Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mimica24
    04. Srpanj 2015. 11:33

Maja trudi se da te priče drugih ne muče. Znam kako ti je. Ja sam se povjerila jednoj mladoj susjedi prije nekoliko mjeseci kako pijem folnu i voljela bih da imamo obitelj, misleći kako je u skladu s godinama normalna mlada majka i žena. Tada sam bila opuštena i išla razmišljanjem kad bude bude. Međutim, sutra dan su sve okolne babe saznale da se radi beba pa me sad svako malo pitaju ŠTA JE? KO NE MOŽE? HOĆE LI BIT VIŠE? Vrše mi dodatni pritisak. Udala sam se iz grada u selo i već mi teško pada ovaj seoski mentalitet, ali ovakva pitanja me dodatno izbacuju iz takta.

• Origigy
    04. Srpanj 2015. 11:36

Majko držim fige  
    Mimica znas li ista vezano za pitanje koje sam postavila  Haos mi u glavi

• Origigy
    04. Srpanj 2015. 11:37

Pardon " majo"… Nenormalna tipkovnica 

Pepita2109
    04. Srpanj 2015. 11:38

Pupa zasad mi sve miriše na plusić  ajme cure držim vam fige
    Origigy iskreno ja svoju implantaciju nisam osjetila, a nisam imala ni implantacijsko krvarenje, sve je to individualno od osobe do osobe držim fige da temp ostane ovako povišena  
    Maja58 baš mi je žao što su ljudi tako jadni, oni ne shvaćaju što rade ženama tim pitanjima, koliki pritisak nabijaju, žao mi je što to moraš prolaziti, draga moja mogla bih ti reći ne obaziri se,ali itekako znam da to nije samo tako, kao što si rekla čuvaj svoj brak i muža doći će bebica  jesi krenula na neke daljnje pretrage?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Maja58
    04. Srpanj 2015. 11:42

Pila sam antibiotike, pa u ponedjeljak urin moram nositi. Pa cu vidjet sta i kako dalje da to sve pregledam. Ne zelim mislit nosta lose mislim samo na to da je sve ok. Mora biti 😘

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

mimica24
    04. Srpanj 2015. 11:43

Ajme,tebi trebaju konjski živci tamo. Kakvih sve ljudi ima,što sam starija, sve se više čudim!!

mimica24
    04. Srpanj 2015. 11:46

Stella tek sam sad pročitala što ti se dogodilo. Imaš moju podršku i samo hrabro naprijed, gledaj prema suncu 

Pupa2
    04. Srpanj 2015. 11:48

Drage moje AlmS i Pepita, bas ste me razveselile :) ja se iskreno nadam da je to to i necu raditi onaj test s interneta nego sam si uzela u ljekarni dva clearblue easy testa al sam ih spremila u ormaric i ne diram do ponedjeljka. Danas ionako nemam vremena za test, cijelo popodne i vecer u svatovima tako da mi to super dodje! Svako malo provjeravam grudi i pune su vena, bas vidljivih. Grudi vise tolko ne bole, malo na dodir ali su nekako krute i tvrde na dodir pogotovo dio oko aureole.... Vidjet cemo :)
    Origigy, ja ti nemam pojma, stvarno, svi imamo neke slicne, a opet razlicite simptome. Kod nekog dovedu do trudnoce, a kod nekog isti takvi do M.... Nadam se da ce tvoji do trudnoce :) 
    Maja, ne obaziri se na ono sta ljudi pricaju. Ja sam u samom startu rekla da nikom ne govorimo da radimo na bebi iako nas stalno ispituju.... Ali mi kazemo ima vremena ili se samo nasmijemo. To je nesto nase i ne dam nikome da mi se petlja u to i stvara pritisak. Dovoljna sam si ja sama sto ufilmam sve i svasta. Glavu gore i jezik za zube o tim temama(za neke ljude jel)....doc ce... Uspjela si ostati trudna prvi puta, ostat ces i drugi i sve ce se super zavrsiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.