Paula jucer ti je bija i imendan 😁 ma nemoj se sekirat, proc ce menga, i samo uzivaj! Doc ce beba sigurno!
Pupa ne znam sta da napisem Oko tempice jer samo u nekakvoj izmaglicastoj teoriji poznam te bazalne temperature, al se vodim da je nesavrseno zapravo savrseno 😂uglavnom, rijetko je ciklus sad bas skolski, al opet ponavljam, nisam strucnjak, pa cu prestat! Zelim ti od srca plusic i veliki poz svim trudilicama
Dobro jutro
kao prvo da pozdravim Stellu, zao mi je što ti se to sve izdogađalo... s druge strane, bolje da si otplakala i krenula hrabro naprijed, nego da se zakompliciralo kasnije u trudnoci...imaj strpljenja i vjere i biti će sve u redu... želim ti da što prije kreneš ponovno raditi na bebici
Paola, žao mi je za M.... znam da ti moje riječi neće pomoći, ali novi ciklus, nova nada ja sam u neiščekivanju, vidjeti ćemo što će na kraju biti....
Pupa...ne živciraj se oko temperature... nadam se da ćemo ugledati + !
Peppe
Draga stella, tako mi je žao da je došlo do takvog raspleta dogadaja.... Želim ti da se sto prije oporaviš,da dobijes snagu za dalje. Po tvom postu ne sumnjam u to ni najmanje.... ako te imalo tjesi dobra stvar je da nisi imala zahvat kiretaže kao ja i da necete morati cekati par mjeseci da bi ponovno počeli raditi na bebici. Želim ti svu srecu i plusic sto prije .
Sara iskrene cestitke, budi sretna,nasmijana i sve ce biti u redu.
Netko je pisao o duzini ciklusa, kazu da bi drugi dio ciklusa,nakon O uvijek trebao biti isti duzine,međutim evo kod mene nije tako,barem od kad mjerim bazalnu,3mj već. Znaci meni je O bila uvijek ista, na 17.dan, a drugi dio ciklusa mi je u prvom mjesecu mjerenja bio 15dana, drugi mjesec 12 dana, a evo sad je 11.dan,ali još nema M, vidjet cu kako ce biti ovaj mjesec... Cure moje još malo i ja postajem aktivna trudilica, jedva cekamo .
Veliki pozdrav svim trudilicama, starim i novima,trudnicama.... Jako dugo nam se nije javila kosse
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, ja sam pisala za lutealnu... Ma negdje sam citala da treeba biti podjednaka, ali tko to zna. Prosla mi je bila 14 dana, danas mi je 9.dc, nadam se da cu izdrzati jos koji dan pa nek prodje taj 10. Draga kneginja, hvala na podijeljenom iskustvu, sad sam se malo umirila! Nadam se sa cu imati ishod jednak tvojemu :)
Hvala ti kneginja, lijepo da si se javila nakon sto si me primjetila
Ja to mogu, ja to hoću....
to sam sigurna sto posto..zato nemojte se brinut...samo nek nije krace od 10-11 dana...sve odtalo nek vas ne zamara...u tome i je fora kad netko kaze nepravilan mi ciklus...au biti nije...samo lutealna faza nekkad kraca nekad duza...a u biti sve ok :D
Ahoj trudilice!
Ja svratih da podrzim gubitke i da čestitam dobitke! Zao mi je Stella za gubitak ali ti si cvrsta osoba to se vidi i bit će sve na kraju kako si zamisliš.
Šaljem pozitivne misli svim trudilicama koje su u istoj kaši kao i ja
Ja sam na 33 dc (37 su mi prosjek). Cice danima nabujale i bole najviše po noći.Vene su vidljive, aureole veće no inače. Stezanje u donjem trbuhu sa strana. Probadanje na obje strane. Iscjedak prisutan stalno. Pijem vrkutu, Femisan A kapi i Prenatal od Natural Wealtha. To sve nabrajam no ja da vam budem iskrena se ne obazirem na nista od tih simptoma. Ja sam apsolutno ravna i predala sam sve Bogu. Šta treba biti meni će moj Bog dati. Molim i zahvaljujem na mojoj budućoj bebici i to mi je najveća snaga!
Možda nije mjesto ni vrijeme ali već sam pisala o tome i mislim da je dobro da vas par koje ste "u vjeri" malo oslobodim od krivih naučavanja i uvjerenja jer moj muž je budući pastor i predaje na te teme. Najbolja knjiga koja vas može naučiti svemu je Biblija ne neki "posrednici vjere" (svećenici, popovi i sl.) U Bibliji nećete naći tzv "SV.Ritu" ili još gore "devetnicu" a kamoli moljenje istima ili istih…Gdje ste vidili Isusa da vas savjetuje da se molite ikome osim Bogu??? To je paganstvo (poganizam) koji je uveo Constantin davne 325 poslije Krista i tradicijom i običajima je ostalo u narodu a zapravo je iskrivljeno. Constantin je kršćanstvo zamislio kao religiju koja bi ujedinila Rimsko carstvo, koje se u to vrijeme počinjalo dijeliti. Premda se to tada činilo pozitivnim razvojem kršćanske crkve, rezultati nisu bili pozitivni. Kao što Constantin nije htio u potpunosti prihvatiti kršćansku vjeru nego je nastavio sa svojim poganskim vjerovanjima i praksom, tako je i kršćanska crkva koju je Konstantin promicao bila mješavina pravoga kršćanstva i rimskog poganizma. Constantin je shvatio da zbog toga što je Rimsko carstvo toliko golemo, prostrano i raznoliko da neće svi htjeti napustiti svoja religijska vjerovanja i prihvatiti kršćanstvo. Zato je dopustio, pa čak i zagovarao, "kršćanizaciju" poganskih vjerovanja. Potpuno poganska i krajnje nebiblijska vjerovanja dobila su nov, "kršćanski" identitet.
Porijeklo Katoličke crkve je tragičan kompromis kršćanstva s poganskim religijama koje su je okruživale. Umjesto da naviješta Evanđelje i obraća pogane, Katolička crkva "pokrstila" je poganske religije i "opoganila" kršćanstvo. Brišući razlike i značajke, da, Katolička crkva postala je privlačna stanovništvu Rimskoga carstva. Jedna od posljedica jest ta što je najdominantniji oblik kršćanstva otpao od istinskog Evanđelja Isusa Krista, kao i od pravoga naviještanja Božje riječi.
2. Timoteju 4,3-4 kaže: "Jer doći će vrijeme kad ljudi neće podnositi zdrave nauke, nego će prema svojim strastima sebi nagomilati učitelje da im škaklju uši, te će odvratiti uši od istine, a okrenut će se bajkama."
Stoga, djevojke, zene, majke, trudilice , trudnice…Ne želim vas uvrijediti, nipošto, samo vam otvaram oči da ne budete slijepe ovce koje slijede tradiciju i običaje. Jedino Isus prima naše molitve a ne neke slike ili kipovi. Isus je rekao i sam u Ivanu 16:23: „Štogod zatražite od Oca u moje ime, dat će vam.“ Stoga molite na pravi način i ne slušajte posrednike, čitajte Bibliju , u njoj je Istina a ne ono što nam Katolička Crkva servira pod "vjeru".
Puno pusa i pozdrava vam šaljem sa Jadrana!!! Odoh se bućnuti!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji