Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    frufi
    02. Srpanj 2015. 08:51

Queen neka ti je sa srećom i javi drugi tjedan lijepe vijesti, a do tada uživaj u simptomima trudnoće koje sve mi priželjkujemo.

Mimica hvala na dobrodošlici, više ne znam kome sam zahvalila, a kome ne  Mislim da ću i ja krenuti sa folnom i vrkutom sa stolisnikom.

Paula drži se! Možda ti baš slijedeća M izostane. Ova ti je možda zadnja ove godine pa želi ostaviti dojam  Neka ti je 10. ciklus sretan!
    MalaNo možda je i tebi tako M namijenila.

Pupa izdržimo do drugog tjedna. Očito je svima bitan, kao da smo se dogovorile 
    I ja mislim da preuveličivam simptome i već si idem na živce, ali neka.

NMareN, mora biti bolje, ne gubi nadu, šaljem ti pozitivne misli! Žene mogu prebroditi sve, koncentriraj se na krajnji rezultat. Put je svakome drugačiji, bitno je do tamo doputovati , a vjerujem da ti to možeš.

PeppePula, final countdown starts 

Vicky sretno i nadam se da M ni ne dođe!

Sara nadam se da je to to. Javi PLUS!

Luki sve smo različite sa istom željom naravno, a mene zanimaju sva iskustva. Žao mi je što tvoje nije bilo u cjelosti pozitivno, a svima želim samo dobre vijesti.

Sve u svemu, drage cure, odbrojavanje je u tijeku 

mimica24
    02. Srpanj 2015. 09:27

A curke, baš ste se raspisale Koliko plusića nas čeka ovaj mjesec.... ajmeeee...
    Jučer mužić donosi 2 sladoleda, i kaže: "Jedan za tebe, a drugi za bebu" Sva sam se rastopila Iako nemam nikakve simptome možda baš muž ima neki osjećaj.

Mallla
    02. Srpanj 2015. 09:41

Bas ti je super muz :) on svoju bebicu vec hrani, heheh to ti je intuicija, sad cemo navijat da bude tocna :)

url=https://lilypie.com]

Paula5
    02. Srpanj 2015. 09:52

Jutro drage moje!  
    Mimica pa osjeca covjek da mu stize andeo! Nadam se da je u pravu! 

Viky sta ima kod tebe?
    Ostale iscekivacice kako ste? Meni su ti dani ciklusa najtezi.. Zelim svima plusice!! 

Pupa2
    02. Srpanj 2015. 10:03

Sara, jesi napravila test? Javljaaaaaj, nestrpljivi smo!
    Mimica, moj muz s druge strane govori stalno da cu procuriti jer se boji da se ne nadam previse. Zadnja 2 mjeseca sam nekako bila uvjerena, a i on, pa kad je bio - bas sam bila utucena. Tad je on rekao da necemo vise analizirati simptome ni nista. Kad mi je prij par dana temp pala, a za 2 dana skocila za 0,3 ja se sva uzbudila, nisam mogla spavati vise (a temp mjerim u 6:45), on me malo spustao na zemlju. I dobro da je to napravio, danas sve vise imam osjecaj da ce doci M (iako je temp visoka). Ali tek je 11.dpo i moze se svasta desiti jos. Prosli mj mi se 13.dpo temp pocela spustati i onda je 15.dan dosla. Sad gledam u vene na grudima, i dalje su tu, nisu bas preuocljive ali se vide ...mozda sam ih imala i prije,samo su mi sada zapale za oko, ne znam. Jedino sto me buni je cudna bol u ledjima. Nije kao inace ono da boli. Sad me pritisce, kao da me vuce prema dolje, ne znam objasnit. I noge i guza me bole kao kad imas laganu upalu misica. Ali buduci da se simptomi vole igrati zivcima,moguce je da su to neki novi pred M! Al bi prespavala do ponedjeljka 😀😀😀

mimica24
    02. Srpanj 2015. 10:08

Pupa kroz prošle cikluse i mene je moj spuštao na zemlju, govorio da se to ne dešava tako brzo, da zna parove kojima je dugo trebalo, ali ovaj ciklus je sav čudan. Mazi me po trbuhu, kupuje sladolede za bebu, ljubi i zove mamica I lijepo mu govorim da će nas to samo rastužiti ne bude li ništa od +, ali ne dopušta mi da mu ubijam nadu.

Pupa2
    02. Srpanj 2015. 10:19

Mimica, nekad sam procitala nesto o tome da muskarci imaju taj osjecaj! Nadam se da pali u tvom slucaju :) kod mene nije upalilo!! Mozda je problem u intuiciji mog muza hahhahaha

frufi
    02. Srpanj 2015. 11:04

hahaha muževi su vam super! Meni se moj samo smješka kad meljem o simptomima i kad pričam da moramo ovako ili onako, ovo jest, ono pit. Mislim da je mom dragom još uvijek sve laganini ćemo  i neka, bolje to nego da smo opterećeni.

I ja bi na spavanac do drugog tjedna, vrijeme ide puževim korakom.

• viky96
    02. Srpanj 2015. 11:21

Frufi hvala draga i ja tebi zelim isto hehe 

Paula ja od sinoc imam grceve i stomak mi je stalno napet..otici cu danas po test,ali nezz da ga pravim danas ili sutra posto sam isla vec 4 puta na wc u roku 2 sata..sta vi mislite?

Mimica24 stvarno lijepo od tvog dragog 

Ja budem izludila od vrucine..vani je 34,a u stanu 40..sve je otvoreno,a i dalje vruce..

I ajmooo plusici na suncee!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.