NmareN pa zato smo tu, u dobru i zlu!! Ah i ja sam kukala par dana, M dosla i idemo dalje. Jel ti svoju ocekujes ovih dana, ako sam dobro zapamtila? Pa onda kreces u nove pobjede? Vidjela sam po tvojim postovima da si jedna hrabra i jaka zena, imas ti pravo na malo tuge... kao i sve mi.. Saljem ti iz Slavonije i jedan cvrsti zagrljaj!!!!
Ah Pupa moja, od srca zelim da su to simptomi T!!
MalaNo pratimo se u danu..nadam se da cemo i lijepe vijesti skupa docekati!
Evo ja pijem vrkutu i stolisnik, citam vas i odmaram.. E da, narucila se za tjedan dana kod soc. gin. Mislila sam cekati jesen, ali barem nek napravi ultrazvuk da nema opet neke cisturine i briseve, ovako sam u neznanju, nisam bila od 11. mj.
Eto drage moje, samo vi pisite, sve je lakse kad smo zajedno!
Ljubim vas odreda
Paula hvala na podrsci... kroz par dana bi trebala doci i otici M a nakon toga nakon duga 4 mj možemo ponovno planirati bebu i trudnocu... Trenutno sam u takvom stanju da bi najrade odgodila bilo kakve planiranje trudnoce.... Jednostavno me strah,tocnije uzasno me strah ponovnog istog scenarija, nebi to mogla prezivjeti.... Kaze dr da nisam u rizicnoj skupini za ponovni missed ab ali naravno da postoji mogucnost... e tu mogucnost,da se ponovno ponovi nebi mogla prezivjeti.....do jucer sam jedva cekala sve to... danas je malo drugacije..... nadam se da cu vec sutra biti puno bolje.... nadam se....

Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN sasvim je normalno to sto osjecas, taj strah, ipak je to sad sve blizu, kroz te mjesece iscekivanja da ponovno pocnete raditi na bebi cinilo se jako dugo I daleko, a sad je takoreci ponovan rad na bebi pred vratima. Naravno da je strah prisutan jer je gubitak bolan, psihicki. Tu smo uz tebe, sigurna sam da ce I taj strah proci, da ce ga ukloniti tvoje dijete u rukama, najveci dar. Zelja je jaca od svakog straha, uzmi si vremena, ostani hrabra zena kakva I jesi, sutra je novi dan.

14.06.2014. L ♥
NmareN naravno da te strah, tu dozu straha ćeš uvijek imati i bilo bi čudno da je drugačije,ali ako ti je doktor rekao da nisi u rizičnoj skupini, onda si samo to i ponavljaj, nemoj ono postoji mogućnost ,s obzirom na ishod prve trudnoće isto tako će i doktor biti oprezniji dati ti terapiju ukoliko bude potrebno, imaš anđela na nebu, sigurna sam da će čuvati svog budućeg bracu ili seku... samo pozitivno, a mi smo tu kako bi ti ulile malo pozitive i maknule sa lica
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
NMareN, vjerujem da ti dodje razdoblje kad se tako osjecas, tim vise sto se priblizava vrijeme moguce trudnoce. Nadam se da ces se rijesiti tog straha jer nema razloga da ti se ponovi ono sto se dogodilo. Vjerujem da ce sve izaci na dobro i da ces sljedece godine imati svoju malu mrvicu....
Paula, neka si se narucila, cisto da vidis da slucajno nemas neku bakterijicu i da ti dr potvrdi da je sve 5 :)
Peppepula, i ja sam rekla da necu pratiti simptome, ali evo, naravno da ih pratim. Necu ni pisati vise o njima jer samu sebe zivciram. Vjerujem da i inace imam te simptome samo ih sada preuvelicavan! Imam jos par dana pa cu svakako znati na cemu sam, ako kojim slucajem ne dobijem ranije.
Uglavnom, ima nas dosta koji sada ne ocekujemo! Nadam se da cemo sve docekati plusic!

Pozz curke moje!!! Ja krepajem od vrucine,nadam se da je kod vas bolje
Paula brzo ce proci ta M pa u nove pobjede!
Meni kasni 5 dana..danas se isla kupat na bazene jer je vrucina nepodnosljiva..test jos nisam kupila..al sve si mislim da cu dobit M..cice nabujale,a i trbuh me danas boli..budemo vidjeli..
Saljem vam veeliku pusu
Drage moje neiscekujem ju zajedno s vama, jedva cekam da krenete prijavljivati plusice!
Ja upravo s ebaya, narucila jos 50+30 trakica... buduci se dugo ceka nek se nade, lako ja dam nekom kome bude trebalo.. nekim novim trudilicama, koje jos nisu s nama... jer vama nece trebati!
Prve (i zasad jedine koje su stigle) lh trakice su osjetljivosti 10 (necega?). Stigle mi 19dc, kad je O prosla. Ja naravno piskila svaki dan osim zadnjih 3-4. I svaki put se pojavila druga crtica. Naravno dosta bljeda od kontrolne, ali bas svaki put? Pa cak je i danas podosta vidljiva.. Znam da mora biti kao kontrolna da bi oznacavala O, al cudno mi sto je svaki put prisutna..
Eto ja malo o lh trakicama...
E da, clearblue testovi su na ebayu skuplji nego ovdje u ljekarni, ja platila digitalni 55 kn, ceka pravo kasnjenje
Pusa svima!!
Jao Viky nadam se da je to T, a ne pms!! Zelim ti od !! Pa to je lijepo kasnjenje, samo da ne dode!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji