Dobar vam ovaj pravi ljetni dan drage moje!! Al je zakuhalo..
Vidis mama★ kako nam je lijepo ovdje da ni spavat ne idemo . Nadam se da si negdje u debelom hladu i da odmaras, kao i moja draga pepita i ostale trudnice..
Pepita mislit ces na kile kad prestanes dojiti, ovo je jedino razsoblje kad ti nitko ne smije prigovarati.. Ja sad imam 10-tak viska. Ponekad se brinem jel i to razlog sto se ne prima.. Sklona sam kilama zadnjih par god (kazu doktori zbog jajnika, stitnjace..) Ali u trudnoci sam dobila samo 9, zbog puno povracanja. A bila sam spremna na 20. Nakon poroda otislo tih 9 i jos 12!! Tako da sad ne mozes nista, samo se opusti i uzivaj... Eto malo mog iskustva..
Pupa veselim se tvojim lijepim vijestima, pomolit cu se za tvoj +. Temp ja nista ne kuzim, ali sve ostalo bi trebalo dovesti do mrvice..
Nessah, maja, origigy ne ocekujem s vama!!
Mimica malo sam se pogubila, ti takoder ovih dana?
Miska drago mi je da se bolje osjecas, vidis kako je lijepo podijeliti brige s nama. Tu smo uvijek! Bit ce i groznih dana, ali lakse produ... A nadam se da si ti svoje lose dane ispucala i da cemo za tjedan dana slaviti tvoj plusic!!
Bambola nema te ovih dana.. Ti imas "posla" ovih dana jel?
MalaNo, viky,frufi, maja58
Peppepula nadam se da si dobro i da ces jos jaca u nove pobjede
NMareN tebi jedna velika pusa i puno puno srece i pozitive ovaj ciklus
Pusa i ostalima koje nisam nabrojila!!
Maja, ja sam ta koja je cekala danasnji dan-docekala ga, ali sutra tek radim test ukoliko temperatura ne padne....
Paula, draga, ti si jedno predivno bice! Hvala ti puno!!! Nadam se da cu vam javiti lijepe vijesti ali kako se priblizava sve vise me strah da cu dobiti M, da cu se probudit s preniskom temperaturom za trudnocu. Malo me i pocelo dolje probadati cesce, slicno kao pred M. Ali, vidjet cemo! Doc ce i moje vrijeme....

Pupa
Znam kroz sta prolazis, ovo su najtezi dani, tj. sati... Zaokupi se necim danas, a ujutro slavimo!!
Mislim na tebe
Pupa šaljem dobre vibre
Pepita neka tebe s nama I jos bolje sto si trudnica, jos malo I sve cemo se pretvorit u trudnice
Miska Dao Bog da ne dođe M Slijedecih godinu dana

url=https://lilypie.com]

Bok cure! Evo, vjenčanje je prošlo i mi se aktivno bacili na stvaranje prave male obitelji. Pošto ne želimo odmah na početku forsirat nego uživati, ne radimo na bebi u točno određeni sat, nego sam odlučila svaki put kad je nakon toga napraviti test trakicu da vidim da li su mi plodni dani pa da znam što da očekujem. Ciklusi mi variraju od 78 do 20 dana tako da nisu nimalo pouzdani za računanje.
Prvi put sam ju radila i sad sam malo zbunjena. Ne znam da li je pozitivna ili negativna. baš nešto granična, pa ako mi vi iskusnije možete pomoći...
nije preblijeda, a opet ni toliko jaka ko testna. Da li to može značiti da jos nije ovulacija ali bude ukoro?
Bok cure! Evo, vjenčanje je prošlo i mi se aktivno bacili na stvaranje prave male obitelji. Pošto ne želimo odmah na početku forsirat nego uživati, ne radimo na bebi u točno određeni sat, nego sam odlučila svaki put kad je nakon toga napraviti test trakicu da vidim da li su mi plodni dani pa da znam što da očekujem. Ciklusi mi variraju od 78 do 20 dana tako da nisu nimalo pouzdani za računanje.
Prvi put sam ju radila i sad sam malo zbunjena. Ne znam da li je pozitivna ili negativna. baš nešto granična, pa ako mi vi iskusnije možete pomoći…
nije preblijeda, a opet ni toliko jaka ko testna. Da li to može značiti da jos nije ovulacija ali bude ukoro?
Ja koristim tocno te testove i mogu ti reci da su super pouzdani. Ovo sto se vidi na slici je negativan test (i uvijek ce ti pokazivati ovako slabu crticu cak i kad radis recimo za vrijeme mjesecnice, znam jer sam sve probala ), sto znaci da je o ili bila ili ce biti, ja sam ih radim na 24 sata, i obicno oko 5 popodne jer mi se tada pokazalo najbolje. Ne smijes radit s prvim jutarnjim urinom jer ne funkcionira, i u vrijeme kad ih radis nemoj unositi previse tekucine jer se lh razrijedi i moze pokazati negativno.
Savjetujem ti da pratis par dana jacinu crtice, ako se pojacava znaci da ovulacija dolazi a kad postane jednako tamna ili tamnija od kontrolne kreces u akciju
Ako te jos nesto zanima pitaj, ja sam vec doktorirala na tim testicima.
Sretno

Prvi put sam ju radila i sad sam malo zbunjena. Ne znam da li je pozitivna ili negativna. baš nešto granična, pa ako mi vi iskusnije možete pomoći…
Pozdrav draga tebi i svima ovdje, sto se tice trakica koje god sam koristila trakice kad nisu plodni dani uvijek jedna trakica, a kada idu plodni dani pomalo se pokaziva i druga crtica, svakim danom sve jaca, ali opet zavisi od testa do testa, evo curke moje da vam javim da ja ujutro nosim urin i jako sam se unervozila, nadam se samo da ce biti ok, jer imam osjecaj da znog necega nisam mogla zatrudnit, pa sad ne znam kad god sam ginekologu isla rekao mi je da je sve u redu, cak mi je rekla da cu ostati trudna poslije spontanog odmah nakon prestanka menstruacije, kao kad sam od prve prvu trudnocu i drugu cu, e sad nez zasto toliko dugo nema ni t od trudnoce. 😙 vam veliku saljem i zelim da sve mi ubrzo imamo veliiiki stomak pred sobom 😊
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozdrav malakoza! Tebe nitko nece moci pobrkati s nekim, imas zaista poseban nick..
Zelim ti da sto prije prosiris obitelj..
Ja sam nedavno pocela s lh trakicama tako da ti ne mogu odgovoriti, ali bas me zanima sta ce ti iskusnije cure reci pa cu i ja biti upucenija..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji