Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    28. Lipanj 2015. 22:27

Drage moje prijavljujem status quo.. bolovi tu, m nema.... pomolite se za mene da ni ne dode..
    Jos sutra ako ovako bude bit ce kasnjenje..
    Ostale trudilice sta ima kod vas??
    Trudnice najveca pusa...

Pepita2109
    29. Lipanj 2015. 10:57

Cure moje nema me par dana,ali ste mi stalno u mislima.. 
    Stella šta reći a da nije rečeno, žao mi je od srca, drago mi je da se trudiš ostati pozitivna, srećom imaš i radi koga...
    Dobrodošle nove trudilice i pozdrav svim starim..
     Vidim da vas je dosta u (NE)očekivanju vještice, pa eto držim fige da se ni ne pojavi...

Bila sam ove subote na duhovnoj obnovi, jučer sam upoznala ženu koja je posvjedočila jačinu iskrene molitve i jake vjere baš što se tiče toga što nikako nije mogla ostati trudna, a tako joj je bilo i sa snahom, cure moje nađite vjeru, otiđite na tako jedan lijep susret, meni je ulio mir i nešto neopisivo.. tri dana sam provela u obitelji sa četvero djece koji žive kroz vjeru i u njihovom domu je puno pozitivne energije, nisam za pretjerivanje,ali eto ja sam se vratila sa novim iskustvom i nadam se da ću vas potaknuti bar malo.. ispričavam se ako nekome smeta..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Malano2
    29. Lipanj 2015. 11:13

Stella,zao mi je sto ti se to dogadja,ali sve si vec rekla, treba te dijete zdravu,a i sama sebi si potrebna zdrava, Radovat cemo se mi tvom plusicu uskoro,jaka si,hrabra.

Zeli drugom sto i sebi :*

• Malano2
    29. Lipanj 2015. 11:18

Eh drage moje zenice, sto se tice mog odbrojavanja,ja sam odbrojava ovaj ciklus. M stigla sinoc,na 25.dc,Nikad u zivotu nisam dobila ovako rano,uvijek 30 dana,ili vise,ali eto proci ce i ovih 5-6 dana i opet u nove pobjede ,a vama drage koje iscekujete jos uvijek,zelim vam plus ko kucu,,,,,evo nadam se da ce ga paula prva prijaviti,zatim ostale

Pupa2
    29. Lipanj 2015. 11:21

Drage cure dobar dan svima :) 
    Meni je danas 8.dpo i malkoc mi se temperatura spustila...razloga moze biti sto, ali ne bih trebala dobiti jos... Ne znam sto se dogada s tijelom, ali imam neka probadanja dolje, ali ne tipicno pred M, bude i takvih probadanja, al ovo je onak bolno, zareze na trenutke i onda osjecam neko vrijeme tupu bol dolje u sredini, nije sad da je kod jednog ili drugog jajnika. Sto god da je, nadam se da je u redu jer nije bas ugodno. Posebno kad se druzim s muzicem, bas osjetim tu tupu bol. Malo me i brine! 
    Pepita, znam o cemu govoris, to je jedno bas prekrasno iskustvo....ja sam prije bila "redovnija" u tome svemu, ali nekako sam prestala...i dalje cvrsto vjerujem i idem na mise, ali same susrete sam nekako zanemarila. Osobno svjedocim kako vjera stvarno cini cuda. Mojim bliznjima, a onda i meni. prekrasnih svjedocanstava ima. Bitno je samo cvrsto vjerovati :) p.s. Osobe koje su u vjeri, imate molitve sv. Riti i devetnicu. Za nju kazu da je svetica nemogucega i da joj se cesto obracaju zene koje zele postati majke. Rita i ja se druzimo zadnjih mjesec dana...iako jos nisam majka, stvarno mi je ta molitva donijela nekakav mir i sigurnost u vezi svega ovoga.... Necu dalje da se netko ne uvrijedi, samo iznosim svoje iskustvo :)

Paula, kako stoje stvari? Mimica? Petrich? Ajmoooo plusevi

Pupa2
    29. Lipanj 2015. 11:22

MalaNo, natipkala sam i poslala prije nego sam procitala tvoju poruku.... Zao mi je zbog M, ali idemo dalje. Budi hrabra, pozitivna i ustraj u svom ciljuu :)

• Malano2
    29. Lipanj 2015. 12:04

Pupa draga bas tako,ako je ovaj mjesec bio promasaj,ima ih jos ispred mene,i ispred svih koje su u fazi trudenja  .Normalno je da postoji doza razocarenja,ali katko traje,idemo dalje,novi ciklus nova nada , Razveselit ce mene i plus neke druge cekalice,

Bambola
    29. Lipanj 2015. 12:10

Dragi svi, evo da se javim, vratila sam se sa puta i sa njim otisla malo u slavoniju kod njegovih. 
    Stella bas mi je zao radi takvog razvoja situacije, ali uopce ne dovodim u pitanje tvoju snagu s obzirom na to da smo prije svega zene, a k tome si jos i majka te znam da ces izac jaca iz ove situacije! Saljem ti pozitivne misli 😘
    Sto se tice vjere, ja osobno prakticiram vjeru i smatram da se treba brinuti o duhu koliko i o tijelu. I jednostavno ZNAM da cemo sve imati Plusice i biti divne majke. 
    Trudilice  i trudnice drage vidim da cekate, drzim vam svima fige i saljem blagoslove!
    Ja sam kod mojih slavonaca, idemo taman za Dalmaciju, uzivam sa Njim, ne brinem za temp ni nista. Idem na uzv u sridu. Bit ce to sve uredu!

dillb
    29. Lipanj 2015. 13:14

StellaMaris 

drage trudilice, šaljem vam pozitivne vibrice i navijam za pluseve. čestitam onima koje su ih ugledale. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.