Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    30. Lipanj 2015. 23:13

Pupa ispricavam se jos jednom iako stojim iza recenog ali vjeruj mi moje namjere su bile informiranje a ne vrijedjanje. Jer dobro je biti informiran, onda te nitko nemoze praviti budalom! Slazem se da je ovo forum o nekim puno veselijim temama i da takav treba ostati! Mogla bi imati alter ego i nazvati ga Burna hahahaha 😉Respect i no hard feelings, samo Ljubav! 
    Frufi, vrkuta i Femisan A kapi su ti caj i alkoholni extrat svih nekih trava. Ne trebas recepte niti savjete ginekologa jedino bih te upozorila ako imas kakve alrgije na neke trave da se posavjetujes sa lijecnikom. Vrkutu pijes kroz dan - pola litre je kao normalna doza za dan. Femisan kapi koristis 30 kapi x 3 puta na dan prije jela. I to ti je cijela tajna. Ta kombinacija ti rijesava bolne M i dovodi ti cikluse u red. Pomaze u odrzavanju ploda ako dodje do trudnoce mada sa Oboje treba stati cim saznas da si T. Pokusaj. Vrkuta ti je 12-13 kn u ljekarni dok su Femisan kapi malo skuplje- 98kn 30ml… Jos ka tome pokusaj i sa Prenatal ili Folnom kiselinom, progooglaj malo pa se informiraj sto je najbokje za tebe! Nadam se da sam ti pomogla bar malo, pitaj sto god zelis jer vidim da smo na istom odbrojavanju - PREDOBRO!!!! 

Sara10
    30. Lipanj 2015. 23:48

Frufi, dobro dosla- bolje nas nasla haha, nesto sam bas raspolozena, ja sam pila Femisan A, ispocetka su mi bile bljutave neke al s vremenom ma kao sok, posle spontanog mi je gin.propisala neke nnzm ni ja sta je ono,u staklenim je malim flasicama (kao inekcija),ampule i to sebi razmutim u malo vode,kaze dok.meni a to je slatko vjeruj, i ja tako dodjem kuci i uzmem veliku casu i to stavim kontam sto vise to bolje, drage cure moje to nije doslo ma ni do grla kako treba, odma znaci odma istog trena sam isla povratiti, to je fuj znaci nzm kao sta nemam rijeci za to.. Sada trenutno nista ne uzimam iskreno ne smijem jer ne znam kako ce biti dejstvo posto ne znam na cemu sam. Ince mrkva,paradajz,paprika to mi je bilo bljak, sada muz me tjera da moram to jesti vitimini itd, pa moram slusat, voca sto vise unosim,pa se onda kao zali da mi nemoze nadonosit haha.
    Heej bas sam sretna sto sam pronasla ovaj forum,bas bas bas mi je lijepo ovdje, ma kao sa vama da sjedim u sobi i pricam, kad sta napisem jedva cekam da neko odgovori hihih, ljubim vas sve puno

Pupa2
    01. Srpanj 2015. 07:23

Nessah, sve 5, zaboravimo i nastavimo se druziti kao i do sada uz beba teme :) 
    Drage sve, nakon 8.i9.dpo gdje su temperature bile baaaas niske, slicne onima u prvoj fazi, temperatura mi je danas na 10.dc skocila na 36,6!!! Ja sam toliko uzbudena iako stalno samu sebe opominjem da se ne nadam puno, da postoji puno faktora zasto je temperatura bila 2 dana niska....ali nekako, ovdje se svi nadamo, pa si i ne zamjeram toliko...sjetila sam se dulcineline price, njoj je isto temperatura pala 2 dana i onds opet skok... Vidjet cemo, imam jos 4 dana do M, nadam se da ni nece stici :)

Mallla
    01. Srpanj 2015. 08:20

Pupa Dao Bog da ti ne stigla!

MenI danas 26dc, vozila sam se nocas jedno 8h busom, spavala vecinom. Probudila se I napila se vode, imala sam osjecaj da sam u usta stavila kovanicu I pocucala, usta puna zeljeza. Odma sam se ponadala da to nije onaj metalni okus u ustima koji znaju spominjat trudnice. Prvi put u zivotu da sam takvo nesto osjetila. Al ne zelim se previse ponadat, pripisala sam to mnogim drugim mogucnostima. Al samo taj trenutak sam to osjetila, kasnije ne! Od drugih simptomcica, povremeno osjetim lijevi jajnik, manje deani, nista ekstra. A standardni pms simptom mi je ovaj put izostao il kasni, tjedan prije M mi se napuhnu sise, a za sad nisu!

url=https://lilypie.com]

dillb
    01. Srpanj 2015. 09:14

Sara, evo mog iskustva - friškog. u veljači sam išla na redovni sistematski pregled i popnem se na ginekološki stol, a doktorica me sva u čudu gleda i zbunjeno pita "da li je kod vas sve u redu?" ja odgovaram da je sve ok i da nemam nikakvih simptoma ni problema. a ona meni kaže "pa, možda ste se izdepilirali pa vam je zbog toga spolovilo ljubičaste boje." 
    nije prošlo dugo, i moj test je bio pozitivan. oplodnja jajne stanice izaziva promjene u boji spolovila. sad i to znam. držim fige!!!!!!!!!!!!!!! 

Queen06
    01. Srpanj 2015. 09:22

Hallo curke, evo i ja da se javim
    Svima zelim svu srecu i da vam Bog (ili u koga vec vjerujete, nije bitno) da, da budete sto prije trudnice!
    Ja sam u 6 tjednu, iduceg cetvrtka idem na kontrolu i nadam se cuti srce svoje bebice
    Mene tu i tamo dole kod jajnika steze, malo nekako kao da presjece ali sam dobro.. Za sad nemam nikakvih mucnina niti mi jelo ima drugaciji ukus, ono kao do sada..
    A grudi? Ajme meni, kao da su kruh pa nadosle.. Stvarno ih osjecam puuuno vece, teze, ma kao Pamela Anderson sam sada, hahha..
    Sara ja se "dole" jos nisam zagledala ali veceras bum provjerila, bas me zanima kakva je gospodja sada, hahahah

Eto citam vas, zelim vam svu srecu i javljam kako cu proci iduceg tijedna!

Lijep pozz!!

Pepita2109
    01. Srpanj 2015. 09:36

Pupa držim fige da vještica ne dođe i da nas obraduješ 
    Maja ja baš jučer pričala s frendicom i sjetila se tog odvratnog okusa sa početka trudnoće dok nisam znala da sam trudna, bilo je tako odvratno da me tjeralo na povraćanje i svako malo bih stavila ljutu žvaku ili nešto... prvo je bilo onako povremeno,a onda sve češće, također sam imala probadanja kao i ti ja sam mislila da ću dobiti.. ma navijammm i tebi za plusić 
    Queen iščekujemo tvoju kontrolu i uživaj 

Pozdrav svim trudilicama 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    01. Srpanj 2015. 11:45

Negdje sam procitala da je jedan od najranijih znakova trudnoce bas ta promjena na spolovilu. Promjena boje. Voljela bi da mogu naci gdje sam to procitala. Uslijed hormonalnih promjena koje se dogadaju dolazi do promjene na spolovilu.

Sto se tice ove rasprave oko vjere, ne ulazim niti me se tice. Zivim po svome, postujem tude, kao sto zelim da drugi postuju moje.

14.06.2014. L ♥

mimica24
    01. Srpanj 2015. 12:51

Pupa i ja sam uz tebe, kao i uz samu sebe da nam ne stigne M.
    Ja trebam dobiti za 10 dana, ali nadam se da je moj "zeko" na putu od ovog ciklusa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.