Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Origigy
    04. Srpanj 2015. 11:52

Da, znam , al zbunjuje me ta temp. Ne znam dokad treba bit povišena , 

• Origigy
    04. Srpanj 2015. 11:52

Da, znam , al zbunjuje me ta temp. Ne znam dokad treba bit povišena , 

Maja58
    04. Srpanj 2015. 11:56

Ma znam draga, ljudi ispituju najgore kad te neko pocne ispitivat kao dobar a u stvari pita da bi imao sto pricati na kavi. Ali moj muz to odbrusi pa niko nece pitati pred njim vec gledaju da me uhvate samu pa me pocnu ispitivat svasta oko trudnoce, svaki dan ja oplacem zbog istih pitanja. Bila sam jaka ali sad bas prelaze granicu doslo mi je da ih otjeram sve u p.m. zbog tog ispitivanja sve idem na lijep nacin hajde starije zene pa postujem, al vise ne mogu jer pocele su puno pretjerivati. 😙

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• viky96
    04. Srpanj 2015. 12:38

Pozz drage moje curke,.
    Drzim fige svima koji ocekuju plusić!

Majo na tvom mjestu ja bi ih poslala u 3....i onda bi zacepile

Meni je danas 3. Dan M..tako bi se isla kupati jer je temp preko 36,a nmg 

Pricam ja jucer sa deckom i kazem mu kako mi nije jasno kako nisam T..pokrilí sve dane do O,na sam dan i jos 3 dana kasnije..a odg me sokirao.."mozda  nije problem u tebi,mozda sam ja neplodan"
    Ta me izjava bas pogodila jer znam koliko voli djecu i stvarno nezz sta bi bilo kad bi to ne daj bože bilo istina,.tako da smo odlucili na pretrage u 12 mj kad budemo isli na godisnji...
    Evo sorry na ovolikom postu,al morala sam se nekome izjadati..

Pusa svim trudilicama i trudnicamaaa 

Maja58
    04. Srpanj 2015. 12:54

Pardon viky ne test vec pregled*

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Paula5
    04. Srpanj 2015. 13:30

Bokic curke!!
    Pupice moja pa to mi bas lijepo sve kod tebe zvuci!  Jedva cekam da ti u pon cestitam!! Neka ti imas test u pripravnosti..
    Nisam trebala toliko testova s interneta narucivati buduci bar nisu pouzdani, koliko od vas cujem.. 
    Maja58 bas sam neki dan pomislila gdje si.. Nemas dosta svojih problema, vec se moras muciti s babetinama koje samo gledaju koga ce olajavati. Ponekad ne vrijedi biti fin! Ja sam uvijek nasmjesena i pristojna, ali s neki ljudi zaista ne kuze dok ne odbrusis. I onda se cude sta je sad njoj??? 100 puta lijepo, jednom odbrusis i onda ne valjas. Ali moras se postaviti jer neces imati mira. Pa i kad rodis, naci ce one nesto drugo... Samo ti misli na sebe i svoje udravlje..
    Frufi zao mi je sto je dosla, idemo dalje samo tako pozitivno! 
    Peppepula mislim na tebe i drzim fige!!
    Ocekivalice moje sretnoooo!!
    Trudnice hlad, odmor i limunadice... ljubim vas!! Pepita 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.