Drage moje zaista prekrasan početak tjedna, želim da se tako i nastavi!
Pupa hvala, zadnjih sat čitam starije postove, pogotovo trudnica koje tad nisu to ni znale.. upijam sve..
Mogu misliti kako se osjećaš, zaista sam sretna zbog tebe..
Maja58 pa kakva je to ljekarna, žena? Stvarno svašta.. Nadam se da će ti nalaz biti u redu, a ti skokni u drugu ljekarnu.
Ja si mislim uzeti prenetal, ali ostalo mi je u uhu što je naša StellaMaris napisala da se ne smije ni previše toga kombinirati odjednom.
Stella draga nadam se da je s tvojim zdravljem sve u redu i ćeš nam se uskoro pridružiti..
Babigirl ja imam takvo iskustvo. 29 dc sam saznala da sam trudna, idućih tjedan dana obavljala preglede. Otprilike u to vrijeme (35dc) pojavilo mi se smeđe krvarenje, ma ne bih to nazvala krvarenjem.. Trajalo dva dana, stvarno jako malo količinski, kao npr. zadnji dan menstruacije.. Nadam se da je ipak koji punoglavac iskočio i da se mrvica ugnijezdila... Sretno i javi svakako..
Pupa ja sam zvala gin odmah, isti dan kad sam napravila test. Nemas sto cekati jer ce te i oni naruciti tek za koji dan/tjedan.
Sretno i strpljivo samo
Pupaaa cestitam draga od srcaa
Paula
Moja M trajala samo tri dana..jucer opet isla na bazene i to sam se bas nakupala pravo...Vidjet cemo sta ce biti ovaj mjesec..
nezz zasto al mi stalno na pameti onaj lunarni kalendar plodnih dana..sjecam se da je pokazivalo da 3,4,5,6 kao nema trudnoce i onda u 7.mj dečkić..i sad ja stalno mislim na to iako nevjerujem u to haha. (malo sam pukla hehe)
Svima vama koje ju ne ocekujete zelim da tako i budee
Pusa svimaa
Ovo je prekrasno, Pupa iskrene čestitke od . Uzivaj u trudnoci i svoj maloj crvici,uzivaj u svakom danu i svemu sto trudnoca nosi. Zelim ti urednu trudnoci i da beba lijepo napreduje .
Svida mi se ovakav dan,ovakav rasplet dogadaja, samo nek se tako nastavi i svi sretni.
StellaMaris mislim na tebe,nadam se da si dobro .
Ja to mogu, ja to hoću....
Ne znam sta bih vam rekla, zena me bas odbrusila kao sta ce tebi to. A sto se tice tog smedjeg iscjetka dva dana ili sta vec ma to nije menga. Ja kad sam bila trudna mislila sam da sam bolesna i radila test i nista negativan, sa 6 tjedana pojavi se malena smedja mrljica i ja kontam sad ce m kad ono nigdje je uradim jedan test 2 crtice kad ja mislila ne vidim dobro uradim drugi i opet 2 crtice i odem ginekologu kad ono 6 tjedana trudna. A ja imala menstruaciju preko trudnoce pa nisam ni znala da sam trudna mislila da me gripa hvata. Heh ali najljepsi osjecaj ne mozes vjerovati da je nesto novo u tebi iako tek saznas da si trudna pocnes navecer dmmilovati stomak i pricat mu. Pa u pocetku to radila i onda govorim da nisam normalna pricam sama sa sobom ono jos nesvjesna da sam u drugom stanju. Ja sam popila antibiotike i odnijela urin. Ali se muz i ja ne cuvamo nikako cuvali se kad je zavrsila menstruacija pa sve dok sam ispila antibiotike. Pa ako ovaj mhesec ne bude + otici cu ginekologu a jos i taj urin nadam se da je ok poslije antibiotika. Mada kad odem ginekologu kaze mi pa kud se zuris mlada si ima vremena za radjanje. Cccc mislim ja odem da vidim jel sve ok i zasto ne mogu a ono meni tako. I na kraju me stavi na onaj stol rukama pregleda i kaze sve ok i posalje me kuci.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Ciao cure ;)
Eo mene u plodnom razdoblju i bez previše opterećenja se volimo...vidjet ćemo hoće li nam ovi vrući dani možda donjet sreću ;)
NMareN, čitam al sam na mobu pa ne povezujem najbolje :P zao se nadam da si ok i da ste u akciji bez obrira na razdoblje ciklusa <3 <3
Puuuunooo pusa svim trudilicama i da što prije jave +ić!!
Svim novim trudnicama iskrene čestitke i zaista vam želim ugodnu i lijepu trudnoću <3
Pozz svima i šaljem vam samo pozitivne misli kakve i zaslužujete!!! Čitamo se <3
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Pupa ja sam čekala tjedan dana ali prislino jer je moj bio na bolovanju a nitko drugi me nije htio primiti jer ne krvarim i slično.. mislim da ne možeš pogriješiti ako odmah nazoveš
Babygirl ja bih svakako napravila test na tvom mjestu ako nije uobičajeno to tvoje smeđeranje, jer kao što dillb kaže svašta je moguće i uvijek jer spermića kao što je poznato ima u predejakulatu, a također sam čitala da je katkad moguće da spermić preživi i do 7 dana, tako da ajme držim ti figeeee
Maja58 pa šta nju briga šta će ti ona je tamo da prodaje a ne da pametuje mislim stvarno..
Samo hrabro ne slušaj druge, tako su i meni govorili i da se njih pita čekala bih do poslije 30-te, a zašto bih, ako mi je to želja, pa i neka sam mlada nisam ništa nesposobnija nego što ću biti sa 30.. tako da ti po svom, a šta ti govore kroz jedno uho unutra kroz drugo van držim fige da nalaz urina bude uredan
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala svima na odgovoru. Test sam napravila, negativan je. Malo sam zabrinuta. Ipak sam već trebala dobiti, prošli ciklus je bio 28 dana, mislim kad je krenulo to tamnosmeđe mislila sam da je krenula, ali to je bilo prije 5 dana. Onda se sljedeći dan pretvorilo u nešto svijetlo skroz. A M nema. Nemam ni pms simptoma. Nema prištića, ne boli me ništa. Zbunjena sam totalno.
NMareN sretno draga, veselim se tvom skorašnjem plusiću.
Pepita, dilb, dulcinela uživajte u trudnoći curke :)
Sve ostale trudilice držim vam fige, a trudnicama da im ovo vrijeme do poroda što lakše i brže prođe.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Babygirl a nešto se događa sigurno, a je li možeš kontaktirati dokt?? ili na pregled?
Možda ti je O bila kasnije nego što si ti mislila, a ne znam zbunjujuće je svakako..
Hvala draga
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma strpit cu se da vidim hocu li uspjeti ovaj mjesec imam lh trakice pa cu pokusati jos ovaj put, ako ne onda cu ici ginekologu da vidim sta je razlog. Ma ove zadnje mjesece sam cak i lezala po pola sata da sto duze ostanu spermici, ali nista, a drage moje kada sam prvi put ostala trudna od prve i to cim je muz zavrsio ja odmah ustala i tad se primilo a sad od tolike zelje i truda nista. Vec sam jednom bila trudna i ne vidim razloga zasto ne bih opet mogla biti. Ja imam 22 godine, muz 33, pa se zezamo ja njemu govorim da hoce vec jednom uspjeti reko ja cu biti bakica kad ono bude imalo moje godine, a reko duso gdje si tek ti hehe :D
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sortiraj odgovore
Najstariji