Maja58, Mimica, Maja veselo sa susjedima uvijek ima onih koji moraju zabadati no i otežavati drugima život. Ako već ne možete izbjeći te susrete onda ih barem pokušajte doživjeti komično, barem se ja tako trudim, sve na šalu okrenuti iako ponekad me sve stisne, ali poguram takve misli dalje.
Vicky96 i meni svakave misli prođu kroz glavu, možda imamo previše godina, možda nismo pazili na zdravlje, možda sam ja, možda je on, ali dok ne napravimo preglede ne želim se predati takvim mislima. Ako se sretnemo sa kakvim problemom ići ćemo prema tome da ga riješimo i to je to. Bitno je imati međusobnu podršku.
Paula mislim da nijedna od nas ne može biti opuštena koliko god to htjela jer je uvijek tu negdje misao možda jesam, možda nisam, i naravno mozak radi sto na sat. Ali moramo pokušati svesti ludovanje na minimum, pa će nam biti lakše
Sara tvoji su me postovi baš razveselili
NMareN sretno!!!
Nessah to je to!!!
PeppePula u istoj smo kaši slijedeći ciklus je dobitan!
Miska žao mi je što toliko čekaš svoj mali dar, ali sigurna sam da će doći, samo nemoj odustati i nemoj gubiti nadu. Ne mogu razumijeti kako ti je jer sam nova trudilica, ali bih ti voljela dati podršku i lijepu riječ pa da ovdje s nama nađeš utjehu, pa da lakše ideš u nove pobjede.
Šaljem dobre vibracije
PeppePula žao mi je zbog M, ali samo gledaj naprijed, u inat M be happy
Miska u tvom postu se vidi puno tuge, žao mi je što toliko čekaš svoj plusić i što do sada nije došao,ali sigurna sam da bude...Normalno je malo "ljubomore" prema svakoj trudnici, i sve to samo je bitno do kuda seže da ljubomora i da se ne svede na nešto gore od toga... nadam se da ćeš tu sa ovim divnim ženama/curama naći potrebnu podršku i mir..
Origigy Nemoj biti tužna, pa nemaš ti dugo za čekati, zamisli kako je meni bilo čekati 31dan hoće neće doći i ta neizvjesnost zato jer su mi ciklusi bili 32-63 dana , tako da samo hrabro možeš ti to, znam ja da je katkad snaga na rezervi,ali eto srećom se tu možeš doći napuniti sa malo pozitive... biti će plusića žene moje vjerujem u to za vas, mislim na vas trudilice moje hrabre jako puno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala svima na lijepim rijecima i podrsci, divne ste zenice sve od reda.
Meni inace ciklusi traju 30 dana, s tim da tu i tamo zna biti razlika dan dva.. ovaj mjesec po kalendaru ju ne ocekujem 14.7. ali mi je ovulacija bila dva dana ranije od ocekivane (znam po tome jer imam uzasnu kolicinu sluzi na dan o) tako da po mojim mjerenjima ne bi trebala dobit 12.7. i nadam se da necu. Nocas sam cak i sanjala da sam slucajno umjesto ovulacijskog testa popiskila test za trudnocu i da je bio pozitivan hahaha, ne znam dal mi je to neka poruka ili sam vec na pola luda.
uglavnom svima nama drzim velike fige da te nase rode konacno nauce nase adrese i sto prije slete na krov s jednim malim rozim ili plavim smotuljkom.
Miska, tu smo, budi s nama. Kad god ti je tesko napisi sve, bit ce malo lakse, uvjek ce netko odgovorit, dat podrsku, barem jedan smjesak. Znat ces da nisi sama. Svi smo ovdje u nekim svojim "problemima" a svakom njegov problem najtezi. Tu smo da jedni drugima pomognemo nosit tezinu. Skupa cemo tugovat, skupa se I radovat. Iza kise uvjek dolazi sunce!
Origigy nema tuge. Tu smo cekamo zajedno. Meni se prvi alarm pali 7.7 kad mi je prosjek, a ako 11.7 ne dodje palim alarm! Cekajmo skupa, korak po korak!
url=https://lilypie.com]
Miska tek sad skuzih da si ti 12.7... eto nas ima nas podosta!
Cek cek, 4.7. Je prosao, svadba prosla, nadam se da M nije dosla (ima rime)! Mislim da bi to trebala bit pupa il pepita (cure sorry malo sam pobrkala nickove) Par slicnih pa ja malo polupala loncice
url=https://lilypie.com]
Jutro! Peppepula, zao mi je zbog M, bas sam imala neki osjecaj da to sigurno mora biti trudnoca.... Ali, idemo dalje, sve ce to biti super, mozda bas ovaj ciklus svane +!
Miska, dobrodosla... Pokusaj biti sto pozitivnija i kao sto ti je Pepita rekla, maksimalno opustena... Nadam se da ce i ove daljnje pretrage biti u redu i da ces onda imati razloga da budes opustena i tvoja zelja ce biti nagradjena!
Drage sve, uvijek postoje ljudi koji zabadaju nos u vase privatne stvari, ali samo ih zanemarite, imate nesto vrijedno za cega se borite....
Ja sam danas izmjerila temperaturu kasnije nego inace (jer sam legla u 5)... 36,6! Malo je pala za razliku od jucer (36,9) ali gledala sam prosli ciklus, tad je pala na 36,3-4 sto mi je uobicajna temp u prvoj fazi ciklusa... Sad je ostalaa iznad crte, ali svjesna sam da to ne mora nista znaciti.... Kako Bog dragi da bit ce... Moj test je spreman, samo ceka sutrasnju temperaturu za koju se nadam da ce biti visoka :)
Veliki pozdrav svimaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji