Pila sam antibiotike, pa u ponedjeljak urin moram nositi. Pa cu vidjet sta i kako dalje da to sve pregledam. Ne zelim mislit nosta lose mislim samo na to da je sve ok. Mora biti 😘
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Ajme,tebi trebaju konjski živci tamo. Kakvih sve ljudi ima,što sam starija, sve se više čudim!!

Stella tek sam sad pročitala što ti se dogodilo. Imaš moju podršku i samo hrabro naprijed, gledaj prema suncu

Drage moje AlmS i Pepita, bas ste me razveselile :) ja se iskreno nadam da je to to i necu raditi onaj test s interneta nego sam si uzela u ljekarni dva clearblue easy testa al sam ih spremila u ormaric i ne diram do ponedjeljka. Danas ionako nemam vremena za test, cijelo popodne i vecer u svatovima tako da mi to super dodje! Svako malo provjeravam grudi i pune su vena, bas vidljivih. Grudi vise tolko ne bole, malo na dodir ali su nekako krute i tvrde na dodir pogotovo dio oko aureole.... Vidjet cemo :)
Origigy, ja ti nemam pojma, stvarno, svi imamo neke slicne, a opet razlicite simptome. Kod nekog dovedu do trudnoce, a kod nekog isti takvi do M.... Nadam se da ce tvoji do trudnoce :)
Maja, ne obaziri se na ono sta ljudi pricaju. Ja sam u samom startu rekla da nikom ne govorimo da radimo na bebi iako nas stalno ispituju.... Ali mi kazemo ima vremena ili se samo nasmijemo. To je nesto nase i ne dam nikome da mi se petlja u to i stvara pritisak. Dovoljna sam si ja sama sto ufilmam sve i svasta. Glavu gore i jezik za zube o tim temama(za neke ljude jel)....doc ce... Uspjela si ostati trudna prvi puta, ostat ces i drugi i sve ce se super zavrsiti...

Da, znam , al zbunjuje me ta temp. Ne znam dokad treba bit povišena ,
Da, znam , al zbunjuje me ta temp. Ne znam dokad treba bit povišena ,
Ma znam draga, ljudi ispituju najgore kad te neko pocne ispitivat kao dobar a u stvari pita da bi imao sto pricati na kavi. Ali moj muz to odbrusi pa niko nece pitati pred njim vec gledaju da me uhvate samu pa me pocnu ispitivat svasta oko trudnoce, svaki dan ja oplacem zbog istih pitanja. Bila sam jaka ali sad bas prelaze granicu doslo mi je da ih otjeram sve u p.m. zbog tog ispitivanja sve idem na lijep nacin hajde starije zene pa postujem, al vise ne mogu jer pocele su puno pretjerivati. 😙
Ma znam draga, ljudi ispituju najgore kad te neko pocne ispitivat kao dobar a u stvari pita da bi imao sto pricati na kavi. Ali moj muz to odbrusi pa niko nece pitati pred njim vec gledaju da me uhvate samu pa me pocnu ispitivat svasta oko trudnoce, svaki dan ja oplacem zbog istih pitanja. Bila sam jaka ali sad bas prelaze granicu doslo mi je da ih otjeram sve u p.m. zbog tog ispitivanja sve idem na lijep nacin hajde starije zene pa postujem, al vise ne mogu jer pocele su puno pretjerivati. 😙
Ovo kao da sam ja pisala. I moj muž otepe te "brižne" babuskare, ali zato mene gnjave. Nisam nikome puno govorila, osim toj jednoj mladoj "babi", a eto gadno sam se zeznila. Jučer je stajalo njih 3 na ulici, i nešto pitaju, a ja zezam obustava radova dok ne diplomiram (mislim u sebi ajd razgulite više)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji