Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    05. Srpanj 2015. 16:25

Dobar vam ovaj pravi ljetni dan drage moje!! Al je zakuhalo.. 
    Vidis mama★ kako nam je lijepo ovdje da ni spavat ne idemo . Nadam se da si negdje u debelom hladu i da odmaras, kao i moja draga pepita i ostale trudnice..
    Pepita mislit ces na kile kad prestanes dojiti, ovo je jedino razsoblje kad ti nitko ne smije prigovarati.. Ja sad imam 10-tak viska. Ponekad se brinem jel i to razlog sto se ne prima.. Sklona sam kilama zadnjih par god (kazu doktori zbog jajnika, stitnjace..) Ali u trudnoci sam dobila samo 9, zbog puno povracanja. A bila sam spremna na 20. Nakon poroda otislo tih 9 i jos 12!! Tako da sad ne mozes nista, samo se opusti i uzivaj... Eto malo mog iskustva..
    Pupa veselim se tvojim lijepim vijestima, pomolit cu se za tvoj +. Temp ja nista ne kuzim, ali sve ostalo bi trebalo dovesti do mrvice..
    Nessah, maja, origigy ne ocekujem s vama!! 
    Mimica malo sam se pogubila, ti takoder ovih dana?
    Miska drago mi je da se bolje osjecas, vidis kako je lijepo podijeliti brige s nama. Tu smo uvijek! Bit ce i groznih dana, ali lakse produ... A nadam se da si ti svoje lose dane ispucala i da cemo za tjedan dana slaviti tvoj plusic!! 
    Bambola nema te ovih dana.. Ti imas "posla" ovih dana jel? 
    MalaNo, viky,frufi, maja58 
    Peppepula nadam se da si dobro i da ces jos jaca u nove pobjede 
    NMareN tebi jedna velika pusa i puno puno srece i pozitive ovaj ciklus 
    Pusa i ostalima koje nisam nabrojila!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.