Eo mene u plodnom razdoblju i bez previše opterećenja se volimo...vidjet ćemo hoće li nam ovi vrući dani možda donjet sreću ;)
NMareN, čitam al sam na mobu pa ne povezujem najbolje :P zao se nadam da si ok i da ste u akciji bez obrira na razdoblje ciklusa <3 <3
Puuuunooo pusa svim trudilicama i da što prije jave +ić!!
Svim novim trudnicama iskrene čestitke i zaista vam želim ugodnu i lijepu trudnoću <3
Pozz svima i šaljem vam samo pozitivne misli kakve i zaslužujete!!! Čitamo se <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pupa ja sam čekala tjedan dana ali prislino jer je moj bio na bolovanju a nitko drugi me nije htio primiti jer ne krvarim i slično.. mislim da ne možeš pogriješiti ako odmah nazoveš
Babygirl ja bih svakako napravila test na tvom mjestu ako nije uobičajeno to tvoje smeđeranje, jer kao što dillb kaže svašta je moguće i uvijek jer spermića kao što je poznato ima u predejakulatu, a također sam čitala da je katkad moguće da spermić preživi i do 7 dana, tako da ajme držim ti figeeee
Maja58 pa šta nju briga šta će ti ona je tamo da prodaje a ne da pametuje mislim stvarno..
Samo hrabro ne slušaj druge, tako su i meni govorili i da se njih pita čekala bih do poslije 30-te, a zašto bih, ako mi je to želja, pa i neka sam mlada nisam ništa nesposobnija nego što ću biti sa 30.. tako da ti po svom, a šta ti govore kroz jedno uho unutra kroz drugo van držim fige da nalaz urina bude uredan
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala svima na odgovoru. Test sam napravila, negativan je. Malo sam zabrinuta. Ipak sam već trebala dobiti, prošli ciklus je bio 28 dana, mislim kad je krenulo to tamnosmeđe mislila sam da je krenula, ali to je bilo prije 5 dana. Onda se sljedeći dan pretvorilo u nešto svijetlo skroz. A M nema. Nemam ni pms simptoma. Nema prištića, ne boli me ništa. Zbunjena sam totalno.
NMareN sretno draga, veselim se tvom skorašnjem plusiću.
Pepita, dilb, dulcinela uživajte u trudnoći curke :)
Sve ostale trudilice držim vam fige, a trudnicama da im ovo vrijeme do poroda što lakše i brže prođe.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babygirl a nešto se događa sigurno, a je li možeš kontaktirati dokt?? ili na pregled?
Možda ti je O bila kasnije nego što si ti mislila, a ne znam zbunjujuće je svakako..
Hvala draga
🙏👸👸🙏❤️
Ma strpit cu se da vidim hocu li uspjeti ovaj mjesec imam lh trakice pa cu pokusati jos ovaj put, ako ne onda cu ici ginekologu da vidim sta je razlog. Ma ove zadnje mjesece sam cak i lezala po pola sata da sto duze ostanu spermici, ali nista, a drage moje kada sam prvi put ostala trudna od prve i to cim je muz zavrsio ja odmah ustala i tad se primilo a sad od tolike zelje i truda nista. Vec sam jednom bila trudna i ne vidim razloga zasto ne bih opet mogla biti. Ja imam 22 godine, muz 33, pa se zezamo ja njemu govorim da hoce vec jednom uspjeti reko ja cu biti bakica kad ono bude imalo moje godine, a reko duso gdje si tek ti hehe :D
Maja58 i ja imam 22 godine, tj za 2 mjeseca ću 23,ali eto godine nisu bitne, naravno da vi želite to što prije pogotovo jer ti je dragi ipak prešao 30-tu iako nije ni to nešto bitno jer je moj tata zadnji put postao tata prije 5 godina kada je imao 41. ali eto da sigurna sam da nas katkad prevelika želja i strah od neuspjeha koče.. držim fige da uskoro ugledate svoj plusić
🙏👸👸🙏❤️
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Jaooo cureeee mojee!!
Nisam vas citala od petka i evo sad usla i ostala u shoku, sta se sve pise, bas je vriska
Da vas ne spominjem jednu po jednu, zelim svima koje cekaju plusice da ih ovo sunce obasja i sto prije nam napisete da ste ih ugledale! Imajte strpljenja, volje, vjere i doci ce!! COME ON GIRLS
Drage moje trudnice Sara i Pupa, iskreno cestitam i radujem se, jer cemo moci zajedno (ako Bog da brzo nam se pridruze i ostale) pratiti nase trudnoce.
Ja sam gin odma bila nazvala ali mi je rekla da do 7.tj se nista nevidi i tek sad cu ici na pregled
Ja sam u braku 3god skoro i na pitanja "kad ce beba" mame, svekrve, susjeda, prijatelja i (ne) poznanika sam uvijek relativno grubo odgovarala jer ja mislim da je to toliko privatna i intimna stvar - da se upoce nesmije pitati. OK u sali sa prijateljicama i to sve, ali negdje moraju postojati granice. I ja sam svima dala do znanja da po tom pitanju ne zelim vise nista ni cuti ni znati, da ce biti kada mi budemo to htijeli a ne netko drugi i da se to nikoga ne tice osim mene i mog dragog! I sto svabo kaze "Punkt, aus".
Ja sam cure moje (nemojte me molim vas zaboravljati, iako ne pisem cesto) u 6+6 tijednu trudnoce i u cetvrtak idem na prvu kontrolu. Jaaako se puno bojim, nemam nikakve simptome (kao Sara sto je navela da ima crtu i Pupa mucnine) kod mene toga upoce nema.. Nista, osim grudi sto su postale stvarno veeeelike i sto tu i tamo me dole kod jajnika zaboli i zasjece.. Ja sam inace negativac i stvarno se bojim u cetvrtak cuti lose vijesti ali pokusavam i trudim se to drugacije gledati jer znam da psiha dosta utice..
Sto se mojih osjecaja tice: rekla sam i na pocetku, ja ne osjecam onu veeeeliku srecu za tim svime i da sam ja to bas "jedva cekal"a.. Mi smo radili bez cuvanja, ali nikad nisam gledala O, niti sa dragim najmerno pod deku kad su toji dan, nisam trakice koristila niti mjerila temperaturu.. Nismo se cuvali od pocetka godine i sad se desilo.. Sretna sam ali bojim se, jer nemam nekako tih majcinski osjecaja ili kako da objasnim, toju veliku zelju za bebom. I kad vas citam osjecam se prokleto kriva i pitam se dali je samnom sve ok, kako je moguce da druge cure to zele i toliko se raduju, a ja nista.. Slatko se nasmijem kada vidim male bebice i odrastle, kada vidim kolica ili sobice za djecu.. Ali da je u meni toooolika sreca ko sto bi mozda trebala biti, nije.. Vjerovatno nisam normalna, neznam.. Izvinite na dugom postu, veselim se za svoju mrvicu ali nekako to jos nemogu 100% prihvatiti i osjecati da je to stvarno realno.. Neznam
Saljem veliki zagrljaj svima!
Queen06 nisi nenormalna. Tvoji osjecaji su potpuno normalni samo ce kasnije isploviti onaj "pravi"majcinski osjecaj. Kao sto kazes, nisi bila sva u tome kao mnoge cure ovdje. Nisi mjerila temp, nisi bas pratila O, niti si imala bas ciljane odnose...vi se jednostavno niste cuvali i dogodilo se. I to je predivno. Ja sam uvjerena da te nitko nije prisilio da se ukkjucis u ovu temu i da si to ucinila sama. I po tome vidis da ti je podsvijest spremna na ovo sto se desilo i da je sretna... I ti si samo nisi jos toga svjesna
U cetvrtak ces vjerojatno vidjeti na uzv malo srce koje kuca i rastopit ces se.
Ne brini se. Skroz si normalna i bit ces predivna mama.

Joj mama★ sad si me rasplakala. Mora da je tako nekako, ta podsvjest. I to sto si rekla da je "predivno", moram sebi vise puta ponavljati. Hvala ti na lijepim rijecima!!
Javljam vam u cetvrtak kako je proslo, nestrpljivo cekam taj dan
pupa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Čestitam od
Predivno! Obradovala sam se kao da je moj +
Neka sad sve bude zdravo i blagoslovljeno. Ma život je čudo. Odma je današnji dan ljepši!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji