Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Paula5
    27. Lipanj 2015. 22:46

Cure moj 27.dc prolazi.. nista posebno, par dana me dosta probada, ali to pripisujem jesenskom vremenu, a ljetnoj odjeci..  I psihickineka totalna ravnodusnost.. cak ne padam ni u iskusenje za  test.. Inace moji menstrualni bolovi pocnu kad procurim.. 
    Viky kako si, sta ima kod tebe??
    Pusa svima

• viky96
    28. Lipanj 2015. 00:16

Sara cestitam i nadam se da je "to to" hehe

Stella zao mi je zbog toga sto se dogodilo...zelim da se brzo oporavite i krenite u nove pobjede

Paula evo uhvatila i ja malo vremena,ovih dana sam nepodnosljiva samoj sebi, a kamoli svom dragom..danas mi je digao tlak bar 100 puta za bzvz..ja se "izderem" na njega a jadan nije ni kriv haha pa mi sto puta dodje da zaplacem hah
    Sta god popijem ili pojedem,nakon 5 min odmah na pisanje..koma
    I danas me par puta presjeklo dolje po sredini..uloske sam kupila,ako M dodje..

(p.s.decko me stalno zeza da nema M,da sam trudna)

Sara10
    28. Lipanj 2015. 01:02

Hvala vam curke, nadam se ja to to hehe, bas bih bila sretna,javljat cu vam svaki dan,promjene,simptome,osjecaje,sve sve,bas mi je drago sto sam pronasla ovu stranicu,da mogu podjeliti sa vama sve.
    Evo i da podjelim jedan dogadjaj,prosle godine sam imala spontani,krivicom doktorice kod koje sam bila na pregledu sva srecna sto sam trudna, a ona meni kaze: kakva trudnoca nema ovdje trudnoce,ovo je upala,i tada me je otvorila.. dodjoh kuci dobih neeke lagane bolove,i postajali su jaci i jaci, po tom kao da sam pisnula(da izvinete) sva sam mokra bila, ja se presvucem opet mokra, i tada krenu krv,jaka krv,sve okolo krv, muz me odvede u bolnicu i kazu spontani, jer sam prerano otvorena,i ispricam dogadjaj kod doktorice,ona nazalost jos sjedi u ordinaciji i nisam ni prva ni poslednja kojoj je to ucinila,ima jos slucajeva. Hocu samo da kazem,slusajte svoje tijelo,slusajte svoje srce,zatraziti savjet kao ova stranica je super,jer svaka od nas je prosl nesto slicno i znamo nesto sto moze nekome pomoci,simptomi,lazna menst,al tijelo,ono ce nam rec odgovor,iako su oni skolovani sa diplomama,ne znaju sta se odvija u nama,eto da tada ta grozna zena nije uradila sto jeste,ja bih sada ovdje vjerovatno hranila svoju bebacu,al valjda je sudbina, ne znam.. Od tada sam bila razocarana,bezzivotna,nisam imala volju,svaka menstruacija me je ubijala, ali sada osjecam se smireno,kao kamen sa srca da je pao, nisam vise nadrdana, legnem i umirim se i slusam svoje tijelo,nisam luda i nisam glupa haha ponekad al stvarno osjetim kao neke baloncice po dnu stomaka,kao kad se zaljubis pa imas neki osjecaj u sebi, imam osjecaj da non stop moram brinuti i paziti,valjda je to to .. Izvinite na kilometarskom tekstu,ali eto pozeli covjek nekada se izjadat..
    StellaMaris, nemoj biti tuzna, ima Boga, veliki je. Ne brini,ako Bog da, ubrzo ces nam javiiti sretne vijesti,iako se ne znamo svi cemo se radovati tvojim vijestima.

Ljubim vas sve

dulcinela
    28. Lipanj 2015. 08:43

Sara, cestitam od srca na plusicu i drago mi je da si s nama podijelila svoju bolnu pricu. Nadam se svemu najboljem u ovoj trudnoci, sretno i sve nam javljaj.
    Draga StellaMaris, ne mogu rijecima opisati svoju tugu zbog toga sto ti se dogodilo. Bojala sam se tako necega cim se ti nisi javljala..
    Predivan post si napisala, pun nade i snage za samu sebe i za sve ove trudilice koje ce isto kao i ti ugledati svoj plus na testu i ostvariti urednu trudnocu, sigurna sam! Toliko dugo se vec ovdje dopisujemo i bodrimo i stvarno osjecam kao da te poznajem. Divna si, stalozena i hrabra majka i zena. Sad se dobro odmori i kao sto kazes, veseli se novim pokusajima pametnija za jedno iskustvo. Od srca to zelim sve najbolje, svi smo uz tebe draga.

Drage trudilice, odlicne ste, vedre i pune podrske jedna drugoj. Plusevi se nastavljaju i svima koje ne ocekujete M ovih dana drzim palceve na najjace.

