PeppePula, radila sam pozitivan je (tamna i svjetla crta), mislila sam da nije mozda test neispravan,ocigledno je bio ispravan ciklusa jos nema kasni 4 dana , nadam se da je necu dobiti iducih nekoliko mjeseci. Poslednju sam dobila 5maja, zatim 28. al nije bila menst.vec nesto blijedo roze boje, i trajalo 2 dana, od tada apsolutno nista.
Sara jejjjjjj Bravo, baš mi je drago! Ako sam dobro shvatila test na T je pozitivan! Super, super, super.....neka M ni ne dođe! Nemoj odma sumnjat u ispravnost testa, opusti se, naruči se kog gin. A ako te baš muči onda još jedan testić. Joj baš mi je drago
url=https://lilypie.com]
MalaNo samo opušteno i hrabro. Sudeći po raznim iskustvima simptomi pms-a i trudnoće su često isti. Zato jedino što možemo je čekati nedolazak M. Ja se nadam da je ovaj mjesec plodan, za sve nas
Peppepula joj i ja sam prije 2-3 dana otišla na ebay i naručila Lh trakice i testove. Iza toga razmišljam isto tako praznovjerno, zamisli sad kad sam ja naručila neće mi trebat, heheh
Gledala sam sinoć kalkulator plodnih dana na stranici poliklinike Harni, uglavnom upiše se najkraći ciklus i najdulji ciklus. Budući da je meni zadnjih 6mj bio različitih duljina svaki mjesec najkraći je bio 29 a najdulji 36., taj kalkulator mi je moguće plodne dane produžio i još je očekivanu M stavio od 4.7 do 11.7 e sad poznavajući sebe znam da ću se tih tjedan dana pojest! Moja aplikacija mi uzima prosjek ciklusa pa očekivana M spada 7.7. Samu sebe sam zbunila. Hitno mi treba neka okupacija, da ne mislim na ništa. Makar da hoće ponovno vrućine pa da na plažu idem. Inače ovako sebe gledam ko na rentgenu.
Čestitke Sara :)
Ja sam rekla da ovaj put neću analizirati simptome, ali danas imam grčeve cijeli dan kao kada trebam dobiti i nemoguce ih je zanemariti :) A kako m ne treba doci tek za tjedan dana, nadam se da se ovaj put radi o implantaciji :)
Peppe
Maja hvala puno imala zakazan termin za koji dan, al mi doktorica nije tu trenutno pa mi je odlozeno, taman da jos sacekam da vidim sta ce se desavati :))
PeppePula hvala
Ljubim vas sve
Pa Sara cestitke!!!! Novi krug plusica si zapocela, da vidimo tko je sljedeci.... Peppepula i Maja, tak sam ja narucila i kasnila mi (tj nije kasnila al nisam znala da mi je lutealna 14dana) i ja se ponadala da cu trakice proslijediti frendici. Medjutim, ipak su ostale meni. Daj Boze da vama ne zatrebaju :)
Sara redovito nas izvještavaj, mi ćemo se svemu radovat s tobom
Peppepula za tjedan dana ćemo se radovat tvom plusiću (manje više ja sam nepokolebljivi optimist)!
Pupa ako brzo dođu trakice, jedne ću sigurno iskoristit. Zakasni li M samo jedan dan ne sumnjam da ću već upotrijebit test, osim ako baš M dođe prije trakica.
Dobra večer svim mojim trudnicama i trudilicama. nadam se da ste sve dobro i da će uskoro kiša plusića, ako se ne varam dosta vas ima koje trenutno odbrojavaju da M ne stigne.
Prije svega jako mi je žao što vam se nisam javljala i ispričavam se zbog toga. Znam da ste pitale za mene i brinule se. Rekla sam AlmS da se javi u moje ime i zahvaljujem joj puno na tome. Nadam se da ćete me razumjeti što sam trebala mali odmak od svega i nije mi bilo lako ovih zadnjih tjedan-dva. Svašta se događalo
Uglavnom nakon one moje 'M' i pozitivnog testa, pa male bete koja se unatoč tome poduplala, iduća beta nije bila dovoljno velika. To je moglo značiti dvije stvari; spontani ili vanmaterična trudnoća. Primio me bolnički doktor koji me pregledao i u maternici nije bilo ničeg, dao mi je da radim betu po četvrti put i ona je pokazala pad. Njegovo mišljenje je da nastupa prirodno čišćenje (bila trudnoća u maternici ili van nje) koje može potrajati, biti nepravilno i svakakvo. Zadnja dva dana mi krenuo neki iscjedak i ponovo radim betu u ponedjeljak za koju se iskreno nadam da će bti još manja od prethodne jer bi to moglo isklučiti VM trudnoću kao mogućnost, a za održivu trudnoću ionako nema šanse. Ja sam dobro, nekako sam odahnula, sve krenulo nakrivo ispočetka, moglo se tako i završiti ali zasad ipak ide sve na dobro, koliko je to uopće moguće u ovakvoj situaciji, najgore mi je pala ta neizvjesnost o vanmaterničnoj. Ne plačem, niti ću dramiti. Jača sam o ovog i imam živo i zdravo dijete koje me treba zdravu. Moramo malo pričekati da se sve stabilizira, očisti, pa ćemo uraditi neke pretrage tako da krećemo ispočetka ali ovaj put spremniji i imamo plan. Da vam budem iskrena, veselim se odmoru i novim pokušajima iza pauze i ne bojim se neuspjeha.
Iz svog primjera sam naučila da ne valja puno petljati ni kombinirati milijun stvari da bi došlo do trudnoće. Ni slučajno neću reći 'opustite se pa će se onda dogoditi' jer to nije u potpunosti točno, svatko za sebe zna kako najbolje funkcionira. Mislim da tu malo više faktora igra ulogu. Ako vam se da mjerite bazalnu da bi ste naučile o sebi, možete koristiti i LH trakice da bi ste 'pikirali' O, ali pažljvo s onim što unosite u sebe. Uz obaveznu folnu ili prenatalne vitamine ograničite se na samo jedan dodatak, ali prije svega možda je bolje da se posavjetujete sa svojim doktorom jer se ne smije ni svašta miješati. Moj doktor kaže da nije rijetkost da se trudnoća ne ostvari u 1-12 mjeseci aktivnog truđenja, ako su vam ciklusi redovni i ovulacije također dajte sebi šansu i malo više vremena, ako sumnjate na neke probleme opet otiđite kod doktora i nemojte pokušavati sami rješavati te probleme.
Ja mislim i dalje na sve vas. I želim da sve zamijenite status trudilica u trudnica dok se ja vratim, a ovim trudnicama koje nas marljivo bodre želim da trudnoća mirno i školski odmiče
Šaljem vam svima puse i pozdrave
<3 2/2013 <3
Stella draga moja neopisivo mi je zao sto prolazis takve teske trenutke. Tvoj post odise hrabroscu, mudroscu i svaka ti cast na tome. Ti si jedna hrabra i jaka majka i zena i ne sumnjam da ces na kraju ipak doci do svog cilja. Mislila sam stalno na tebe i bilo mi je cudno sto te nema.. Nadam se da ce sve zavrsiti tako da nece biti nikakvih posljedica na tvoje zdravlje. To je ipak najbitnije. Javi se da znamo kako si i uzivaj u ljetu sa svojim andelom i onima koji te vole, a sigurna sam da ih ima puno. Saljem ti najveci poljubac!!
Stella Dirnuo me ovaj tvoj post. Hvala ti na iskrenosti i hrabrosti da svoju priču podjeliš s nama. Iako je priča tužna, nadahnjuje. Iza kiše uvjek dolazi sunce! Najvažnije je da si ti dobro, da se nije dogodilo gore od toga što je moralo bit. Želim ti da se dobro odmoriš i da ubrzo ostvariš svoju želju za uspješnom trudnoćom. Šaljem veliki poljubac i punnooo podrške
Sortiraj odgovore
Najstariji