Hvala vam cure na odgovorima o trakicama. .
Ja pijem stvarno dosta tekucine i stalno sam na wc-u, ali malo cu se suzdrzati prije trakice. I nocu ako spavam cca 7 sati idem po dva puta, rijetko kad jednom.
Eto pupa prosao skoro i ovaj dan.. Jos malo...
Maja58 Doci ce i druga T sigurna sam, danas sam procitala dobru poruku na boci Jane. Kaze: Nemoj biti tužan nad onim što misliš da su tvoji neuspjesi i preuzimati svu kontrolu nad svim događajima u životu. Život je ionako odredio kako i kada će se tvoj neuspjeh pretvoriti u uspjeh. Zato vjeruj životu!
url=https://lilypie.com]
Maja58 nadam se da ce ti nalaz biti uredan, a ako i ima neke bakterije da odmah krenes u protunapad.
Ja u srijedu gin, stvarno se veselim.. Ma salim se, ali bar cu znati jel sve ok ili opet u borbu s cistama. Jer ovi bolovi zadnjih 10-tak dana me brinu, kao da imam opaku ovulaciju. A s druge strane, zadnjih par ciklusa O nisam uopce osjetila. Bumo vidjeli.. Uglavnom sretno sutra..
Maja58 drzim fige za nalaze!
Paula, tebi takodjer! Nadam se da je sve u redu i da je stvarno pitanje trenutka kad ces opet ugledati plusic...
Drage moje, ja imam plus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutros temperatura 36,7-8 nesto izmedju. Noge mi se odsjekle.... Otisla napraviti test drhtavih ruku! I u roku sekunde se pojavio plus.... Pojavio se skoro prije kontrolne :D
Hvala svima sto ste bili uz mene i iscekivali zajedno sa mnom! Presretna sam i prestravljena u isti tren!
Ne znam sto bih vise rekla.... Nekako sam imala osjecaj da sma trudna al sam se bojala to izreci naglas! A onda opet su se pojavili simptomi kao da cu svaki tren procuriti...
Preeuforicna sam da bi moj post zvucao kolko tolko suvislo, samo se zelim zahvaliti za svu podrsku i savjete koje sam ovdje dobila. Nikad nisam mislila da cu biti clan nekog foruma i to aktivan clan... Ostajem ovdje, naravno, nekako mi je u navici uz mail provjeriti i ovdje :)
Nadam se da smo sara i ja pokrenule plusice i da su sad sve ostale cure na redu!
Drage moje peppepula i paula, nekako smo se uvijek u koji dan pratile s ciklusima... Nadam se da cemo i u plusicima!
Alms, tebi posebno veliki zagrljaj, otkad sam se prijavila davala si mi veliku podrsku, objasnjenja oko temperature i svega... Kao i dulcinela i pepita.... Hvala cure
Velika pusa svima!!!!
Pupa Ajmeeeeeee još jedan plusić Nadam se da je zarazno
Čestitke od srca! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
TOOOOOOO!!!!!!!!!Bravo draga moja, od sveg srca ti čestitam i želim da ti sve prođe kako treba i biti!! Nemam običaj na poslu tipkati, ali jutros od 7 provjeravam ima li tvojih novosti...
I evo, hvala dragom Bogu ima!! Ma presretna sam zbog tebe!!
Kad se slegnu dojmovi sutra preksutra ćeš nam detaljno opisati ovaj dobitni ciklus...
A sad uživaj!!!! JEEEEEEE!!! Znala sam da ćemo slaviti danas!!
Pupaaaa cestitam, zelim ti lijepu i urednu trudnocu, 😘 Pepita evo upravo odnijela urin, za tjedan dana ce biti nalazi, uz put sam navratila u apoteku htjela uzeti femisan A i folnu, ali ne daju kao to se pije samo u trudnoci i mora mi kao ginekolog to propisati, i kazem ja njoj da sam negdje procitala da se to moze uzeti bez problema i da sam htjela poboljsat sve za lakse zacece da mi nista ne fali, a ona ce meni pusti ti to sve samo se opusti i nasmiji i zacet ces..hmmm a vec duze planiram uzeti to, ali eto nedaju. 😙
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Pardon odgovor je za tebe Paula, zeznula sam se pa napisala Pepita :) cure pozdrav i pusu vam saljem
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Sortiraj odgovore
Najstariji