Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    05. Srpanj 2015. 20:19

Maja, hvala ti!
    Malakoza, cestitke na vjencanju :) sto se lh trakica tice, tu ti linija mora biti ili jednake jacine kao kontrolna ili jaca. Nazalost, nije kao kod testa na trudnocu da se racuna blijeda... Kazu da blijeda linija moze znaciti da ce O tek nastupiti ili da je vec prosla pa da onda svakih 12h pokusas testirati... Bilo je cura gdje je dopodne bila tako svijetla a popodne tamna... Uglavnom, pokusaj kroz koji dan malo cesce testirati i nadam se da ces uhvatiti pik :)

MalaKoza
    05. Srpanj 2015. 20:20

Hvala paula 
    Pričekat ćemo onda da se javi netko sa dužim stažem

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    05. Srpanj 2015. 20:23

Hvala Pupa.
    Eto, to nisam znala. Onda ćemo ipak možda trebati gledati na sat. Vjerojatno će tek doći jer mi je danas 10. dan ciklusa.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Paula5
    05. Srpanj 2015. 20:41

Pupa kad se uhvati pik znaci da O nastupa kroz 24 sata, nije tad kad je pik? Ja piskim vec 2 tj, druga blijeda stalno prisutna cak i za vrijeme M. Danas 7dc, jos mi 5 ostalo. Taman ce ponestati kad bude najpotrebnije.. Ali zato stize cca 100 kom s ebaya. Nadam se da ce prva narudzba stici ovaj tjedan, 20.06. sam narucila. A zatim ocekujem jos dvije.. Veselim im se ko malo dijete..

Pupa2
    05. Srpanj 2015. 20:51

Paula, da, meni je tako pisalo na uputama od trakica iz ljekarne. Da ovulacija nastupa 24-36 h od lh pika i kao da je u tom periodu od pokazivanja pika pa nadalje najbolje imati odnos. Cure ovdje imaju iskustvo da su zatrudnile imajuci odnose dan-dva pred ovulaciju... Zato se valjda i gleda taj pik koji oznacava nastup ovulacije. Tak sam si ja nekako poslozila u glavi. Mi takoder nismo pokrili samu ovulaciju ovaj mjesec vec dane prije i poslije....a je li to ok metoda, vidjet cemo uskoro :D

Paula5
    05. Srpanj 2015. 21:52

Hvala vam cure na odgovorima o trakicama. .
    Ja pijem stvarno dosta tekucine i stalno sam na wc-u, ali malo cu se suzdrzati prije trakice. I nocu ako spavam cca 7 sati idem po dva puta, rijetko kad jednom.
    Eto pupa prosao skoro i ovaj dan.. Jos malo...

Mallla
    05. Srpanj 2015. 21:56

Maja58 Doci ce i druga T sigurna sam, danas sam procitala dobru poruku na boci Jane. Kaze: Nemoj biti tužan nad onim što misliš da su tvoji neuspjesi i preuzimati svu kontrolu nad svim događajima u životu. Život je ionako odredio kako i kada će se tvoj neuspjeh pretvoriti u uspjeh. Zato vjeruj životu!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    05. Srpanj 2015. 21:59

Maja58 nadam se da ce ti nalaz biti uredan, a ako i ima neke bakterije da odmah krenes u protunapad. 
    Ja u srijedu gin, stvarno se veselim.. Ma salim se, ali bar cu znati jel sve ok ili opet u borbu s cistama. Jer ovi bolovi zadnjih 10-tak dana me brinu, kao da imam opaku ovulaciju. A s druge strane, zadnjih par ciklusa O nisam uopce osjetila. Bumo vidjeli.. Uglavnom sretno sutra..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI