Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    30. Lipanj 2015. 15:27

Draga Nessah,
    Kao sto vidimi ti imas svoju vjeru i tu se razilazimo, ali smatram se prozvanom u tvom postu jer sam upravo ja pisala o sv. Riti. Kao sto rekoh, svatko radi ono sto misli da je najbolje za njega. Buduci da sam krscanin-katolik, prakticiram svoju vjeru i ne dopustam da mi netko drugi govori da je to pogresno ili sto trebam raditi. Tako da, ne slazem se nikako s tvojim postom jer upravo je u njemu ono sto ne volim-kada mi netko zeli nametnuti nesto svoje, a pritom ne postuje moje. Ne ulazim u tvoju vjeru i nauk, ne tice me se i ovdje tome nije ni mjesto ni vrijeme. Ovdje smo da bi se podrzavale koliko god nasi svjetonazoru bili razliciti i podupirale jedna drugu u onome sto nas cini sretnima. Naravno da mozemo reci sto mislimo i preporuciti nesto ili neko iskustvo podijeliti kao sto je. pepita, ali smatram da je pomalo bezobrazno prozivati nekoga radi vjere i necega sto ona prakticira. Nadam se da je ovo tvoj zadnji post u kojem sam se ja pronasla prozvanom ili nesto sto ja prakticiram i pri tome istaknuto to kao pogresno. Ti imas svoje i u redu je da kazes, ali bez upiranja prstom u tudje....Uglavnom, tebi sva sreca u postizanju svoga cilja!

• mama@
    30. Lipanj 2015. 16:22

Nessah ah, ah... vjera, hm... zar je zbilja bitno tko se kome moli? Kako se tko zove? Kome vjerujemo? Ne.. vjeruj mi nije... 
    Zvalo se to Isus, Rita, Antun, Marko ... skroz nebitno
     Neka svatko vjeruje u cega zeli.. i neka mu to donese blagostanje, mir i srecu.. sve ostalo je nebitno..
    Stvarno ne volim komentirati na ista vezano uz vjeru ali kad vidim post od kilometra gdje pise samo u tome a ne bebama i trudnoci.. mislimmm 
    Ne bih da se itko osjeca ugrozeno s moje strane. Nije mi to namjena

Sara10
    30. Lipanj 2015. 16:45

NMareN, hvala mnogo mada jos nisam sigurna 100% dok ne vidim otkucaje hihi, evo meni je danas 6 dan kako kasni, normalno mi je, nemam znakove da cu dobiti, samo sinoc malo posto se nisam mogla namjestiti da zaspim lagano kao grcevi u predjelu maternice i gotovo,piletinu sam obozavala,al sad ima neki cudan miris,tj smrad haha osjetim na prstima kako ima neugodan miris,ponekad u grlu mi je nesto kiselo,racunam sebi bas danas od poslednje kontrole kod gin. je proslo 3 sedmice,tada kada sam bila nista se nije vidjelo,po nekom mom proracunu sada sam u 5-6 sedmici,ako sam trudna,a nadam se da jesam,molim Boga da me je blagoslovio na najljepsi nacin. :))
    Svima zelim tu srecu pa i sebi.

Sara10
    30. Lipanj 2015. 17:09

I jos nesto nemojte me osudjivati :S bas mi je neugodno reci ovo, al eto kao ja.. citala sam dosta na internetu o vagini kako se mjenja u trudnoci,tj kroz sedmice i tako ja se istusiram uzmem ogledalo ispred sebe i gledam haha, nije uopste ista,prva pomisao mi je bila ona nije moja haha, promjenila se,usnice su potamnile,na krajevima kao ljubicaste boje,prije je bila mala, sto bih ja rekla djecija, a sada, sada je narasla haha.

Mallla
    30. Lipanj 2015. 17:28

Ajmo mi o bebama, ciklusima, podrsci, tjesenju I slavljenju. Svatko neka cini ono sto ga umiruje I osnazuje, vazno je da ne steti drugome. Svi smo mi najprije ljudi, a tek onda sve ostalo.
    Ode smo da jedni druge tjesimo kad nam je tesko, da se skupa radujemo plusicima, nikako da osudujemo I moraliziramo jedni drugima.
    Sara, bas ljepo, veselim se svakom tom simptomu :) Dobro je upoznat svoje tjelo, pa smjesno koliko ja sama malo znam o zvojoj pipi heheh, npr. Upoznala bartolinijevu zljezdu tek kad se upalila hehehe!

Tko ono ovih par dana ocekuje T?
    Puno postova pa nisam upamtila, sorry!
    Svima kisstrudnicama, bebicama, posebno trudilicama (malo vise za srecu)

url=https://lilypie.com]

Pupa2
    30. Lipanj 2015. 17:31

Kneginja slazem se sa svim napisanim...
    Sara, samo nas ti obavijestavaj o svemu sto se dogadja :) jako bih voljela da ti mogu reci nesto u vezi tih simptoma, ali nemam iskustva. Ali kako trudnocu nazivaju drugim stanjem, vjerujem da se puno toga mijenja :) uzivaj u svakoj promjeni koja se dogadja i koja ti daje potvrdu o ugnjezdjenju tvoje mrvice!

Pupa2
    30. Lipanj 2015. 17:32

Maja, koliko mi je poznato Peppepula i ja nekako u isto vrijeme! Za ostale se vise ne sjecam... A mimica, gdje je ona? Mislim da je ona bila jos neki dan na 13.dpo, al se ne sjecam vise jel bio koji post poslije!!!!

Mallla
    30. Lipanj 2015. 17:42

Da vas dvi ste oko 4.7. To sam zapamtila!
    Nista cekamo vas I skupa s vama zelim vam plusic svim srcem!
    Bas me opusta druzit se s vama! Skupa smo hrabriji I jaci!

url=https://lilypie.com]

Pupa2
    30. Lipanj 2015. 17:55

Da, ja sam se zeznula u racunjanju pa rekla 4.7. A zapravo sam mislila da je nedjelja 4.7. Ja cekam 5.7. Al jedan dan vise manje... Samo sto me sad brine to spustanje temperature 8.i 9.dc... Vidjet cemo sve, ali u pravu si kad kazes da je lakse uz ovo druzenje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.