Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    06. Srpanj 2015. 15:57

Gueen06 draga to ti je sve normalno, a sto se tice simptoma nemaju sve zene iste simptome, isto kao sto prsti na jrdnoj ruci nidu svi isti a tvoji su tako i zene sve smo iste izgledom ali nemamo sve iste simptome. ☺😘
    Pepita a ja ti glrdam ovako na zivot prvo stalno sa svojima mislila sam da se nikada necu udati kad ono ja se udam, i gledam kako mi se sve ucinilo sporo a u stvari to vrijeme prodjr u sekundi odjednom ja udata. Moji su svi se pozenili i blizu mame ja sam se jedina udala daleko. Dva brata su sa mamom ja sam najmladja.i sada vec gledam kad je to tako brzo proletilo zelim djecu jer zelim da muz i ja sto vise provedemo vremena s njima jer nikad covjek ne zna sta ga ceka, a zivot prolazi ko sekunda i gledam na zivot tako da sto vise zelim sa svim svojima se druziti jer ce doci vrijeme kada necemo to vise moci. A i s muzem zelim uzivati i osjetit ga zagrljajem jer jednog dana ostarit cemo umrijeti biti u grobu a nece nam se tijela moci dodirnuti. Tako isto i sto se tice djece. Znam da ovo nije tema za tu ali sam morala iznijeti svoje misljenje. :) :* :* :*

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Queen06
    06. Srpanj 2015. 16:03

Hvala ti Maja58! Svaka rijec podrzke mi je sad potrebna, jer nekad kada na to mislim stvarno se osjecam vanzemaljac! I ja sam udala i deleko od svojih, mozda je to isto jedan mali razlog u meni koji mi neda da se veselim 100% jer oni nece moci pratiti svaki dan razdvoj moje bebe.. Ah ti hormoni, ta psiha, tko ce ostati ziv

Mallla
    06. Srpanj 2015. 16:06

Svim trudnicama  i puno zdravlja šaljem!
    I ja se nadam  da su ovi plusici zarazni. 
    Ja se osjecam kao da cu procurit svaki tren. Povremeno mlo zicaju jajnici, neka bljutavost u zelucu, al mislim da je to do vrucine. Sise ne bole samo su cvrsce i kad sam se brisala malo smedkasto al minimalno sam vidila. Jucer bila zivcana ko pas, a danas pusti me stat. Danas mi 31dc!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    06. Srpanj 2015. 16:14

maja58 imamo slicno razmisljanje. Menije 25god dragom 30 za 3 mj svadba, a skupa 5,5 god. Svjesna sam da zivot brzo prolazi i da zelim stvorit obitelj i u njoj uzivat. Neznam sta mi buducnost nosi ali zelim moc pogledat iza sebe s ponosom sta sam stvorila, a ne sa griznjom sto sam mogla stvorit dok sam cekala.

Queen mozda ti se tesko opustit jer si dleko od svojih, al sjest ce osjecaji na svoje mjesto! zelimti to svim srcem!

url=https://lilypie.com]

Maja58
    06. Srpanj 2015. 16:18

Queen06 ma draga, samo se ti opusti polako ce to sve doci na svoje. Jos si nesvjesna jer kao i svaka zena nikad se nista novo ne desava u tebi i sada ima jedna malena mrvica draga, samo treba mozak da prihvati da se nesto novo desava u tebi. 😊
    Maja a vjerovatno ni neces dobiti :D tako je to simptomi kao pred mengu a nje nema, i neka je nema neka dodje za 9 mjeseci😄 joj drage moje sve pludici pocela sam uz vas mislit da sam i ja trudna 😂

Maja58
    06. Srpanj 2015. 16:22

Maja bas tako, ja sam imala 6 mjeseci kada sam ostala bez tate, i ne znam kakva je ljubav od oca nit ista i uvijek sam patila za tim. Pogotovo kada se djeca igraju tate idu s posla a djeca trce i zovu ga tata a ja ne znam ni sta je to. Zato zelim da ako nisam ja bar moja djeca provedu puno vremena sa svojim ocem. ☺

Queen06
    06. Srpanj 2015. 16:34

Hvala vam cure moje! Radni dan je prosao a sa vasim lijepim rijecima podzrke idem kuci dragome i pozitivno razmisljati o svemu!  Pozz svima

Maja58
    06. Srpanj 2015. 16:37

Queen06

Hvala vam cure moje! Radni dan je prosao a sa vasim lijepim rijecima podzrke idem kuci dragome i pozitivno razmisljati o svemu!  Pozz svima

Tako i treba  😀 😙

• viky96
    06. Srpanj 2015. 16:43

CURE POMAGAJTEEEE
    Mislim da imam hemeroide,.nikad se nisam s tim susrela..imam nesto velicine ljesnjaka na otvoru anusa, HELPPP KAKO DA TO RIJESIM? Totalno sam se komirala kad sam vidjela

Maja58
    06. Srpanj 2015. 16:46

viky96

CURE POMAGAJTEEEE
    Mislim da imam hemeroide,.nikad se nisam s tim susrela..imam nesto velicine ljesnjaka na otvoru anusa, HELPPP KAKO DA TO RIJESIM? Totalno sam se komirala kad sam vidjela

Ja ti ne znam nista o tome, ali bi se mogla obratiti svome doktoru opce prakse. Bolje na vrijeme sprijecit i lijecit 😙

mama@
    06. Srpanj 2015. 22:35

viky96

CURE POMAGAJTEEEE

Faktu krema ZAKON. Kupi u ljekarni i par puta u danu namazes kriticno mjesto. Prolazi u hipu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI