Cure tipkam vam samo da vam javim da sam se cula sa Stellom, ona je dobro, ima obaveza ovih dana a ni ne zna jos nista konkretno... u petak ce ponoviti betu ce se javiti ovdje. Zahvaljuje vam se svima sto mislite na nju.
Pepita, zavrsila sam prosle sedmice terapiji za ureaplasmu, ponovit cu bris sljedece sedmice. Za mucninu sam nasla neke soli koje se rastope u vodi i popiju se poslije obroka, to mi je dosad jedino pomoglo. Kako si mi ti? Beba? Jel znas spol??
Saljem vam poljubac
Paula, upravu si, slatke muke su pocele. Zelim ti da i ti uskoro docekas iste.
Pupa, u biti je FF jako pouzdan ali ima ta opcija da sam podesis O ukoliko si siguran u istu. I meni se to desavalo, ali kad bih upisala neki dodatni simptom (tipa iscjedak) oznacilo bi mi ju odmah, iako se dotad neckalo.. Sako se vi druzite i uzivajte u vasoj ljubavi, doci ce plusic.. Odbrojavam sa tobom, draga!
Queen, ima nas nekoliko trudilica koje smo odavde presle u trudnice. Vidim da se ti plasis, to je sasvim normalna reakcija, ali tu smo jedna za drugu, da si budemo podrska.
Laku noc vam zelim, drage moje i drzim vam palceve!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
AlmS, ma nije mi bilo u settings na advanced (sto je kao preporuceno)! Cim sam to kliknula odmah mi je oznacio O, bez da sam ja ista sama oznacila! Nadam se da ce sa stellom sve izaci na dobro! Laku noc svima

Drage zenice kako ste,evo i mene sa mojim odbrojavanjem i uz to citam vas citaam redoooovno.Danas je 9.dpo, i mislim da sam vec pocela umisljati sama sebi neke simptome haha,i cim prodjem analizu same sebe slijedi guglanje,zatim sebi kazem opusti se,ostavim se compa,nakon 5 min sam vec na mob,i opet guglanje
.Pitanje,postoji li ta mogucnost da vec 9ti dan nakon ovulacije osjetim napetost u gudima kao simptom zeljene trudnoce (samoj sebi kazem,glupo ti je pitanje),ali eto.valjda silna zelja nista drugo. Paula,Alms,pepita,stella,pupa Nmaren,i sve ostale pusaaaaaaaa,
i gdje nam je Bambola?
Zeli drugom sto i sebi :*
Drage moje trudnice i trudilice..javljam vam se da mi je danas 39 dc, tj. 8 dana kasni..nadam se da ce tako i nastavit da odem sutra kod gin
MalaNo nakon zaceca svi somptomi su moguci. Nista nije rano. A sad dali je umisljeno ili ne..to nitko ne zna. Govorim ti iz svog iskustva.
Ja sam 2 mjeseca prije trudnoce imala sve moguce simptome, ali bas sve. A mjesec kad sam ostala trudna imala sam sve te simptome kojima nisam vjerovala.
Tako da... stvarno je sve moguce. Sretno draga

Dragi svi ja odbrojavam do subote! Raaaanom zorom sam napokon kuci, tako da nemam sto za prijaviti jer je M pri kraju, pijem femisan i vitamine, sinusi su mi malo bljak jer sam se nasmrzavala. Al sve ce to proc. Zao mi je cura koje su dobile M, ovo je nase ljeto 💪💪
Trudnice citam dobro napreduju, neka, vi ste nasa inspiracija! Idem u ponedjeljak na uzv kontrolu jajnika, pa cu je maltretirat da vadim i hormone. Veliki 😘 svima!

Agness33, zao mi je zbog dolaska M. Ovoga puta sam stvarno mislila da je to to...ali bit ce jednom, samo tako razmisljaj.
AlmS, slatke muke i kod tebe su pocele, hehe. Imam i ja mucnine, sad vec jace, a rjesavam ih kao i Pepita, nesto pojedem, krekere ili bananu...sto mi god pase u tom trenutku. Ne povracam, to je dobro. Samo uzivaj i ne brini za onaj antibiotik, morala si rijesiti bakteriju. Dobro je sto nam je Stella ok, bit ce to sve super kod nje.
Paula, Pupa i cure koje odbrojavate dane do nedolaska M, zelim vam od sveg srca da ni ne dodje i da se pokaze plus na testu. Uz vas smo i pratimo vase stanje.
Bambola, sretno i kreni u nove pobjede. Svidja mi se tvoja pozitiva.
Svim curama trudilicama veliki poljubac podrske, a mojim trudnicama veliki poljubac za sve ovo nase prekrasno druzenje.

Pozdrav drage moje!
Petrich nadam se da ce ti sutra potvrditi da je sve ok pa da mozes poceti uzivati u svojoj mrvici..
Eto nas cure pri kraju jos jednog ciklusa..MalaNo mi smo prve, pa Peppepula, Pupa, Nessah, Vicky..
MalaNo ni najmanje se ne cudim tvom stanju i googlanju.. Moj 25dc i naravno da sam danas napravila prvi test i naravno da je negativan... I znala sam da ce biti, ali eto nisam si mogla pomoci.. Sve znam, ali ovi dani su meni koma, cak se bolje osjecam i kad dobijem, barem znam na cemu sam.. Neopisivo mi pomaze to sto mogu sve podijeliti s vama i cuti da nisam jedina.. Mislila sam necu ni spominjati test jer znam da nisam jos trebala, ali zasto bi ista krila... od simtoma bas nista, ni pms-a ni T, osim sto sam nervozna, ali to je od neznanja...
Pusa najveca cure svima...
Pozdrav drage moje!
Petrich nadam se da ce ti sutra potvrditi da je sve ok pa da mozes poceti uzivati u svojoj mrvici..
Eto nas cure pri kraju jos jednog ciklusa..MalaNo mi smo prve, pa Peppepula, Pupa, Nessah, Vicky..MalaNo ni najmanje se ne cudim tvom stanju i googlanju.. Moj 25dc i naravno da sam danas napravila prvi test i naravno da je negativan… I znala sam da ce biti, ali eto nisam si mogla pomoci.. Sve znam, ali ovi dani su meni koma, cak se bolje osjecam i kad dobijem, barem znam na cemu sam.. Neopisivo mi pomaze to sto mogu sve podijeliti s vama i cuti da nisam jedina.. Mislila sam necu ni spominjati test jer znam da nisam jos trebala, ali zasto bi ista krila… od simtoma bas nista, ni pms-a ni T, osim sto sam nervozna, ali to je od neznanja…
Pusa najveca cure svima…
Hvala sto mislis i na nas hehe
Drzim palcevee
Ja hvala Bogu jos nisam dosla u iskusenje da napravim test hehe prvo zato sto imam dosta do ljekarne,a drugo sto neznam kako se kaze na njemackom haha
Ja bi trebala dobiti sutra,bar mi je tako rekao ginic (dva dana nakon prestanka duphastona ili ce biti M ili pravi test),ali ja cu cekati do iduceg tjedna ako ne dodje hehe
Grudi nabujale,vide se i zile,blage grceve imam 4 dana vec,.i sto je cudno, pepeljara mi stalno smrdi iako ju operem(prije mi nikad taj smrad nije smetao)
Eto izvinite na dugom postu i svima zelim plusic
hvala vam cure sad se treba o malo vecoj mrvici brinut jer se razbolio a nikako mu ne mogu pomoc osim skidat temp cepicima
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji