Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    frufi
    30. Lipanj 2015. 18:37

Pozdrav svima, trudilicama i trudnicama!
    Danas sam se registrirala nakon silnog premišljanja, jer... nisam trudna...to ću poslije... ne znam.
    Ali eto, evo me ipak, jer sam željna podrške i smatram da ljudima oko mene dosađujem (možda sam trudna, još malo pa trebam dobit, valjda neću, danas mi se vrti, mučno mi je, pa nije...), pa se stalno ograničavam, a u biti bih željela pričati o želji za djetetom, plodnim danima, pokušajima, neočekivanju vještice :)
    Ono što me trenutno najviše zanima je što ste poduzele prije kretanja u akciju :) doktori, koje pretrage, prehrana ili neki dodaci?
    Ja iskreno nisam ništa iz nekog straha da mi doktor ne kaže nešto loše, jer imam 35 godina i nisam često po doktorima nasreću. Ali pokušavamo par mjeseci i još ništa, pa bi htjela poduzeti nešto čime bih poboljšala šanse za začećem.
    Super mi je da ovdje mogu sve to podijeliti sa vama i vi sa mnom :D

Nessah
    30. Lipanj 2015. 19:22

Blago meni, svaki moj dolazak izazove buru emocija kod zena.. Pa samo sam vam dala informaciju. Nitko vam nije nista nametnuo niti mi je to namjera bila. Chill zene koje su se nasle prozvane!!!!!  Stvarno me nije briga sto stujete i u sto vjerujete. Meni ste sve jednake i postujem vas sa svim razlikama okej?!  nije tema ali sam se zakacila na to jer je Pupa (nadam se da nisam fulala nadimak) prva potegla temu pa sam se na nju zakacila?! Nece vam naskodit informacija o vasoj povjesti jer bi bilo dobro da je znate. Nisam imala nikakve lose primisli, tu sam da savjetujem i da se mene savjetuje. Tu sam da bodrim i da mene bodre, sa razlikama i bez njih. 
    Dakle, ponavljam, nikom ne namecem misljenja kako ste vi prozvane shvatile samo sam proslijedila informacije koje vjerovatno nikad niste cule ni procitale a mozda bi bilo korisno da znate ako vec vjerujete. Ono, bez ikakve uvrede, cisto da znate kuzite?! Samo to! I to nije omalovazavanje tvog ili uzdizanje mog, to je cista razmjena informacija koja ocito na papiru napisana zvuci totalno ofensive nego sto bi zvucala in person. 
    Ispricavam se svakoj ponaosob koja se nasla i uvrijedila na moj post! Nije mi bila namjera stvarno i nadam se da cete ispriku shvatiti na pravi nacin.
    Peace and respect svima!  

Nessah
    30. Lipanj 2015. 19:36

Frufi dobrodosla! 

Ovdje nam slobodno dosadjuj jer smo u istoj kaši !!!  Cure ti mogu reci svoje iskustvo a ja cu ti svoje. 
    Ja nisam napravila nista osim sto pijem Vrkutu, Femisan A Kapi i od nedavno pijem Prenatal od Natural Wealtha. Trenutno sam na 4-om ciklusu pokusavanja i za 5 dana mi NETREBA doci M. Prvi ciklus sam imala praznu gestacijsku i Beta mi je bila ispod nule. Od tada nisam imala nikakvih promjena, M su dosle i prosle. Sad razmisljam o LH trakicama o kojima ti cure mogu vise reci ovdje! 
    Savjetujem ti od srca da se analiziras simptome jer ces svaki ciklus biti po njima trudna a kad stvarno ostanes trudna neces ni znati sto se dogadja stoga manje analiziraj a vise se druzi sa svojom boljom polovicom! Sretno!  

Mallla
    30. Lipanj 2015. 19:54

Pupa tu dan gore dole, nema veze...ja sebi stavljam od 4.7 do 11.7 mogucnost stizanja M, jer nikad zapravo neznam kad ce tocno stic. Ugl. Taj tjedan nam je onda napet 
    Ja ti o bazalnoj temp. Stvarno neznam, nemam iskustva, al nadam se da ti je pad temp. Bio neki okolinski faktor.
    Frufi dobrodosla I sto manje ostala na ovoj temi! Evo meni je ovo prvi ciklus pokusavanja, imam 25god! Jedino sto pijem su multivitamin sumece tablete cisto uz rucak umjesto soka! Narucila sam s ebaya lh trakice koje cekam da dodju! Iako mislim da je mozda bolje opustit se ne mislit o plodnim danima I hopsat svako drugi dan hehehe. Po iskustvima cura ovdje vidim da je sasvim normalno trudit se mjesecima, da neide bas tako ekspresno. Nisam bila na pregledu nekom vandredno, zadnji pregled redovni sto sam imala bilo je sve u redu.
    Slobodno ode pisi sve sto te muci uvjek ce ti netko odgovorit, makar samo rjec podrske. E da imam na tabletu app u koji upisujem podatke o M, simptome I slicno.

Nessah istina, istina, malo si bure izazvala, vjerujem da je nanamjerno sto kazes. Je da je malo izgledalo ko pametovanje, al sta ima veze, bilo proslo! Ajmo mi o bebama!

url=https://lilypie.com]

Pupa2
    30. Lipanj 2015. 21:08

Frufi, dobrodosla! 
    Cure su ti sve rekle zapravo.... Ja koristim neke druge cajeve od nekog travara pa ti ne znam ni reci nazive, ali kneginja te dobro uputila. Nadam se da ces sto manje ostati ovdje. 
    Maja, bome buran tjedaaaan....
    Nessah, rijeci se razlicito protumace, pogotovo napisane. i jos kad su o pomalo osobnim i osjetljivim temama. Zato malo razmisli na koji nacin ces nesto napisati....nisam jedina koja ga je protumacila onako kako sam ti napisala. Ali ne zelim vise o tome, ovo je forum i tema za potpuno druge stvari...
    Lijepi pozdrav svima

Pepita2109
    30. Lipanj 2015. 22:13

Ajme ajme šta je to tu izbilo... curke moje ne vrijedi se prepirati oko vjere jer svaka osoba je osoba za sebe, svako vjeruje u šta želi pa makar to bila i Nutella.. srećom pa ste sve razumne i odmah u startu prekinule da nastane kaos..
    Ja sam sigurna da Nessah nije mislila ništa loše, kao ni itijedna od vas ovdje.. ja se ispričavam ja sam bila ta koja je prva pokrenula temu,ali na način da sam samo iznijela svoje iskustvo od prije tri dana i to je sve, samo me se dojmilo što sam doživjela ovaj vikend.. 
    Vidim ima novih cura e pa dobrodošle i želim vam da dobijete svoj plusić jakoooo brzooo 
    Frufi i meni je sve bilo novo, ovako ja ti preporučujem da naravno poslušaš neke savjete jer ima tu puno korisnica čajeva, ja sam i sama bila jedna od njih pila sam vrkutu i stolisnik i odmah u prvom ciklusu ostala trudna, slučajnost ili ne nikad nećemo saznati,ali ja vjerujem da je pomogla ova mješavina.. e sad bitno je da nađeš mješavinu koja ti odgovara, možeš se posavjetovati u biljnoj ljekarni, moja mješavina vrkuta-stolisnik osim šta pomaže u plodnosti rješava ženske bolesti poput cisti koje sam ja imala jakooo puno, malo i prosurfaj, brzo ćeš se ufurati pa ovako novoj davati savjete želim ti sreću 

koja još čeka da vještica spakira kovčege osim Nessah?

Sretno drage moje u mislima ste mi 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.