LuKi5
    28. Lipanj 2015. 08:52

Stella, draga tako mi je zao.  Neka ti osmjeh tvog malog princa bude nada I vodilja ka boljem. Drzi se, isplaci, daj si vremena. Saljem ti zagrljaj I mislim na tebe. 

paula, ja sam trenutno u fazi zabrane zatrudnjivanja. Zelja za jos jednom bebicom je velika ali ne smijemo raditi na tome. Na tabletama sam, a trudnoca bi bila pre rizicna I za bebu I za mene, ovako mi je lakse dok sam s vama tu, jer sam sigurna da cemo I mi dobiti zeleno svijetlo jednog dana pa da misic dobije bracu ili seku. 

Ove zadnje dvije menge su mi bile nebo I zemlja, prosli ciklus mi je bas bila po skolski bezbolna I kratka, bas kakva treba biti s obzirom na pilule, a ova sad je uzasno bolna, obilna I traje li ga traje. Prepisujem to stresu I svemu sto se izdogadalo. Sad mi slijede one rutinske kontrole pa cu vidit na cemu sam. Ali imam neki osjecaj s obzirom na simptome da je sve skupa poslo u kvasinu. Mislila sam da sam se s trudnocom rijesila trzavice, kako li to vise nazvati, ali opet je pocelo. Sto god radim kao da se resetiram. Blackout na kratko I stresem se. Tako da me ceka dogovoriti I pregled kod neurologa, jer mi to vec tlak dize. Jos nisam isla kod ginekologinje, sad bi to sve trebala obaviti dok je muz doma. Pa da vidimo na cemu sam. Ima li pomaka kakvog. 

dulcinela, almS, StellaMaris, NMareN,...da vas ne nabrajam sve,  svima vam saljem pusu, I zelim bolje sutra, ispunjeno srecom I nadom. 

14.06.2014. L ♥

• mama@
    28. Lipanj 2015. 09:00

Stella strasno mi je zao zbog takvog ishoda. Mislila sam da se nesto zakompliciralo cim se danima nisi javljala. Al nisam bas ovo ocekivala. Molim te nastavi biti jaka kao sto jesi i pozitivna. Sretno draga na slijedecem mjerenju bete i neka sve sto prije zavrsi da mozes krenuti na novi list

Pupa2
    28. Lipanj 2015. 10:58

Draga Stella, cure su ti sve rekle... Ja sam bas mislila da si zaokupljena s nekim desetim stvarima... Zao mi je sto se to dogodilo, ali gledaj to na pozitivnu stranu! Ti mozes. Tvoje prvo dijete je pokazatelj da mozes, a ovo je samo dodatna potvrda... Samo da se poklope sitnice i evo i tvog jasnog plusica bez ikakvih problema. Iz ovoga ces izaci samo snaznija... Kako i sama kazes, imas dijete koje te treba zdravu i veselu. A ovo sto kazes za uzimanje svega i svacega. Slazem se s tobom, svasta smo skloni uzimati bez ikakve provjere kod lijecnika, samo zato sto smo nesto procitali na netu. Treba biti oprezan sa svime... 
    Paula, kad radis test? Jel ti nije trebala vec stici M? Razumijem kako se osjecas, ja sam ovaj mjesec potpuno ravnodusna, cak uvjerena da cu dobiti.... Ni ne mislim o simptomima, ne razmisljam o trudnoci. Cak se ponekad pitam jel ja to stvarno zelim. Ali, naravno da zelim, zelja je jaca nego ikad... Samo si ne zelim davati lazne nade i opterecivati se s tim. Vjerujem da me moja beba negdje ceka, samo sto nije :)

Mallla
    28. Lipanj 2015. 11:05

sara Hvala ti na podjeljenom iskustvu. Zato sada ti želim da sve prođe u miru i zdravlju.

url=https://lilypie.com]

Paula5
    28. Lipanj 2015. 13:24

Sara zelim ti urednu i blazenu trudnocu, samo ti sve podijeli s nama..
    Luki vidis nisam skuzila da ti jos ne smijes. Samo da nam ti budes zdrava pa ces u nove pobjede, nadam se sto prije. 
    Cure moje drage obicno dobijem 27-28 dan, zna dan prije ili poslije. Evo danas 28 dc!! Kao sto sam rekla osjecam danima probadanja, imam neki osjecaj kao da cu dobiti...Vidjet cemo.. Test me uopce ne vuce, ne mogu vjerovati..
    Saljem vam svima poljubac!! 

Mallla
    28. Lipanj 2015. 13:37

Možda sad kad je laganini bude dobitna kombinacija!
    Znači ako danas i sutra ne dobiješ, bilježiš kašnjenje?
      Jel te pred M inače tako probada ili je novo?

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.