Peppe, ma necu sutra raditi test, sutra mi je 12.dpo, prosli mjesec je lutealna bila 14 dana. Cekat cu taj 14.dan!! Nadam se kakav je tvoj plan? Kad tocno trebas dobiti?
Hehe ti u subotu ili nedjelju napravis, ja u nedjelju ili ponedjeljak. Ma ja cu sve ovisno o temperaturi. Ako bude visoka i 14.dc, napravit cu odmah u nedjelju. ako se spusti, pricekat cu da prodje i 15.dpo!
Evo mene radila sam test... TRUUUUUDNAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
linja je dosta svjetlija od kontrolne linije, al i svjetla je linija pozitivan test, jel da ? hehe
Ljubim vas sve drage moje, i tu sam jos uvijek, svkai dan cu pisati, oh kako sam uzbudjena ne znam gdje sam
Čestitammmmmm! Eto imamo plusić......bravo bravo!
url=https://lilypie.com]
Drage moje cure, nisam vam pisala neko vrijeme, ali kad god uhvatim minut- dva rado vas citam i navijam svim srcem za svaku od vas, kako sam navijala za sebe. Vidim da se !Vidim da se ovdje o svemu i da su se malo uzburkale bode. Moj vam je savjet da se skoncentisete na sebe i buducu mrvicu, da se ne nervirate i kvarite raspoloženje bezveze. Ne možemo svi u isto vjerovati, ali si mozemo pruziti ruku i utjesiti jedna druge te podijeliti najsretnije momente kroz koje ce svaka od vas uskoro proci, sigurna sam.
Pupa, PeppaPula, drzim najjace fige. Strpite se da zakasni pa radite test, meni je test na 12dpo bio negativan a 15 plus ko' kuca. Obradujte nas uskoro.
Paula, Viky, jako mi je zao zbog M, ali vi ste jake, divne, mlade žene kojima ce se, sigurno ostvariti najvec zelja. Samo hrabro naprijed. Ne bih da nikoga izostavim, stoga svim trudilicama zelim najvecu srecu i drzim jako stianute palceve za svaku pojedinacno.
Saro, cestitam! Queen, sretno na prvom pregledu i samo pozitivno.
NmareN, moja draga, sve je to normalno i ljudski. Uskoro ce sve doci na svoje, saljem ti najvecu cmoku.
Pepita, Dulcinela, Mama, kako ste mi vi drage moje trudnice?
Luki, kako si ti? Djecak je pre presladak! Nadam se da mi se ti bolje osjecas!
Ja sam dobro, bili smo u ponedjeljak na prvom pregledu, nasa tackica je velika 12.6mm i culi smo malo srce. Iskreno vam zelim da sve sto prije docekate taj emotivni dozivljaj. Ljubim vas puno i izvinite sto me nema tako cesto, jednostavno ne stizem. Ljeti je sve nekako ubrzano i nikad nemas dovoljno vremena za sve!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sara cestitke od !! Ajde napokon lijepe vijesti...
Viky bas sam se ponadala da ce i kod tebe biti.. zao mi je. Malo tuge i idemo draga dalje!!
Pupa, Peppepula pratim vas i cekam vikend s vama!
Maja, Nessah, Mimica naravno i vas plusic cekam..
Pusa svima!!
AlmS .. Uvijek mi je drago kad vi trudnice svratite i napisete koju rijec.. Drago mi je zbog tvog malog srceka, zelim ti mirnu trudnocu i da samo uzivas...
Sara čestitaaaaaaaaaaam hajde hajde sada neki niz pluseva
almS lijepo je kada nam se javiš i bravo za maleno srčeko, nekako smo se nadale da ćeš nam se pridružiti u Zimskim bebama tamo te i dalje čekamo dulcinela,mama i ja
evo mi smo već gotovo na pola puta i sama ne vjerujem kako je pola trudnoće brzo prošlo hehe, bebu osjećam i uživam u zasad laganim i nježnim dodirima, spol ne znamo jer beba iako je jako aktivna isto tako se voli skrivati,ali neka, samo da su nam naše mrvice žive i zdrave
Cure koje ste u iščekivanju držim vam fige i navijam za plusiće, Viky žao mi je što je vještica ipak odlučila pokucati na vrata, ali kao što kaže Paula naša malo tuge i hrabro i pozitivno dalje
Paula
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji