Drage moje prijavljujem status quo.. bolovi tu, m nema.... pomolite se za mene da ni ne dode..
Jos sutra ako ovako bude bit ce kasnjenje..
Ostale trudilice sta ima kod vas??
Trudnice najveca pusa...
Cure moje nema me par dana,ali ste mi stalno u mislima..
Stella šta reći a da nije rečeno, žao mi je od srca, drago mi je da se trudiš ostati pozitivna, srećom imaš i radi koga...
Dobrodošle nove trudilice i pozdrav svim starim..
Vidim da vas je dosta u (NE)očekivanju vještice, pa eto držim fige da se ni ne pojavi...
Bila sam ove subote na duhovnoj obnovi, jučer sam upoznala ženu koja je posvjedočila jačinu iskrene molitve i jake vjere baš što se tiče toga što nikako nije mogla ostati trudna, a tako joj je bilo i sa snahom, cure moje nađite vjeru, otiđite na tako jedan lijep susret, meni je ulio mir i nešto neopisivo.. tri dana sam provela u obitelji sa četvero djece koji žive kroz vjeru i u njihovom domu je puno pozitivne energije, nisam za pretjerivanje,ali eto ja sam se vratila sa novim iskustvom i nadam se da ću vas potaknuti bar malo.. ispričavam se ako nekome smeta..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Stella,zao mi je sto ti se to dogadja,ali sve si vec rekla, treba te dijete zdravu,a i sama sebi si potrebna zdrava, Radovat cemo se mi tvom plusicu uskoro,jaka si,hrabra
.
Zeli drugom sto i sebi :*
Eh drage moje zenice, sto se tice mog odbrojavanja,ja sam odbrojava ovaj ciklus. M stigla sinoc,na 25.dc,Nikad u zivotu nisam dobila ovako rano,uvijek 30 dana,ili vise,ali eto proci ce i ovih 5-6 dana i opet u nove pobjede ,a vama drage koje iscekujete jos uvijek,zelim vam plus ko kucu,,,,,evo nadam se da ce ga paula prva prijaviti,zatim ostale
Drage cure dobar dan svima :)
Meni je danas 8.dpo i malkoc mi se temperatura spustila...razloga moze biti sto, ali ne bih trebala dobiti jos... Ne znam sto se dogada s tijelom, ali imam neka probadanja dolje, ali ne tipicno pred M, bude i takvih probadanja, al ovo je onak bolno, zareze na trenutke i onda osjecam neko vrijeme tupu bol dolje u sredini, nije sad da je kod jednog ili drugog jajnika. Sto god da je, nadam se da je u redu jer nije bas ugodno. Posebno kad se druzim s muzicem, bas osjetim tu tupu bol. Malo me i brine!
Pepita, znam o cemu govoris, to je jedno bas prekrasno iskustvo....ja sam prije bila "redovnija" u tome svemu, ali nekako sam prestala...i dalje cvrsto vjerujem i idem na mise, ali same susrete sam nekako zanemarila. Osobno svjedocim kako vjera stvarno cini cuda. Mojim bliznjima, a onda i meni. prekrasnih svjedocanstava ima. Bitno je samo cvrsto vjerovati :) p.s. Osobe koje su u vjeri, imate molitve sv. Riti i devetnicu. Za nju kazu da je svetica nemogucega i da joj se cesto obracaju zene koje zele postati majke. Rita i ja se druzimo zadnjih mjesec dana...iako jos nisam majka, stvarno mi je ta molitva donijela nekakav mir i sigurnost u vezi svega ovoga.... Necu dalje da se netko ne uvrijedi, samo iznosim svoje iskustvo :)
Paula, kako stoje stvari? Mimica? Petrich? Ajmoooo plusevi
MalaNo, natipkala sam i poslala prije nego sam procitala tvoju poruku.... Zao mi je zbog M, ali idemo dalje. Budi hrabra, pozitivna i ustraj u svom ciljuu :)
Pupa draga bas tako,ako je ovaj mjesec bio promasaj,ima ih jos ispred mene,i ispred svih koje su u fazi trudenja .Normalno je da postoji doza razocarenja,ali katko traje,idemo dalje,novi ciklus nova nada , Razveselit ce mene i plus neke druge cekalice,
Dragi svi, evo da se javim, vratila sam se sa puta i sa njim otisla malo u slavoniju kod njegovih.
Stella bas mi je zao radi takvog razvoja situacije, ali uopce ne dovodim u pitanje tvoju snagu s obzirom na to da smo prije svega zene, a k tome si jos i majka te znam da ces izac jaca iz ove situacije! Saljem ti pozitivne misli 😘
Sto se tice vjere, ja osobno prakticiram vjeru i smatram da se treba brinuti o duhu koliko i o tijelu. I jednostavno ZNAM da cemo sve imati Plusice i biti divne majke.
Trudilice i trudnice drage vidim da cekate, drzim vam svima fige i saljem blagoslove!
Ja sam kod mojih slavonaca, idemo taman za Dalmaciju, uzivam sa Njim, ne brinem za temp ni nista. Idem na uzv u sridu. Bit ce to sve uredu!
StellaMaris
drage trudilice, šaljem vam pozitivne vibrice i navijam za pluseve. čestitam onima koje su ih ugledale.
Sortiraj odgovore
Najstariji