Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    29. Lipanj 2015. 19:00

Petrich...ma kreni ti odma u akciju  Zao mi je sto nije T, ja se u betu bas ni ne kuzim.
    Ali gledajmo naprijed!
    Ta tetka bas neka radisna, nikako da odputuje na godisnji!

url=https://lilypie.com]

Paula5
    29. Lipanj 2015. 19:10

Cure moje hvala vam...
    Stvarno mi puno znace vase rijeci i otkad sam s vama sve je lakse, puuuno lakse.. al eto doslo i meni tesko.. Iako jos nije gotovo.. 
    Prosla M uranila 3 dana, bilo mi duplo lakse nego sad, a cak ni nije dosla..
    Drage moje hvala vam sto ste uvijek tu i oprostite mi....Nadoci cu ja, kako god zavrsio ovaj ciklus..
    Pusa svima 
    Petrich zao mi je sto je tako zavrsilo, zaista. Ali bravo na pozitivi!

viky96
    29. Lipanj 2015. 19:59

paula

Cure moje hvala vam…
    Stvarno mi puno znace vase rijeci i otkad sam s vama sve je lakse, puuuno lakse.. al eto doslo i meni tesko.. Iako jos nije gotovo.. 
    Prosla M uranila 3 dana, bilo mi duplo lakse nego sad, a cak ni nije dosla..
    Drage moje hvala vam sto ste uvijek tu i oprostite mi….Nadoci cu ja, kako god zavrsio ovaj ciklus..
    Pusa svima Petrich zao mi je sto je tako zavrsilo, zaista. Ali bravo na pozitivi!

Mozda je ipak samo bilo prerano?
    Sto kaze pupa nije gotovo dok ne dodje M!  Nadam se i drzim fige da je to u pitanju

Paula5
    29. Lipanj 2015. 23:12

Cure stigla je..
    Zato sam ja takva nikakva danas, pms..
    Drage moje molim se za vas da ne dode...
    Malano skupa smo ovaj ciklus..
    Noc i pusa svima!!

Pupa2
    30. Lipanj 2015. 07:09

Dobro jutro svima..
    Paula, zao mi je stvarno.... Nemam nekih rijeci osim da budes hrabra i pozitivna i da krenes dalje (naravno, nakon sto si das oduska da budes tuzna i ljuta)...ja sam u ovom trenutku isto jako zbunjena i pomalo razocarana. Kako mjerim temp, jucer mi s 36,5 padne na 36,4 a danas na 36,3.... A tek je 9.dc.... Prosli mi je lutealna bila tocno 14 dana. Po svim saznanjima, lutealna bi trebala biti podjednaka... A mene izgleda moja M ceka danas/sutra.. Nek dode ako treba, ali me sekira ta pravilnost odnosno nepravilnost ciklusa. Ufff

Bambola
    30. Lipanj 2015. 09:27

Paula jucer ti je bija i imendan 😁 ma nemoj se sekirat, proc ce menga, i samo uzivaj! Doc ce beba sigurno! 
    Pupa ne znam sta da napisem  Oko tempice jer samo u nekakvoj izmaglicastoj teoriji poznam te bazalne temperature, al se vodim da je nesavrseno zapravo savrseno 😂uglavnom, rijetko je ciklus sad bas skolski, al opet ponavljam, nisam strucnjak, pa cu prestat! Zelim ti od srca plusic i veliki poz svim trudilicama

PeppePula
    30. Lipanj 2015. 10:10

Dobro jutro

kao prvo da pozdravim Stellu, zao mi je što ti se to sve izdogađalo... s druge strane, bolje da si otplakala i krenula hrabro naprijed, nego da se zakompliciralo kasnije u trudnoci...imaj strpljenja i vjere i biti će sve u redu... želim ti da što prije kreneš ponovno raditi na bebici

Paola, žao mi je za M.... znam da ti moje riječi neće pomoći, ali novi ciklus, nova nada ja sam u neiščekivanju, vidjeti ćemo što će na kraju biti....

Pupa...ne živciraj se oko temperature... nadam se da ćemo ugledati + !

PeppePula
    30. Lipanj 2015. 10:13

da ne bi ispalo da ne mislim na ostale trudilice...zelim vam od što si i sebi...

trudnice... uživajte ;) nadam se da ću vam se uskoro pridružiti

Peppe

Peppe

NMareN
    30. Lipanj 2015. 12:25

Draga stella, tako mi je žao da je došlo do takvog raspleta dogadaja.... Želim ti da se sto prije oporaviš,da dobijes snagu za dalje. Po tvom postu ne sumnjam u to ni najmanje.... ako te imalo tjesi dobra stvar je da nisi imala zahvat kiretaže kao ja i da necete morati cekati par mjeseci da bi ponovno počeli raditi na bebici. Želim ti svu srecu i plusic sto prije .
    Sara iskrene cestitke, budi sretna,nasmijana i sve ce biti u redu.
    Netko je pisao o duzini ciklusa, kazu da bi drugi dio ciklusa,nakon O uvijek trebao biti isti duzine,međutim evo kod mene nije tako,barem od kad mjerim bazalnu,3mj već. Znaci meni je O bila uvijek ista, na 17.dan, a drugi dio ciklusa mi je u prvom mjesecu mjerenja bio 15dana, drugi mjesec 12 dana, a evo sad je 11.dan,ali još nema M, vidjet cu kako ce biti ovaj mjesec... Cure moje još malo i ja postajem aktivna trudilica, jedva cekamo .
    Veliki pozdrav svim trudilicama, starim i novima,trudnicama.... Jako dugo nam se nije javila kosse

kneginja
    30. Lipanj 2015. 12:44

NMareN

Draga stella, tako mi je žao da je došlo do takvog raspleta dogadaja…. Želim ti da se sto prije oporaviš,da dobijes snagu za dalje. Po tvom postu ne sumnjam u to ni najmanje…. ako te imalo tjesi dobra stvar je da nisi imala zahvat kiretaže kao ja i da necete morati cekati par mjeseci da bi ponovno počeli raditi na bebici. Želim ti svu srecu i plusic sto prije .
    Sara iskrene cestitke, budi sretna,nasmijana i sve ce biti u redu.
    Netko je pisao o duzini ciklusa, kazu da bi drugi dio ciklusa,nakon O uvijek trebao biti isti duzine,međutim evo kod mene nije tako,barem od kad mjerim bazalnu,3mj već. Znaci meni je O bila uvijek ista, na 17.dan, a drugi dio ciklusa mi je u prvom mjesecu mjerenja bio 15dana, drugi mjesec 12 dana, a evo sad je 11.dan,ali još nema M, vidjet cu kako ce biti ovaj mjesec… Cure moje još malo i ja postajem aktivna trudilica, jedva cekamo .
    Veliki pozdrav svim trudilicama, starim i novima,trudnicama…. Jako dugo nam se nije javila kosse

znam da nemam šta radit na ovoj temi :) ..al mi je upalo u oko da si ti tu NMareN...samo da ti kazem vezano za to sta te brine...duzina od ovulacije do sljedece menstruacije...nije toliko bitno da je uvijek ista....jako je bitno da nije kraca od 10.11 dana....ako je odmah se javit dr da utvrdi razlog...uglavnom bude nesto hormonalno.
    Znaci sve više od deset dana je ok...a nekad je to 10...nekad 15..nekad 18...i meni je tako bilo...a znaš moj ishod!!!

Sritno svima....ne dajte se tuzi...samo naprid :D

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI