Drage moje pozdrav svima!!
Frufi dobro nam dosla!
Moj 3 dan M i cure ne pamtim kad je bila ovako bolna, od jucer sam u krevetu nisam ni radit isla..
Na ovom forumu sam mjesec i pol-dva, neopisivo mi je lakse sve prolaziti s vama, ovdje sam dozivjela toliko lijepih rijeci, podrske, savjeta, srece, podrske… I zato ne mogu vjerovati sto se jucer desavalo! Nisam imala snage pisati, i bolje… Postujem tude, ali to ocekujem i od drugih. I dapace neka svatko podijeli svoje iskustvo, osjecaje, a da ga se pritom ne osuduje. Drage moje necemo to dozvoliti ovdje, ovo je nas kutak gdje dolazimo po podrsku i lijepu rijec. Napisala sam nekoliko puta koliko ste sve divne i hvala vam na tome! Toliko…
Viky kako si, sta se desava?
Pupa draga moja nadam se lijepim vijestima od tebe, kao i od Peppepule..
Nessah, Maja, Mimica mislim na sve vas i ajmo vise ti plusici..
Mene posteno opro pms ovaj put, kao i bolovi.. Otkukala svoje i ajmo dalje. Cajeve pijem, trakica imam jos s njuskala, ove s ebaya ocekujem kroz tjedan-dva. Ovaj mjesec je problem sto mi muza nece biti do 14-15.dc, ali tko zna, veselim se tim trakicama i tko zna sta cu otkriti.. (a i postar prolazi svaki dan..)
Eto drage moje 10. ciklus pokusavanja je poceo..
Pepita, mama, dulcinela, dilb i ostale drage trudnice
Paula, u pravu si... Sve sto si napislaa stoji. Zao mi je sto ti je ova M tako bolna... A sto se tice sljedece O, nadam se da ce ti biti ili prije ili poslije tih dana kada ti nece biti muza i da neces docekati sljedecu M.
Mimica, zajedno odbrojavamo do tvog plusica! Meni je daans sve nesto cudno. Jucer nisam htjela pisati o izrazenim zilama na grudima, ali su danas jos vidljivije... Cak i muz kaze da se bas vide. E sad, znam da to zna biti i pred M... Ali imam isto cudan okus u ustima, iako mi nije metalan vec onako nekako kiselkasto gorak. Ne znam... Sva sam malaksala... Opet, ne mora nista znaciti, ali nadam se da M necu ni dobiti. Ja trebam dobiti u nedjelju, ako ne dobijem, radim test u ponedjeljak.
Na mahove me probode dolje, kod jajnika ili u sredini, ali skroz dolje. Ali ne pretjerano i ne cesto. Sve u svemu, vidjet cemo! :)
Cure drzim vam palčeve da vam M ni ne dode; da vas zaobide na dugo dugo .
Danas sam u raspolozenju.... emocije me svladale.... suze,tuga.... bude valjda proslo... necu vam previse jadikovati jer ste mi bas sve u isčekivanjima,uzbudene pa da ne kvarim... Još jednom sretno curke,jedva cekam nove plusice
Ja to mogu, ja to hoću....
Evo i mene malo ovdje,pozdrav za sve vas,prije svega cure koje jos odbr. zelim vam plus,ove koje su odbrojale puno snage i volje,a trudnice nase vama zelim puno odmora i hlada
i sto manje stresnih situacija! paula, ja i ti se pratimo u stopu,ista stvar i kod mene,ova je toliko bolna bila da doslovno sam prelezala 2 dana i 2 noci (bez sna), kao da me trgalo unutra,kako sam samo izgledala ispijeno!
Zeli drugom sto i sebi :*
NmareN pa zato smo tu, u dobru i zlu!! Ah i ja sam kukala par dana, M dosla i idemo dalje. Jel ti svoju ocekujes ovih dana, ako sam dobro zapamtila? Pa onda kreces u nove pobjede? Vidjela sam po tvojim postovima da si jedna hrabra i jaka zena, imas ti pravo na malo tuge... kao i sve mi.. Saljem ti iz Slavonije i jedan cvrsti zagrljaj!!!!
Ah Pupa moja, od srca zelim da su to simptomi T!!
MalaNo pratimo se u danu..nadam se da cemo i lijepe vijesti skupa docekati!
Evo ja pijem vrkutu i stolisnik, citam vas i odmaram.. E da, narucila se za tjedan dana kod soc. gin. Mislila sam cekati jesen, ali barem nek napravi ultrazvuk da nema opet neke cisturine i briseve, ovako sam u neznanju, nisam bila od 11. mj.
Eto drage moje, samo vi pisite, sve je lakse kad smo zajedno!
Ljubim vas odreda
Paula hvala na podrsci... kroz par dana bi trebala doci i otici M a nakon toga nakon duga 4 mj možemo ponovno planirati bebu i trudnocu... Trenutno sam u takvom stanju da bi najrade odgodila bilo kakve planiranje trudnoce.... Jednostavno me strah,tocnije uzasno me strah ponovnog istog scenarija, nebi to mogla prezivjeti.... Kaze dr da nisam u rizicnoj skupini za ponovni missed ab ali naravno da postoji mogucnost... e tu mogucnost,da se ponovno ponovi nebi mogla prezivjeti.....do jucer sam jedva cekala sve to... danas je malo drugacije..... nadam se da cu vec sutra biti puno bolje.... nadam se....
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN sasvim je normalno to sto osjecas, taj strah, ipak je to sad sve blizu, kroz te mjesece iscekivanja da ponovno pocnete raditi na bebi cinilo se jako dugo I daleko, a sad je takoreci ponovan rad na bebi pred vratima. Naravno da je strah prisutan jer je gubitak bolan, psihicki. Tu smo uz tebe, sigurna sam da ce I taj strah proci, da ce ga ukloniti tvoje dijete u rukama, najveci dar. Zelja je jaca od svakog straha, uzmi si vremena, ostani hrabra zena kakva I jesi, sutra je novi dan.
14.06.2014. L ♥
NmareN naravno da te strah, tu dozu straha ćeš uvijek imati i bilo bi čudno da je drugačije,ali ako ti je doktor rekao da nisi u rizičnoj skupini, onda si samo to i ponavljaj, nemoj ono postoji mogućnost ,s obzirom na ishod prve trudnoće isto tako će i doktor biti oprezniji dati ti terapiju ukoliko bude potrebno, imaš anđela na nebu, sigurna sam da će čuvati svog budućeg bracu ili seku... samo pozitivno, a mi smo tu kako bi ti ulile malo pozitive i maknule sa lica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji