Hallo curke, evo i ja da se javim
Svima zelim svu srecu i da vam Bog (ili u koga vec vjerujete, nije bitno) da, da budete sto prije trudnice!
Ja sam u 6 tjednu, iduceg cetvrtka idem na kontrolu i nadam se cuti srce svoje bebice
Mene tu i tamo dole kod jajnika steze, malo nekako kao da presjece ali sam dobro.. Za sad nemam nikakvih mucnina niti mi jelo ima drugaciji ukus, ono kao do sada..
A grudi? Ajme meni, kao da su kruh pa nadosle.. Stvarno ih osjecam puuuno vece, teze, ma kao Pamela Anderson sam sada, hahha..
Sara ja se "dole" jos nisam zagledala ali veceras bum provjerila, bas me zanima kakva je gospodja sada, hahahah
Eto citam vas, zelim vam svu srecu i javljam kako cu proci iduceg tijedna!
Lijep pozz!!
Pupa držim fige da vještica ne dođe i da nas obraduješ
Maja ja baš jučer pričala s frendicom i sjetila se tog odvratnog okusa sa početka trudnoće dok nisam znala da sam trudna, bilo je tako odvratno da me tjeralo na povraćanje i svako malo bih stavila ljutu žvaku ili nešto... prvo je bilo onako povremeno,a onda sve češće, također sam imala probadanja kao i ti ja sam mislila da ću dobiti.. ma navijammm i tebi za plusić
Queen iščekujemo tvoju kontrolu i uživaj
Pozdrav svim trudilicama
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Negdje sam procitala da je jedan od najranijih znakova trudnoce bas ta promjena na spolovilu. Promjena boje. Voljela bi da mogu naci gdje sam to procitala. Uslijed hormonalnih promjena koje se dogadaju dolazi do promjene na spolovilu.
Sto se tice ove rasprave oko vjere, ne ulazim niti me se tice. Zivim po svome, postujem tude, kao sto zelim da drugi postuju moje.

14.06.2014. L ♥
Pupa i ja sam uz tebe, kao i uz samu sebe da nam ne stigne M.
Ja trebam dobiti za 10 dana, ali nadam se da je moj "zeko" na putu od ovog ciklusa

Drage moje pozdrav svima!!
Frufi dobro nam dosla!
Moj 3 dan M i cure ne pamtim kad je bila ovako bolna, od jucer sam u krevetu nisam ni radit isla..
Na ovom forumu sam mjesec i pol-dva, neopisivo mi je lakse sve prolaziti s vama, ovdje sam dozivjela toliko lijepih rijeci, podrske, savjeta, srece, podrske… I zato ne mogu vjerovati sto se jucer desavalo! Nisam imala snage pisati, i bolje… Postujem tude, ali to ocekujem i od drugih. I dapace neka svatko podijeli svoje iskustvo, osjecaje, a da ga se pritom ne osuduje. Drage moje necemo to dozvoliti ovdje, ovo je nas kutak gdje dolazimo po podrsku i lijepu rijec. Napisala sam nekoliko puta koliko ste sve divne i hvala vam na tome! Toliko…
Viky kako si, sta se desava?
Pupa draga moja nadam se lijepim vijestima od tebe, kao i od Peppepule..
Nessah, Maja, Mimica mislim na sve vas i ajmo vise ti plusici..
Mene posteno opro pms ovaj put, kao i bolovi.. Otkukala svoje i ajmo dalje. Cajeve pijem, trakica imam jos s njuskala, ove s ebaya ocekujem kroz tjedan-dva. Ovaj mjesec je problem sto mi muza nece biti do 14-15.dc, ali tko zna, veselim se tim trakicama i tko zna sta cu otkriti.. (a i postar prolazi svaki dan..)
Eto drage moje 10. ciklus pokusavanja je poceo..
Pepita, mama, dulcinela, dilb i ostale drage trudnice
Paula, u pravu si... Sve sto si napislaa stoji. Zao mi je sto ti je ova M tako bolna... A sto se tice sljedece O, nadam se da ce ti biti ili prije ili poslije tih dana kada ti nece biti muza i da neces docekati sljedecu M.
Mimica, zajedno odbrojavamo do tvog plusica! Meni je daans sve nesto cudno. Jucer nisam htjela pisati o izrazenim zilama na grudima, ali su danas jos vidljivije... Cak i muz kaze da se bas vide. E sad, znam da to zna biti i pred M... Ali imam isto cudan okus u ustima, iako mi nije metalan vec onako nekako kiselkasto gorak. Ne znam... Sva sam malaksala... Opet, ne mora nista znaciti, ali nadam se da M necu ni dobiti. Ja trebam dobiti u nedjelju, ako ne dobijem, radim test u ponedjeljak.
Na mahove me probode dolje, kod jajnika ili u sredini, ali skroz dolje. Ali ne pretjerano i ne cesto. Sve u svemu, vidjet cemo! :)

Cure drzim vam palčeve da vam M ni ne dode; da vas zaobide na dugo dugo .
Danas sam u raspolozenju.... emocije me svladale.... suze,tuga.... bude valjda proslo... necu vam previse jadikovati jer ste mi bas sve u isčekivanjima,uzbudene pa da ne kvarim... Još jednom sretno curke,jedva cekam nove plusice

Ja to mogu, ja to hoću....
Evo i mene malo ovdje,pozdrav za sve vas,prije svega cure koje jos odbr. zelim vam plus,ove koje su odbrojale puno snage i volje,a trudnice nase vama zelim puno odmora i hlada
i sto manje stresnih situacija! paula, ja i ti se pratimo u stopu,ista stvar i kod mene,ova je toliko bolna bila da doslovno sam prelezala 2 dana i 2 noci (bez sna), kao da me trgalo unutra,kako sam samo izgledala ispijeno!
Zeli drugom sto i sebi :*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji