Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    28. Lipanj 2015. 09:00

Stella strasno mi je zao zbog takvog ishoda. Mislila sam da se nesto zakompliciralo cim se danima nisi javljala. Al nisam bas ovo ocekivala. Molim te nastavi biti jaka kao sto jesi i pozitivna. Sretno draga na slijedecem mjerenju bete i neka sve sto prije zavrsi da mozes krenuti na novi list

Pupa2
    28. Lipanj 2015. 10:58

Draga Stella, cure su ti sve rekle... Ja sam bas mislila da si zaokupljena s nekim desetim stvarima... Zao mi je sto se to dogodilo, ali gledaj to na pozitivnu stranu! Ti mozes. Tvoje prvo dijete je pokazatelj da mozes, a ovo je samo dodatna potvrda... Samo da se poklope sitnice i evo i tvog jasnog plusica bez ikakvih problema. Iz ovoga ces izaci samo snaznija... Kako i sama kazes, imas dijete koje te treba zdravu i veselu. A ovo sto kazes za uzimanje svega i svacega. Slazem se s tobom, svasta smo skloni uzimati bez ikakve provjere kod lijecnika, samo zato sto smo nesto procitali na netu. Treba biti oprezan sa svime... 
    Paula, kad radis test? Jel ti nije trebala vec stici M? Razumijem kako se osjecas, ja sam ovaj mjesec potpuno ravnodusna, cak uvjerena da cu dobiti.... Ni ne mislim o simptomima, ne razmisljam o trudnoci. Cak se ponekad pitam jel ja to stvarno zelim. Ali, naravno da zelim, zelja je jaca nego ikad... Samo si ne zelim davati lazne nade i opterecivati se s tim. Vjerujem da me moja beba negdje ceka, samo sto nije :)

Mallla
    28. Lipanj 2015. 11:05

sara Hvala ti na podjeljenom iskustvu. Zato sada ti želim da sve prođe u miru i zdravlju.

url=https://lilypie.com]

Paula5
    28. Lipanj 2015. 13:24

Sara zelim ti urednu i blazenu trudnocu, samo ti sve podijeli s nama..
    Luki vidis nisam skuzila da ti jos ne smijes. Samo da nam ti budes zdrava pa ces u nove pobjede, nadam se sto prije. 
    Cure moje drage obicno dobijem 27-28 dan, zna dan prije ili poslije. Evo danas 28 dc!! Kao sto sam rekla osjecam danima probadanja, imam neki osjecaj kao da cu dobiti...Vidjet cemo.. Test me uopce ne vuce, ne mogu vjerovati..
    Saljem vam svima poljubac!! 

Mallla
    28. Lipanj 2015. 13:37

Možda sad kad je laganini bude dobitna kombinacija!
    Znači ako danas i sutra ne dobiješ, bilježiš kašnjenje?
      Jel te pred M inače tako probada ili je novo?

Paula5
    28. Lipanj 2015. 13:46

Maja obicno do 28 dana dobijem, rijeeetko 29. Znaci kroz cca 24 sata ne bi trebala dobiti. A bolovi pocnu kad procurim, ponekad sat-dva prije, sad vec danima... Vec 9 ciklusa sam se razocarala, tako da ne znam sta bi sad mislila.. Nadam se najboljem!! Javljam vam sve..
    Pusa i hvala sto ste tu..

Sara10
    28. Lipanj 2015. 14:04

Ja sam izgleda zamjenila dan za noc, nocu ne mogu oka sklopiti, nemogu se namjestiti,nos mi zapusen bude ne mogu disati, a po danu spavam..ako ustanem ranije glava boli ne mogu na oci gledati,al sve ja to prihvatam ako je znat da je bebac na putu.

petrich93
    28. Lipanj 2015. 14:43

Hej drage moje, kako ste? cekam da padne koji plusic :)
    stella jako mi je zao, dirnula me tvoja prica. drzi se odmori i uzivaj uz dijete koje je pored tebe 

meni moje tetke nema vec 11 dana  sutra vaditi betu pa cemo vidjeti, sve me strah da kasni rdi zivaca (zivim sa svekrvom)  usput i briga o malcu od 14 mj koji ima upalu uha, pa kad se sve to sakupi samo mi dode da placem...nadam se sutrasnjem pozitivnom nalazu i zelim vam puno plusica 

Mallla
    28. Lipanj 2015. 15:45

Paula ti simptomi mi zvuče obećavajuće, mislim na to bockanje jajnika. Držim palčeve da je ovo dobitni ciklus 
    Sara kad

Mallla
    28. Lipanj 2015. 15:51

sara kad znaš zbog čega je, vrijedi Želim ti da se simptomi brzo umire i da onda uživaš punim plućima!

petrich neka ti se beta dupla i želja ispuni, pa će i svekrva manje smetat heheeh.  Želim malcu brz oporavak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI