Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Srpanj 2015. 13:20

Da još malo opišem svoje iskustvo metalnog okusa. Uvjek sam pokušavala zamislit kakav bi to okus bio, hoću li znat prepoznat to. Al ono jučer je bilo nepogrešivo, osjećaj da umjesto vode u ustima imam šaku kovanica. Ako ste ikad liznili jezikom vrh baterije (ono da vidite ima li naboja), eto točno tako usta puna toga. Paa u to polažem nade, ako dobijem M onda i taj okus ide na popis već viđenog kod mene.

Još malo analize...strašno sam žedna...vruće je, al usta mi se suše i samo hoću vode!

url=https://lilypie.com]

NMareN
    02. Srpanj 2015. 14:19

Cure hvala vam puno na podrsci od . Danas sam malo kao bolje ali još uvijek onako nekako na rubu... svako malo gutam knedlu,pa se oke zasuze,pa u prsima tezina.... Jedva cekam da odemo par dana na more,cijelo jutro na njuškalu trazim povoljan smještaj pa se nadam da cu nešto ok naci .
    Želim da što prije odbrojite dane,kupite testice i javite nam za svoje veeelike plusice .
    StellaMaris tebi jedan veeelikiii pozdrav, mislim na tebe .
    Origigi dobro nam došla

Ja to mogu, ja to hoću....

• viky96
    02. Srpanj 2015. 14:33

I taman kad se ja odlucim ici po test,kihnem i osjetim nesto "fljak" iz mene..ja u wc ono krv 

Pupa2
    02. Srpanj 2015. 15:12

Neeee vikyyy! Nadam se da te zeza, da je to samo malo krvarenje. Uffff.... Iako se i meni sve vise cini da moja M stize...

Pupa2
    02. Srpanj 2015. 15:25

Peppe, ma necu sutra raditi test, sutra mi je 12.dpo, prosli mjesec je lutealna bila 14 dana. Cekat cu taj 14.dan!! Nadam se  kakav je tvoj plan? Kad tocno trebas dobiti?

PeppePula
    02. Srpanj 2015. 15:36

Pupa, ja u subotu ne trebam...

Peppe

Pupa2
    02. Srpanj 2015. 15:43

Hehe ti u subotu ili nedjelju napravis, ja u nedjelju ili ponedjeljak. Ma ja cu sve ovisno o temperaturi. Ako bude visoka i 14.dc, napravit cu odmah u nedjelju. ako se spusti, pricekat cu da prodje i 15.dpo!

Sara10
    02. Srpanj 2015. 16:38

Evo mene radila sam test... TRUUUUUDNAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    linja je dosta svjetlija od kontrolne linije, al i svjetla je linija pozitivan test, jel da ? hehe
    Ljubim vas sve drage moje, i tu sam jos uvijek, svkai dan cu pisati, oh kako sam uzbudjena ne znam gdje sam 

viky96
    02. Srpanj 2015. 17:03

Sara

Evo mene radila sam test… TRUUUUUDNAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    linja je dosta svjetlija od kontrolne linije, al i svjetla je linija pozitivan test, jel da ? hehe
    Ljubim vas sve drage moje, i tu sam jos uvijek, svkai dan cu pisati, oh kako sam uzbudjena ne znam gdje sam 

Čestitaaammm!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI