MalaNo nakon zaceca svi somptomi su moguci. Nista nije rano. A sad dali je umisljeno ili ne..to nitko ne zna. Govorim ti iz svog iskustva.
Ja sam 2 mjeseca prije trudnoce imala sve moguce simptome, ali bas sve. A mjesec kad sam ostala trudna imala sam sve te simptome kojima nisam vjerovala.
Tako da... stvarno je sve moguce. Sretno draga
Dragi svi ja odbrojavam do subote! Raaaanom zorom sam napokon kuci, tako da nemam sto za prijaviti jer je M pri kraju, pijem femisan i vitamine, sinusi su mi malo bljak jer sam se nasmrzavala. Al sve ce to proc. Zao mi je cura koje su dobile M, ovo je nase ljeto 💪💪
Trudnice citam dobro napreduju, neka, vi ste nasa inspiracija! Idem u ponedjeljak na uzv kontrolu jajnika, pa cu je maltretirat da vadim i hormone. Veliki 😘 svima!
Agness33, zao mi je zbog dolaska M. Ovoga puta sam stvarno mislila da je to to...ali bit ce jednom, samo tako razmisljaj.
AlmS, slatke muke i kod tebe su pocele, hehe. Imam i ja mucnine, sad vec jace, a rjesavam ih kao i Pepita, nesto pojedem, krekere ili bananu...sto mi god pase u tom trenutku. Ne povracam, to je dobro. Samo uzivaj i ne brini za onaj antibiotik, morala si rijesiti bakteriju. Dobro je sto nam je Stella ok, bit ce to sve super kod nje.
Paula, Pupa i cure koje odbrojavate dane do nedolaska M, zelim vam od sveg srca da ni ne dodje i da se pokaze plus na testu. Uz vas smo i pratimo vase stanje.
Bambola, sretno i kreni u nove pobjede. Svidja mi se tvoja pozitiva.
Svim curama trudilicama veliki poljubac podrske, a mojim trudnicama veliki poljubac za sve ovo nase prekrasno druzenje.
Pozdrav drage moje!
Petrich nadam se da ce ti sutra potvrditi da je sve ok pa da mozes poceti uzivati u svojoj mrvici..
Eto nas cure pri kraju jos jednog ciklusa..MalaNo mi smo prve, pa Peppepula, Pupa, Nessah, Vicky..
MalaNo ni najmanje se ne cudim tvom stanju i googlanju.. Moj 25dc i naravno da sam danas napravila prvi test i naravno da je negativan... I znala sam da ce biti, ali eto nisam si mogla pomoci.. Sve znam, ali ovi dani su meni koma, cak se bolje osjecam i kad dobijem, barem znam na cemu sam.. Neopisivo mi pomaze to sto mogu sve podijeliti s vama i cuti da nisam jedina.. Mislila sam necu ni spominjati test jer znam da nisam jos trebala, ali zasto bi ista krila... od simtoma bas nista, ni pms-a ni T, osim sto sam nervozna, ali to je od neznanja...
Pusa najveca cure svima...
hvala vam cure sad se treba o malo vecoj mrvici brinut jer se razbolio a nikako mu ne mogu pomoc osim skidat temp cepicima
mama, znam bas tako i biva cesto hehe. simptomi,simptomi,i na kraju M,kad nema simptoma bude T,A i sve je individualno. Hahahah,paula,draga kao da sam ja pisala,isto mi je ovaj period neizvjesnosti duuug,i bas nekad imam osjecaj da mi je lakse kad dobijem,nego da iscekujem, opustim se. Isto sam jutos drzala test u ruci,ali sam ga vratila i rekla sebi,ako bude + nikud pobjeci nece
,tako sam se danas umirila,ali sta ce sutra biti sa ne znam..
svimaaaa vama puseeeee.Lijepo je s vama odbrojavati
Zeli drugom sto i sebi :*
O Viky pa to su bas lijepi simptomi . Zvuci obecavajuce ...
MalaNo ti si super, izvadila pa spremila, svaka cast! Ja sinoc pripremila, cak sam i tad padala u iskusenje..
Ajmo cure, jedva cekam da prva prijavi +, pa druga, pa....
Onda smo nas tri prve u iscekivanju...sretno nam bilo!! Onda moje P&P, Nessah…
Zelim + vise od icega, ali ako i ne bude, i vas zelim kao i svoj!!
Nadam se da nam je Stella dobro i da ce javiti da je sve kako treba biti !!
Trudnice moje drage nadam se da ste dobro sve od reda !
Cure za 2-4 dana trebam nedobiti (sto i pticice pod prozorom vec znaju koliko sam dosadna), jucer sam naravno pisnula opet lh trakicu, i opet se vidi slabaaa, ali vidi se druga crtica....?? Hvatam se za sve slamcice...
Pusa!!
Evo i mene cure opet, pratim vas svaki dan al zbog obaveza, posla, kuce nmg stici pisati kako se ja osjecam, osjecam se napuhano :O Menst je danas trebala stici, nije jupiiiiii valjda je test uistinu pozitivan ! :D Eh ne znam sta se desava moje lice je prosarano, kao bubuljice al nisu bubuljice haha, umorna sam iscrpljena, nos mi stalno zapusen, nmg disat normalno ako predjem u drugu sobu kao da sam presla kilometar umorim se, navece kada legnem ne mogu spavat potrbuske inace tako najvise volim,sada mi smeta pa sebi moram jastuk stavit izmedju nogu , mrsavica sam bila, al sada imam stomaka malo al sasvim dovoljno da se vidi. Nadam se da je moje najljepse doba pocelo.
Ljubim Vas cure sve :*
Dobro jutro cure,evo samo da vas malo pozdravim. Svim trudilicama koje su u isčekivanju nedolaska gospodicne M želim da M izostane na barem godinu dana i da imate veeeliki plusic i srecu najvecu .
StellaMaris čim imas novosti javi nam se, sigurna sam u porast bete .
Sretna sam,još par dana i dolazi moja zadnja M prije aktivnog trudenja,veselimo se jako tome. Konačno je došlo i to; hvala vam puno curke koje ste me tješile i pomagale mi puno puno u kriznim situacijama .
Želim vam svima ugodan vikend
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji