Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    05. Srpanj 2015. 17:18

Maja, ja sam ta koja je cekala danasnji dan-docekala ga, ali sutra tek radim test ukoliko temperatura ne padne....
    Paula, draga, ti si jedno predivno bice! Hvala ti puno!!! Nadam se da cu vam javiti lijepe vijesti ali kako se priblizava sve vise me strah da cu dobiti M, da cu se probudit s preniskom temperaturom za trudnocu. Malo me i pocelo dolje probadati cesce, slicno kao pred M. Ali, vidjet cemo! Doc ce i moje vrijeme.... 

Paula5
    05. Srpanj 2015. 17:55

Pupa  
    Znam kroz sta prolazis, ovo su najtezi dani, tj. sati... Zaokupi se necim danas, a ujutro    slavimo!! 
    Mislim na tebe 

Mallla
    05. Srpanj 2015. 18:22

Pupa šaljem dobre vibre 
    Pepita neka tebe s nama I jos bolje sto si trudnica, jos malo I sve cemo se pretvorit u trudnice 
    Miska Dao Bog da ne dođe M Slijedecih godinu dana 

url=https://lilypie.com]

MalaKoza
    05. Srpanj 2015. 19:57

Bok cure! Evo, vjenčanje je prošlo i mi se aktivno bacili na stvaranje prave male obitelji. Pošto ne želimo odmah na početku forsirat nego uživati, ne radimo na bebi u točno određeni sat, nego sam odlučila svaki put kad je  nakon toga napraviti test trakicu da vidim da li su mi plodni dani pa da znam što da očekujem. Ciklusi mi variraju od 78 do 20 dana tako da nisu nimalo pouzdani za računanje.
    Prvi put sam ju radila i sad sam malo zbunjena. Ne znam da li je pozitivna ili negativna. baš nešto granična, pa ako mi vi iskusnije možete pomoći...

nije preblijeda, a opet ni toliko jaka ko testna. Da li to može značiti da jos nije ovulacija ali bude ukoro? 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Paula5
    05. Srpanj 2015. 20:14

Pozdrav malakoza! Tebe nitko nece moci pobrkati s nekim, imas zaista poseban nick..
    Zelim ti da sto prije prosiris obitelj..
    Ja sam nedavno pocela s lh trakicama tako da ti ne mogu odgovoriti, ali bas me zanima sta ce ti iskusnije cure reci pa cu i ja biti upucenija..

Pupa2
    05. Srpanj 2015. 20:19

Maja, hvala ti!
    Malakoza, cestitke na vjencanju :) sto se lh trakica tice, tu ti linija mora biti ili jednake jacine kao kontrolna ili jaca. Nazalost, nije kao kod testa na trudnocu da se racuna blijeda... Kazu da blijeda linija moze znaciti da ce O tek nastupiti ili da je vec prosla pa da onda svakih 12h pokusas testirati... Bilo je cura gdje je dopodne bila tako svijetla a popodne tamna... Uglavnom, pokusaj kroz koji dan malo cesce testirati i nadam se da ces uhvatiti pik :)

MalaKoza
    05. Srpanj 2015. 20:20

Hvala paula 
    Pričekat ćemo onda da se javi netko sa dužim stažem

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    05. Srpanj 2015. 20:23

Hvala Pupa.
    Eto, to nisam znala. Onda ćemo ipak možda trebati gledati na sat. Vjerojatno će tek doći jer mi je danas 10. dan ciklusa.

Paula5
    05. Srpanj 2015. 20:41

Pupa kad se uhvati pik znaci da O nastupa kroz 24 sata, nije tad kad je pik? Ja piskim vec 2 tj, druga blijeda stalno prisutna cak i za vrijeme M. Danas 7dc, jos mi 5 ostalo. Taman ce ponestati kad bude najpotrebnije.. Ali zato stize cca 100 kom s ebaya. Nadam se da ce prva narudzba stici ovaj tjedan, 20.06. sam narucila. A zatim ocekujem jos dvije.. Veselim im se ko malo dijete..

Pupa2
    05. Srpanj 2015. 20:51

Paula, da, meni je tako pisalo na uputama od trakica iz ljekarne. Da ovulacija nastupa 24-36 h od lh pika i kao da je u tom periodu od pokazivanja pika pa nadalje najbolje imati odnos. Cure ovdje imaju iskustvo da su zatrudnile imajuci odnose dan-dva pred ovulaciju... Zato se valjda i gleda taj pik koji oznacava nastup ovulacije. Tak sam si ja nekako poslozila u glavi. Mi takoder nismo pokrili samu ovulaciju ovaj mjesec vec dane prije i poslije....a je li to ok metoda, vidjet cemo uskoro :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.