Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    29. Lipanj 2015. 13:32

Drage moje samo da se nabrzinu javim, kod mene sve po starom.. samo neka i ostane 
    Skuzila sam zasto radim testove 24-25dc, tada znam da je vjerojatnost + nikakva pa se ni ne razocaram puno, a danas 29dc me totalno strah raditi. Probadanje jos osjetim, ali u usporedbi sa zadnjih 4-5 dana nista posebno. Svako malo sam na wc-u, provjeravam jel stigla... 
    Uglavnom javit cu se kasnije s novostima, nadam se ovakvim ili jos ljepsim 
    Malano pa kako li je uranila samo! Draga samo hrabro...
    Viky??
    Ostale moje trudilice zelim vam sto i sebi...

Queen06
    29. Lipanj 2015. 13:46

Pozz svim curama

Stella tvoja prica je tuzna ali i jako ohrabrujuca, vjerujem da ce Bog takvim osobama jos veci poklon dati! Drzi se, ja se puuuno bojim (kontrola mi je iduceg tijedna, moje dvi najbolje frendice su imale pobacaj u 8 i 10 tijednu pa me to muci) ali nadam se i trudim mislit pozitivno i da bude sve ok!

Ostale cure, nadam se sto prije vasim plusicima, obavjestavajte nas! Sara dobro dosla u club trudnica, u kojem si tijednu? Ja sam 5+6

Lijep pozdrav svima!! I sretno za sto vise plusica!!

Mallla
    29. Lipanj 2015. 13:51

Pepita sumnjam da će se netko uvrijedit, svatko ima pravo na vlastita iskustva i uvjerenja. Nikoga ne tjeraš na ništa, tako da slobodno ti napiši sve što misliš i osjećaš. Po meni je važno u sebi naći mir, nekako je to najlakše i najbrže postići molitvom, posebice nesebičnom. Ne mogu reći da sam redovita u Crkvi, jer nisam, al od malih nogu svaku večer prije spavanja molim, zahvalim za sve što imam, ponešto i poželim. Vjerujem da sve ima svoje razloge, to me osnažuje. A osnažen čovjek čuda čini. Imala sam priliku pročitati knjige od Lorne Byrne Anđeli u mojoj kosi, stube prema nebu i poruka nade. To štivo je u meni izazvalo takav mir, jaku vjeru i snagu. Vjerujem u Anđele, da su tu oko nas i ima tako ljepih djelova knjige o trudnicama, majkama, djeci, izgubljenoj djeci i nadolazećoj. Na mene je ostavilo snažan dojam. Kad mi žunte padnu spremna sam opet pročitat, obožavam tu knjigu. Savjetujem svima, apsolutno ne morate bit ni koje vjere da bi je pročitali, ruši sve predrasude.

MalaNo žao mi je za M, ali bolje da je uranila ako je već morala doći. Novi ciklus, nova nada. Kad tad plusić će doći.

Pupa valjda nije kakva upalica...držim palčeve da je ipak plusić u pitanju!

url=https://lilypie.com]

Mallla
    29. Lipanj 2015. 13:58

Petrich Beta?

Paula navijamo za testić i da ne bude razočarenja :) Joj sjećam se prije nego smo počeli raditi na bebi, nekoliko puta sam imala osjećaj da sam možda trudna i radila bi test i koma mi je bilo kako bi odma dan iza testa stigla M, valjda kad bi se opustila. I onda bi svaki put mislila a što nije došla prije testa.

Queen misli pozitivno, tvoja beba je povezana s tobom, misli na neke lijepe trenutke, tvoj stres je bebin stres. Think pink!

petrich93
    29. Lipanj 2015. 14:02

hej curke  evo rezultata
     nalaz
    0,70
    jedinica
     IU/L
     ref.interval
     0-5 
    frown emoticon

Queen06
    29. Lipanj 2015. 14:27

Hvala Maja potrudit cu se, jos nemogu to da shvatim da nisam samo ja ja - jedina, nego da je tu jos netko samnom

• viky96
    29. Lipanj 2015. 14:45

Paula i kod mene isto stanje..dajem joj foru do srijede da (ne) dodje,a onda cu po test 

Pupa2
    29. Lipanj 2015. 15:29

Maja, nadam se da nisam pokupila neku upalu... Nekako mislim da bi mozda imala jos neke "simptome" da je upala.... Tko ce ga znati.
    Petrich, ja ti nikad nisam vadila betu tako da ne kuzim taj nalaz, ali vidim da je nisko pa pretpostavljam da nista od T... Zao mi je :(
    Viki i Paula, obradujte nas cureeee 

Paula5
    29. Lipanj 2015. 16:48

Napravila test, nista...  
    Viky drzim fige 

Mallla
    29. Lipanj 2015. 16:53

Ajojjj  Mozda je jos rano za test?
    Ako nista...novi ciklus je tu 
    Petrich jel sad opet za dva dana beta? Koliko sam skuzila ako se dupla onda je T

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.