Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    04. Srpanj 2015. 13:51

Viky draga , nekad je sve u redu, al nece pa nece.. naravno nakon nekog vremena treba napraviti pretrage.
    Ja sam ostala trudna u ciklisu u kojem sam imala odnos 11. i 12.dc, tada nismo aktivno radili na tome. A sad eto me u 10. ciklusu i nikako.. Znam da treba opusteno, al ja to ne znam i ne mogu..
    Moram jos reci da sam tek zadnjih mjeseci skuzila da se meni stalno vide zile na sikama, svijetloputa sam. U nekoliko iscekivanja sam mislila to je to vidi mi zile! Al onda sam skuzila da ih stalno imam, samo prije nisam obracala paznju... Upoznajem svoje tijelo u 35. OMG! 

Paula5
    04. Srpanj 2015. 14:13

Maja58 ja sam ti cijeli zivot u stanu, ali dosta sam se selila. I uvijek negdje ima jedna ili nekoliko takvih koje samo prate tudi zivot. Ne ulazi u rasprave s njom, jer s glupim ljudima se ne mozes svadati. Oni furaju svoj film i sve sto ti kazes njima samo prostruji kroz suplju glavu, ne zaustavi se nista! Zato ne vrijedi., samo ces se ti nazivcirati. Ali kad pretjera odbrusi joj! I zivi svoj zivot, jer uvijek ce biti netko tko ce se pokusati petljati. Sto prije zauzmi stav jer s vremenom se sve teze otarasiti dusebriznika.. 
    A imas nas da se pojadas ili podijelis lijepe trenutke! Mi smo uvijek tu, i ne osudujemo!!
    Ja sam ovdje toliko lijepih i pametnih savjeta dobila...
    Cak sam mislila jos koji ciklus i odustati od druge bebice, ali onda su me cure "isamarale" i vidjela sam da szvarno lupetam... hvala pepita, pupa.. 
    Ne daj se draga, uzivaj u brraku, muzu...i uskoro u bebici..

Paula5
    04. Srpanj 2015. 14:20

Al sam se raspisala, a toliko posla kod kuce...
    Dijete nervozno treba ici spavati, a mama pise... 
    To bi mi muz rekao da je kod kuce..Al nije 

NMareN
    04. Srpanj 2015. 16:30

Sara iskrene čestitke; želim ti urednu trudnocu i da punim plucima uzivas u svojoj mrvici. Pazi na sebe i uzivaj u svim sitnicama koje nekim trudnicama znaju smetati,koje ih zivciraju.... od mogucih strija,nakupljenih kilograma.... nemoj se zivcirati oko tih nebitnih stvari,uzivaj u svemu,budi sretna i nasmijana ..
    Paula baš si me nasmijala pitavši me dal sam ok i da li su hormoni prošli.... da da,ona moja negativa je vjerojatno bila uzrokovana hormonima,iako naravno da me i dalje jako strah da nam se ponovno ne desi situacija kao i zadnji put ali nekako sada ipak gledam vedrije i veselije, cak i da se desi nedaj boze opet tako nešto isli bi dalje u nove pobjede (ali mozda mi opet dode one ludilo), nadam se da nece . M je došla nakon 29dc, i ovaj ciklus je bio identican kao i onaj prošli,znaci O 17.dc, i lutealna trajala 12dana. Ciklus prije toga je lutelnu imao 15 dana i trajao mi sve skupa 32dana. Luki je imala pravo kad me tješila i govorila mi da je duzi jer mi se svi hormoni moraju vratiti na svoje mjesto . Ponekad bi izludjela da nije bilo vas ovdje, hvala vam cure na svemu još jednom  . Inače ovo nam je zadnja M i napokon i mi pocinjemo biti prave trudilice. Ovaj put sa vecom dozom straha ali idemo po svoj drugi plusic nadajuci se da ce ovaj puta sve biti u najboljem redu .
    Pupa drzim palčeve na najjace da je to to,da piškis plusic i da te M zaobiđe u narednih minimalno godinu dana, od ti to želim .
    Maja58 znam da ti je teško,budi hrabra i sve ce doci na svoje. Glupe komentare zanemari, a da sam na tvom mestu nakon tolikih glupih pitanja više nebi bila fina ni prema kome,ako im jednom odbrusis vjeruj mi da ce prestati gnjaviti te, a sto ce pricati medu sobom ne tice te se,svaka budala ima svoje veselje. Opusti se i probaj nekako napraviti granicu od svih tih ludaca,jer te htijela ti to ili ne i ti komentari nepotrebni sputavaju u ispunjenju tvog cilja. Želim ti plusic sto prije .

Ja to mogu, ja to hoću....

Sara10
    04. Srpanj 2015. 21:54

NMareN ja iskreno jedva cekam da pocne sve to, ne bi mi smetalo hehe, bas bi se radovola, znajuci da se moje tijelo siri za bebaca unutra. Pojavila je se linija od pupka do gospodje, sad cekamo sledece sta ce biti

Paula5
    04. Srpanj 2015. 22:29

Sara meni se ta linija pojavila na sredini trudnoce (prije 4 god), jedva cekam opet! A mucnine+povracanje pocelo krajem 3. mjeseca pa do 8... Ma i to jedva cekam opet! Svaki simptom je super, jer znas zbog cega je...
    NMareN zelim ti da vec ovaj mjesec ugledas plusic, zaista si zasluzila. Znam da brines... Ah ti hormoni, al sam i ja cendrala prije M ovaj ciklus.. Znaci M prosla? Koji si dc? Vidis kako je ovaj ciklus dosla, kao satic tocna.. 
    Mene vec 10-tak dana jajnici stalno probadaju pa malo brinem. Danas 6.dc. Nadam se, kao sto sam citala, da ih vrkuta budi... U srijedu cemo vidjeti sta dr kaze..
    Nema nam ocekivalica, cure nadam se da je sve pod kontrolom..
    Pusa svima!! 

Sara10
    04. Srpanj 2015. 23:00

paula , ja sam izgleda neka cudna :p linija mi se pojavila ima par dana hehe, ponekad al ponekad imam mucnine, i jedno sam povratila al postenski oznojila sam se povracajuci hahaha, i od tada samo blage mucnice, ali pred spavanje,rijetko kada ujutro kda ustanem, no supeer, ja uzivam u svemu ovome, je je je :*

Pepita2109
    04. Srpanj 2015. 23:16

NmareN drago mi je da si bolje i stvarnoo ti od srca želim da što prije ugledaš svoj plusić 
    A šta se tiče trudnica kojima smetaju sitnice vjeruj mi da koliko god se žalile ipak uživaju u tome jer znaju zbog koga je to sve  

Ostale curke sretnoooo svimaaa 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

NMareN
    04. Srpanj 2015. 23:50

Paula nije još prosla gospodična M, danas je 3dc .
    Pepita nadam se da uzivaju, ali evo sada s ovog mog stajališta jako je grozno za cuti kada se zale radi strije vise,radi koje kg vise (naravno da se treba paziti),ali neke trudnice nisu ni svjesne koliko su sretne i koji su istinski problemi.... Nadam se da nisam nikog uvrijedila,nisam imala tu namjeru,i ja se puno puta znam zaliti,i moguce da bi se i ja zalila u prvoj trudnoci,ali sam eto nazalost uvidjela da ako je bebica super da nijedan fizicki "nedostatak"na trudnici nije problem .
    Curke koje cekaju plusice drzim vam veeelikeee palceve .

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.